Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברשת שיניים חשמלית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי כרגע האוראל B BRAUN - נחמדה אבל מרעישה ופשוטה ביותר, השאלה האם כדאי ויש טעם להתקדם לחשמליות שהמלצתם כאן?

Opel Adam S 2017

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם מתלבט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תודה.

אז חד משעמית הפיליפס טובה יותר מהאורל-B? חיפשתי קצת באינטרנט וכל המבחנים משווים ביניהם ואין 'מנצחת'.

אין לי מושג, היחידה שהיתה לי. איכשהו נראית לי קצת יותר עדינה כיוון שעובדת על רטט ולא בעזרת סיבוב כל הראש, נראה לי פחות אגרסיבי, אבל מנקה היטב בלי שום לחץ על השן.

אהבתי גם שהטעינה היא אלחוטית, זה נוח מאוד.

האם חד משמעית יותר טוב? לא יודע כאמור.

פורסם

מה לגבי מברשות חלופיות?

ראיתי בתגובות באמאזון שהמברשות (ראשים) שנמכרות ע"י פיליפס עושות בעיות ויש הרבה זיופים ותלונות.

נראה לי שארכוש Oral-B 7000 לטובת זמינות ראשים.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אין לי מושג. קניתי פעמיים ראשים חדשים. פעם אחת במדיהמרקט כשהייתי בגרמניה, היו מצויינים, ובפעם השנייה בדיוק קיבלתי משלוח מאמאזון לפני מספר ימים. ראשים מקוריים לחלוטין ומצויינים.

פורסם

אני מתלבט אם לקנות את הפיליפס או להמשיך עם האוראל בי 5000.

בפעם הקודמת היא התקלקלה קצת אחרי שנתיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

https://www.youtube.com/watch?v=TsKcZmLdxC4

אני לא יודע עד כמה נכון לאמר "טובה יותר", הכל עניין של טכניקה (במידה ואתה משתמש ברגילה שהיא לא חשמלית)

או של נוחות בחשמליות.

היתרונות בחשמלית , שהניקוי יסודי (אתה לא באמת תצחצח ידנית כך ובמשך 2 דקות- הזמן המומלץ)

ובנוסף יש לך אינדיקציה לרמת הלחץ המופעל.

החסרון הוא כנראה המחיר, הן למברשת עצמה והן לראשים. (בארץ פי 4)

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
פורסם
אני מתלבט אם לקנות את הפיליפס או להמשיך עם האוראל בי 5000.

בפעם הקודמת היא התקלקלה קצת אחרי שנתיים.

האחריות שלהם בדיוק שנתיים.

אם אתה מצליח להחליט מה יותר, פיליפס דיימונדקלין או אורל-בי 7000, תעדכן!!

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
האחריות שלהם בדיוק שנתיים.

אם אתה מצליח להחליט מה יותר, פיליפס דיימונדקלין או אורל-בי 7000, תעדכן!!

אני יודע והאחריות נגמרת עוד שבוע.

לא חשבתי על ה7000.

פורסם

תתחדש. עכשיו הזמנתי מברשות מכאן:

http://www.amazon.de/Philips-Sonicare-HX6064-31-DiamondClean/dp/B00YMN5L78/ref=pd_nav_hcs_bia_t_1?ie=UTF8&refRID=1RT8DDRS22R9807NH876

אבל תמיד טוב לעבור על כל האמאזונים לראות היכן הכי זול באותו רגע.

מומלץ גם לרפד את ההזמנה עם עוד כל מני דברים שימושיים שלא יגדילו משמעותית את מחיר המשלוח, אך לא יגיע לסף המס. סתם לדוגמא, פילטרים של בריטה למשל אני מזמין משם, נורות של פיליפס וכו'.

פורסם
תתחדש. עכשיו הזמנתי מברשות מכאן:

http://www.amazon.de/Philips-Sonicare-HX6064-31-DiamondClean/dp/B00YMN5L78/ref=pd_nav_hcs_bia_t_1?ie=UTF8&refRID=1RT8DDRS22R9807NH876

אבל תמיד טוב לעבור על כל האמאזונים לראות היכן הכי זול באותו רגע.

מומלץ גם לרפד את ההזמנה עם עוד כל מני דברים שימושיים שלא יגדילו משמעותית את מחיר המשלוח, אך לא יגיע לסף המס. סתם לדוגמא, פילטרים של בריטה למשל אני מזמין משם, נורות של פיליפס וכו'.

Dieser Artikel kann nicht nach Israel geliefert werden.

​מה ששוב מביא אותי לשאלה שכבר פתחתי בגללה כאן נושא, איך אתם שולחים ארצה מאמזון? איך?

פורסם (נערך)

הא? מוזר מאוד. הדגם הזה בלינק רשום לי שנשלח, וקניתי לא מזמן. הכתובת שלך תא דואר או יישוב נידח יחסית במקרה?

64b7b9229543a98468dde945922a9042.jpg

עריכה אחרונה על ידי Nemesis

• תוכן חדש...