Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר שהוחלט לרדת מרכישת רכב משומש - אני כנראה הולך לרכוש סופר מיני חדשה שכנראה תהיה עדיפה לצרכיי מאשר משפחתית לא נחוצה

קיבלתי הצעה למס' דגמים - רנו קליאו , יונדאי i20 , הונדה גאז

בינתיים הכי מעניין אותי זה ההונדה, שמעתי עליה המון דברים טובים, הן מבחינת המרווח באוטו והן מבחינת צריכת דלק טובה

הדרישות הן רכב אוטומט בלבד, מנוע לא חלש , חשוב לי זמינות כח

חשבתי וקראתי גם הרבה על פיג'ו 208 החדשה, די קורצת לי

אודה לכל עזרה ומידע,

אביתר.

פורסם

זמינות כח טובה תקבל במנועים עם טורבו, לשם נכנסות הקליאו וה 208. הג'אז יכולה להפלט מהרשימה שכן בנוסף למנוע אטמוספרי לא חזק במיוחד יש לה גם לידיעתי גיר רציף, שילוב עייף למדי לכל הדעות. אם שואלים אותי ה 208 היא אכן המוצלחת מכולן שכן בנוסף למרחב פנימי לא רע, נינוחות ותחושת איכות בהחלט מרשימה למחירה, היא גם נוחה מאוד, תחום שהקליאו פחות מצטיינת בו לדעתי. מכל מקום נסיעת מבחן בשתיים היא שצריכה לקבוע מה טוב לכם.

פורסם

אצלי בסולם, האיביזה והפאביה יורדות מאוד נמוך, גיר שאני לא אוהב ( בלי קשר לאמינות ) ושתי שנות אחריות הן הסיבות וזה מבלי לגעת במרחב הפנימי המצומצם יחסית שבאיביזה, פאביה בהקשר זה לא מכיר.

פורסם

את הפיג'ו 208 לא הייתי לוקח ברמת גימור אקסס שפשוט מעליבה מבחינת אבזור(אין כיוון מראות חשמלי אפילו).

ואם כבר הייתי משקיע ברמת גימור הגבוהה יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היונדאי לדעתי צריכה לרדת מהרשימה,המנוע די עצל ואחרי כשנוסעים על מנוע טורבו כמו שיש בקליאו היונדאי די עגלה.

הקליאו מאוד זריזה,ניראית מצוין,מרגישה נוקשה מעט בעיר אך מחוץ לעיר בכביש מפותל מרגישה טוב,מאחור די צפוף.

הפיגו עם מושבים קדמיים נוחים יותר ומרווח טוב יותר מאחור ולדעתי במחיר של עסקה מעולה.

הגאז פחות זריזה אך מרווחת הרבה יותר,תוסיף לזה אפשריות קיפול מושבים ותקבל רכב מאוד שימושי עם מרחב פנים גדול מאוד,איכות החומרים אבל פשוטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע לגבי ירידת ערך של הקליאו , אין לה בעיות אמינות מוכרות , ואם אתה קונה חדש מהחברה הם מציעים (לפחות לי לפני חודשיים) הארכת אחריות בתוספת תשלום ל5 שנים.

פורסם
ראיתי עכשיו שפיג'ו 208 אוטומטית בממבצע 83000 שקלים

האם זה דגם מאובזר?

לא, זה הדגם הבסיסי (Access). ההבדל בין הרמות הוא בבקרת שיוט, מראות חשמליות, מראות מתקפלות, חלונות שחורים מאחור, לדים בפנסי החזית ומאחור, עיטורי ניקל בגריל, מערכת מולטימדיה 7' מקורית (לעומת בהתקנה מקומית בגרסה הפשוטה), שליטה מגלגל ההגה - כל אלו מופיעים בדגם המאובזר יותר ולא בבסיסי. מדובר בהפרש של 10K ש"ח. אכן הדגם הבסיסי ערום מאבזור יחסית סטנדרטי, אך בתקציב שלו יש מעט רכבים שמציעים מנוע טורבו עם גיר פלנטרי.

פורסם

יש לו את האיביזה,עם איבזור הרבה יותר טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...