Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה לא משתמש בשמן הישן בכל טיפול? מסיימים את הישן ומשלימים מהחדש, נשמע הרבה יותר הגיוני מאשר לאסוף בקבוקים חלקיים.

פורסם

תשתמש בו וזהו, אין איתו שום בעייה. חבל על כל ההתפלספויות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
על המיכל נוזל ממסרה אוטומטית של elf ישנה המלצה ברורה לנער לפני שימוש.

היו פעמים ששכחתי לנער ובברור בסוף המילוי נשארו במיכל שאריות גרגרים שמזכירים קצת חתיכות אטם סיליקון מגורד..

לדעתי מרק פזיז מידי לבטל את ההמלצה הזו על הסף. אין ליצרן שום רווח ותועלת מלהמליץ זאת ״בתור גימיק״

לא פזיז ולא נעליים.

במוסכי הייבואן או בנקודות סיכה שרובן כבר נעלמו ממלאים שמן מנוע/גיר גם מחביות של 205 ליטר בעזרת משאבה ואף אחד לא מערבב או מנער חבית של 205 ליטרים בכדי שלכאורה התוספים לא ישארו על קרקעית החבית.

זה בסדר מצידך שלא מנערים את החבית ?

איזה כייף לי :)

פורסם

שתהיו בריאים...את הניעורים שלי אני אשאיר לעצמי או לתחתונים שלי.

אז ככה , לנער לפני מזיגת שמן או לא? כי באמת יש חלקיקים לבנים כאלו בגלון שמן.

תגידו , לפני כמה זמן שמילאתי שמן השארתי כמה דקות את השמן חשוף ללא פקק לאוויר הצח , זה בעייתי ?

פורסם

אושריקו, הטיעון של מרק (ואני מבין אותו) הוא שאין ברשותו נתונים מדעיים על היעילות של פעולה כזו. יש המלצות של יצרני שמן מסוימים, אך הבסיס להמלצות אלו לא גלוי וידוע בפנינו, ואנחנו לא יודעים למשל האם לגזור גזירה שווה על כל שמני המנוע.

מעבר לכך, אני מאוד בספק האם הניעור הזה משיג משהו שלא מושג בעצם שפיכת הנוזל לתוך האגן ו/או בסחרור שלו בתוך מעברי השמן במנוע.

מצד שני, אני לא מבין את הספרטניות הזו, כביכול, בכל הנוגע לפרוצדורות בטיפול הרכב או בתפעולו. ממה נפשך לנער קצת את המיכל? זה יזיק לך? זה יזיק לשמן?! אני אישית - מנער.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מבחינה הגיונית היות והשמן מנוע בניגוד לשמן קנולה. מכילים מספר רב של חומרים מתוספים חלקם יצופו וחלקם ישקעו.

בעיקר אם לא מרוקנים את כל המיכל והמיכל עמד זמן כלשהוא ייתכן מאוד שחלקם יישארו בתחתית. לכן אם ניתן לנער ,בטוח זה לא יזיק. שקשוק נעים.

פורסם

זה בסדר מצידך שלא מנערים את החבית ?

מוסך שלא מנער את החבית לפני כל מילוי שמן זה מוסך מדרכה חאפר, סכנת נפשות להתקרב אליו. הזהרו למנועיכם.

ובנימה יותר רצינית,

זה בסדר מצידי שלא מנערים את החבית אם זה בסדר מצידך ששום יצרן לא מרוויח שום דבר מכך שהוא מבקש לנער את בקבוק השמן לפני מזיגה, כלומר גימיק זה לא. לכן אם זה כתוב במפורש, איזה סיבה יש להלחם בהם?!

יום טוב גם לך

פורסם

מחזק את חברי יגאל, גם זה סה''כ ניעור של שמן.

אף אחד לא ביקש להכין איתו פאלפל לפני ולבדוק אם יוצא טעים או לא.

העברתי את השאלה לסטודנטים להנדסת חומרים מקווה שיחזרו עם תובנות.

רועי

• תוכן חדש...