Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, שאלה לא שגרתית:

אני מעוניין לרכוש ולהעמיד רכב מסחרי שישמש אותי כמחסן לציוד הגברה. צריך שהרכב יהיה סגור כמה שיותר כדי שפורצים פוטנציאליים לא יתרשמו מהסחורה שבפנים...

יש הצעות לסוג רכב שכזה? וכמובן שהדגש הוא גם על רכב זול משנתון עתיק...

בכלל, מה יש לכם לומר על הרעיון? אציין שבבניין המשותף שלי יש כמה רכבים שמשמשים למטרה דומה...

אם למישהו יש הצעה - גם אשמח לשמוע.

פורסם

כך בחשבון שאתה לא יכול להעמיד ברחוב רכב בלי טסט וביטוח חובה. הוא גם לא יכול לעמוד בלי תזוזה מעבר לתקופה מוגדרת בחוק עזר עירוני. ישימו לך מדבקה ויגררו.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

פורסם
כך בחשבון שאתה לא יכול להעמיד ברחוב רכב בלי טסט וביטוח חובה. הוא גם לא יכול לעמוד בלי תזוזה מעבר לתקופה מוגדרת בחוק עזר עירוני. ישימו לך מדבקה ויגררו.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

תלוי איפה, יש בשכונה שלי פיז'ו 307 שעומדת כמה שנים טובות במקום, שברו לה כמעט הכל שמו מדבקות הציעו לקנות והיא עדיין שם, והיא נמצאת באמצע שכונת מגורים לא במקום נידח, לטעמי זה מישהו שעזב הארץ לא הצליח למכור ולא היה אכפת לו מהרכב, או מישהו שנפטר.

פורסם

מדובר בחניה פרטית של בית משותף (לא חייבים טסט וביטוח חובה - תקנו אותי אם אני טועה). לא אמורה להיות בעיה מבחינת השכנים. הדאגה העיקרית היא הגנה מפני פורצים.

פורסם
תלוי איפה, יש בשכונה שלי פיז'ו 307 שעומדת כמה שנים טובות במקום, שברו לה כמעט הכל שמו מדבקות הציעו לקנות והיא עדיין שם, והיא נמצאת באמצע שכונת מגורים לא במקום נידח, לטעמי זה מישהו שעזב הארץ לא הצליח למכור ולא היה אכפת לו מהרכב, או מישהו שנפטר.

עד שיום אחד היא תאסף על ידי העיריה ותושלך למזבלה. אי אפשר לבנות על זה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יש הרבה מסחריות בשוק שהובילו סחורה יקרה, ולכן מותקנים עליהן מנעולי רב בריח בהתקנים מיוחדים.

עדיף לך רכב בלי חלונות, כמובן, סגור לגמרי, וכל מה שמתאים לך מבחינת הגודל, מתאים.

מה שכן - לגבי הביטוח - לפי החוק היבש חייב להיות ביטוח גם לרכב עומד, מכייוון שאם, למשל, ילד רץ לעבר הרכב, נתקל בו ונפצע, זה נחשב לתאונת דרכים.

ולגבי העיריה והשכנים - את תחזיק את הרכב וסביבתו נקיים ומסודרים, לא חושב שתהיה לך בעיה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...