Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש אחת פה בפורום למכירה, ידנית, אך דגם הסדאן. נכנסת בתקציב שלכם.

קישור למודעה

* אין לי קשר למוכר.

הוא כבר מכר אותה

...

אז אחרי כמעט שנתיים במחיצת הריו היום היא נמכרה לזוג חביב עם ילד שבדרך,

מחירון 64,000 מחיר מכירה 57,000.

...

פורסם

אם תמצא קיה ריו סדאן ידנית כזאת משומשת(והן מאוד נדירות) מדובר ברכב נוח ומרווח יחסית לקטגוריה עם שילוב מנוע-גיר מצויינים,

לא יצא לי לנהוג על ההאצ'בק עם מנוע ה1.2 לכן אני פחות מכיר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

איזה לאון נכנסת בתקציב של 60 אלף?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האמת היא שבדקתי, זו הייתה שאלה רטורית בערך.

פות"ש שואל לגבי סאנדרו חדשה או משהו קצת יותר איכותי בן שנתיים-שלוש, להציע לו לאון 2010 זה.. איך נאמר.. פשוט להוסיף +1 לכמות ההודעות, לא יותר מזה.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

צירוף מקרים מעניין שיש בדיוק לאון אחת 1.2 ידנית 2012 עם 73,000 ק"מ ביד2, והוא גם בדיוק כמוך החליף זוג צמיגים לפני שבוע :lol:

פורסם

הייתי מתעניין אולי בסקודה פאביה או פולו. רכבים מצויינים ששומרים על הערך פחות או יותר ועונים למחירים האלו.

פורסם
צירוף מקרים מעניין שיש בדיוק לאון אחת 1.2 ידנית 2012 עם 73,000 ק"מ ביד2, והוא גם בדיוק כמוך החליף זוג צמיגים לפני שבוע :lol:

קח אבאלה הנה תמונה שלה מווקס היום

e25249a4-8185-4536-9e8e-de0662d8b37c.jpg

הנה ננסי דרו אתה יכול להוריד את כובע הבלש

פורסם

סקודה פביה ידנית, מנוע 1.4 אטמוספרי, 2013 (זה מה שלי יש).

יתרונות:(לא לפי סדר חשיבות)

עיצוב יפה

תא מטען בין הגדולים והשמישים ביותר בקבוצת סופר מיני.

מתאים לזוג + אחד\אחת (כמוני) ואפילו ראיתי כאלה שמסתדרים עם שניים.

מנוע אמין חזק וחסכוני ולא רגיש כמו כל ה TSI

שומר על ערך בשוק וסחיר למרות שהוא ידני.

טיפולים שוטפים במחירים שפויים:

(שמן סינטטי מלא+ פילטר שמן כל 15 אלף, פילטר מזגן פעם בשנתיים, פילטר אוויר פעם בארבע או שלוש שנים אם צריך, נוזל בלמים כל שנתיים (אם הרכב עבר את גיל 3), פלאגים כל 60 אלף או 4 שנים, טיימינג כל 90 אלף ק"מ או כל 4 שנים)

אני יכול להמליץ, שאם תטפל בחלקים מקוריים או תחליפי תואם מקורי, כמו MANN KNECHT ושאר ירקות, אתה לא תצטרך לצמצם מרווחי טיפול ותשלם הרבה פחות באוברול, למרות, שחלקים אלה יותר יקרים מהסיניים הזולים. ה אין היגיון כלכלי בהחלפה תכופה ותשלום נוסף על עבודה, מאשר להחליף במרווחים של היצרן עם חלפים שעומדים במפרט. העבודה סיבה לכך היא שעבודה זה הדבר הכי יקר בחשבונית במוסך או שווה ערך ברוב הטיפולים השוטפים. אם תרכוש חלפים אלה לבד, תוכל אפילו לרדת בהוצאה השנתית ל כ 600 ש"ח לטיפול בינוני, או 300 ש"ח לטיפול קטן- שזה ממש זול.

יכול להמליץ לך על מוסך שלא תצטרך ללכת ליבואן. אני נוסע כרגע )90 % עירוני 10% בינעירוני ועומד על צריכה אמיתית של אחד ל 12.

מקפיד על לחץ אוויר תקין ושלא יהיו דברים מיותרים חוץ מכיסא תינוק ועגלה + ערכת פנצ'ר וקומפרסור וכאלה חיוניים. (אפשר עגלת תינוק + אמבטיה+ תיקים + סלי קניות)

נהגתי בהמון רכבים ידניים (גם על טנק) ובכלל, מאז שהוצאתי רישיון, נוהג רק בידני, כבר 15 שנה.

לא חשתי שילוב כזה מוצלח של גיר, קלאץ', מנוע יותר נעימים וטובים מהפביה הידנית, פשוט כיף.

בעיר, האוטו סוחב טוב בסל"ד נמוך ולא צריך להוריד לשני כל הזמן.

הילוך חמישי מתאים גם מ 60 קמ"ש אם אתה במצב זולה, וזה חוסך המון דלק בעיר.

בבינעירוני ב120 קמ"ש אתה על קצת יותר מ 3 אלף סל"ד והרכב שקט.

בתקופה שנסעתי 80% בינעירוני ו 20% עירוני צריכת הדלק האמיתית שלי היתה 1 ל 18 ! בנסיעה רגועה, אך לפחות 105 קמ"ש.

אם אין כיסא תינוק מאחורה ומקפלים את המושבים, אפשר להעביר רוב תכולת הדירה ברכב הזה בכמה נגלות (קרטונים, לא מקררים וכאלה) - מניסיון.

עד היום אפס תקלות וביקורות על דגמים קודמים משבחים את האמינות של הדגם הזה.

זה דגם שרץ כבר מ 2007 עם קצת שינויים קוסמטייים\אבזוריים, אז אתה יודע מה אתה מקבל ורוב המוסכים יודעים לטפל ברכב הזה.

חסרונות:

לא הרכב הכי מהיר או הכי זריז אלא אם כן משכת אותו לקצה.

לא המנוע עם ההספק הכי גבוה בקבוצה אך מפצה עם מומנט זמין מהיר יחסית.

יש מין נפילה בהספק כשעוברים מ 3 לרביעי אז את שלישי צריך למשוך מעל 3 אלף כדי להאיץ.

לא הרכב הכי מרווח בקטגוריה.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...