Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כאמור בכותרת.

בהינתן תקציב של 50 - 60K ש"ח לרכישת רכב בעל גיר ידני.

הצרכים סטנדרטיים - זוג+1, נסיעות לעבודה, לסופ"ש וכד', כ25,000 ק"מ לשנה.

מהי המכונית שתיתן את התמורה הטובה לשקל?

בשקלול הדברים החשובים כמו אמינות / בטיחות / נוחות / צריכת דלק וכו'.

הלב נוטה ישר לאיזה סנדרו 2016 מהניילון, אבל הראש אומר אולי יש אופציות אחרות ומשתלמות יותר[לאו דוא דנדשה]?

כל הקטנות האחרות [107 / אייגו / אלטו / I10 / פיקטנו] פחות מדברות אלי [יותר מדי קלסטרופובי]. אולי פנדה.

הבמה שלכם

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ברור שדאצ'יה :-) אי אפשר להשוות את הסנדרו לקטנות שציינת מבחינת מרווח ישיבה, נפח תא מטען ... הסנדרו הרבה יותר גדולה וחסכונית.

פורסם

טוב בגלל שאני מחזיק כזאת חדשה אז אני ימליץ...

בתקציב שלך תוכל למצוא רנו קליאו 0.9 טורבו ידנית 2013 ואולי 2014.

חבילה מצויינת ומשתלמת בכל השקלולים שלך

פורסם

אני מבין שאין מה לשוות בין קליאו 96 שהיתה לי לבין קליאו III שעליה אתם מדברים, אבל הטראומה לא נותנת לי מנוח, גם 10 שנים אחרי.

אז הקליאו יורדת מהפרק מסיבות רגשיות לחלוטין :roll:

ולנציג דאצ'יה הנכבד, כפי שציינתי, הדאצ'יה אכן עדיפה [לדעתי] מהקטנות האחרות שהזכרתי [אולי חוץ מהפנדה], אבל השאלה שלי לא מתמקדת דוקא במכונית מהניילון, אלא אולי רכב יותר איכותי בן 2 - 3 [קליאו? :lol: איביזה / ווטאבר]

אגב, קצת מרתיע אותי הסיפור על החבר שסיכם על נסיעת מבחן בדאצ'יה ולמרות שפינה מזמנו והתכבד להגיע למקום, חזר בבושת פנים בלי הנסיעה האמורה.

אתה מוזמן לשכנע אותי שזו נפילה חד פעמית, או לחלופין להדריך אותי שכדאי להזמין נסיעה בכל ימות השבוע מלבד ימי ששי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מצוין טוב לשמוע.

רשמתי לפני.

הלאה חברים:

יש למישהו השוואה בין הפנדה לסנדרו?

ובין שתיהן למכוניות איכותיות יותר בנות שנתיים - שלוש?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הפנדה לא תתאים בגלל שמאחור המרווח מצומצם,מה שיצריך הזזת כיסא הקדמי בהתקנת סל קל.

דווקא בתקציב שלך הייתי בוחר בדאציה בזכות תא מטען גדול משמעותית מרכבי המיני.

הקליאו מאחור מאוד צפופה,וגם שם צריך להזיז כיסא קדמי.

אבל היא תהיה זריזה יותר,ואיכותית יותר ומודרנית יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אנחנו מדברים קליאו דור 4 ולא דור 3.

אגב הרכב נמצא כבר 3 שנים בכבישים ודווקא מגלה אמינות גבוהה מאוד.

פורסם

קיה ריו ידנית בת שנתיים/ שלוש.

מיד פרטית תהיה עדיין באחריות ארוכה למנוע גיר ועוד.

מרווחת, אמינה, מאובזרת היטב (יחסית), חסכונית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ציינת בשאלה שלך את הסנדרו ואת הפנדה. בין שתיהן? הייתי בוחר בפנדה. היא די מרווחת ומרגישה הרבה יותר מודרנית. באופן כללי? יש אופציות טובות לא פחות, בשוק יד שניה (חדשות - רק קטנות שאתה לא רוצה).

פורסם

דווקא מאחור הפנדה לא מרווחת ותא מטען קטן משל הסנדרו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קיה ריו ידנית בת שנתיים/ שלוש.

מיד פרטית תהיה עדיין באחריות ארוכה למנוע גיר ועוד.

מרווחת, אמינה, מאובזרת היטב (יחסית), חסכונית.

פשוט ברח לי מהראש הריו

וזה מצחיק, כי לפני פחות משנה רכשתי מחבר פורום וותיק פה את הריו 2013 שלו עבור אחי, שמברך אותי כל יום מחדש

הרכב הנ"ל באמת היה במצב מושלם וברמת הגימור הגבוהה, אבל עכשיו לך תמצא עוד אחד כזה...

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...