Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי רעש מוזר ברכב, כל עוד אני נוסע עם גז אז הרכב נוסע נהדר ללא רעש מיוחד אבל כאשר אני מוריד את הרגל מהגז במיוחד במהירות 0-70 קמש, הרכב מתחיל לעצור (ללא בלמים כמובן, סל"ד יורד) אבל עם רעש מאוד מוזר של רעידות, כאילו משהו מתנדנד ורועד. אני שומע אותו מהחלון ומפנים הרכב. הרעש הוא לא חלש, נשמע היטב.

זה לא רעש של בלמים, חריקות או משהו כזה. אלא ממש מגיע מגוף הרכב אני מרגיש.

מה אומרים?

תודה,

שי

פורסם
תתכונן לשיפוץ גיר, קרה לי בג'וק שהיה לי מהעבודה- ב73,000 ק"מ בדיוק .

חניתי, אחרי זה כבר נגרר בכבוד למוסך.

הרכב נסע בסך הכל 50 אלף קילומטר. זה באמת נראה לך בעיית גיר?

שיפוץ גיר? מה זה אומר? בטוח? מחירים?

פורסם

במקרה שלי החליפו כי הרכב היה באחריות, מאמין שאם תבוא בגישה טובה- ילכו לקראתך ברצון טוב בק"מ כזה.

גישה טובה= תלוי בהיסטוריה שלך עם המוסך.

פורסם

אני לא מבין אבל את הקשר לגיר, ההילוכים עוברים מצויין, הרכב נוסע מצויין אין לי בעיות מכניות כאלו ואחרות רק את הרעש המוזר הזה שאני מוריד את הרגל מהגז בלי לבלום, אם אני בולם אני גם לא שומע את הרעש. אז למה זה גיר?

תודה.

פורסם

רצועת טיימינג.

עכשיו שאני חושב על זה בזמן האחרון יש עוד רעש מוזר (גם האשה אמרה לי) שלוחצים על הגז בנסיעה, רעש יחסית חלש לא כל הזמן שומעים אותו אלא במיוחד בהתחלת הנסיעה של חריקות מוזרות.

יכול להיות קשור?

פורסם

נכנסתי לרכב לנסות לבדוק את הבעיה טוב יותר.

זה רק במהירות נמוכה, אני מתחיל לנסוע ומהירות 30 קמש בערך עוזב את הרגל מהגז ואז הסלד מתחיל לרדת לאיזור ה1500 ואז מתחיל הרעש והוא לא עובר עד יורד להילוך ראשון/ניוטרל. בנוסף שיש את הרעש ואני מעביר לניוטרל הרעש נעלם. כלומר הרעש קורה רק במעבר להילוך הנמוך ביותר (הילוך ראשון או ניוטרל כזה).

מי מכיר ויכול לעזור? יכול להיות באמת שזה הילוכים בזמן שהרכב נוסע מצויין ושאר ההילוכים עוברים תקין??

תודה.

• תוכן חדש...