Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי חור במיכל עיבוי אצלי ברכב ואני רוצה להחליף אותו לבד, מדובר במאזדה 3 שנתון 2006, מים ומיכל אני רוכש מחר.

את המיכל עצמו קל לפרק, אני רוצה לדעת למה לצפות שאני מפרק את שלושת הצינורות שמחוברים למיכל וגם מה הדרך הנכונה למלא מחדש נוזל חדש. 9b26bc342740eda9b2b2f7fd5034dd20.jpg

תודה מראש, אציק.

בברכה, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

מכיוון שהצינורות של המיכל הם בנקודה הגבוהה ביותר של המיים אז מהם לא אמור להישפך יותר מידי נוזל. אתה יכול פשוט עם מזרק לפני הכל לשאוב מהמיכל את נוזל הקירור ולהחזיר למיכל החדש וכך גם לא ממש תחוש הפסד בנוזל. שהמיכל החדש מורכב אתה ממלא עד איפה שצריך , מפמפם עם היד את צינורות הרדיאטור העבים בודק שאין בועות אויר בנוזל שבמיכל ומניע עם פקק פתוח עד שכל בועות האויר יוצאות, סוגר את הפקק, מחכה לפעולת המאוורר וזה הכל.

פורסם

תודה על ההסבר, זו הפעם השניה שיש צורך למחליף מיכל עיבוי אצלי ברכב, זו מחלה ידועה של המאזדה?.

בברכה, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

אני גם החלפתי 2 מיכל עיבוי אחד מקורי ואחד חליפי .החליפי לא היה טוב והיה נוזל לי מים דרך הפקק .שחזרתי למקורי הפסיקה הבעיה .אני יודע שבפורד זה דבר מוכר ונראה לי גם במאזדה כי זה אותו מיכל עיבוי .כמה עלה מיכל מקורי?

פורסם

תודה לכולם, אז מחר אני כנראה רוכש מיכל עיבוי חדש, קיבלתי הצעה מאבי חלפים למיכל מקורי ב300, המחיר סביר? .

בנוסף, אשמח לדעת מה אני צריך לקנות כדי לאטום את החיבור בין הצינורות למיכל עצמו.

בברכה, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם
תודה לכולם, אז מחר אני כנראה רוכש מיכל עיבוי חדש, קיבלתי הצעה מאבי חלפים למיכל מקורי ב300, המחיר סביר? .

בנוסף, אשמח לדעת מה אני צריך לקנות כדי לאטום את החיבור בין הצינורות למיכל עצמו.

בברכה, איציק.

אין מתחרה לאבי , מנסיון

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

לא צריך חומר איטום, רק תשים לב ל2 הצינורות שאמורים לשבת מתחת לצו'פצ'יקים(לא מצאתי שם יותר טוב) מפלסטיק שיש על המיכל עיבוי.

פורסם

האטימה מתבצעת על ידי החבקים שעל הצינורות. על שני הצינורות העליונים ישנם חבקים קפיצים שיש ללחוץ עליהם עם פלאייר ולהזיז אותם הצידה. על הצינור התחתון ישנו חבק הברגה (לא מקורי) שניתן לפתוח אותו עם מברג שטוח או בוקסה 7-8..

בסגירה, את שני החבקים העליונים פשוט מחזירים למקומם, רצוי ממש לאותו מקום על פי המעיכה על הצינור. את החבק התחתון מחזירים למקומו ומהדקים ברגש

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...