Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חופשה ברודוס - טיפים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני והבת זוג טסים לרודוס ב15.05 ראשון עד חמישי. למה דווקא רודוס? יצא לנו אחלה מחיר לטיסות + מלון 5 כוכבים חצי פנסיון שקראתי עליו רק המלצות, מהמפוארים ביותר שם (הרוב בינוניים ומיושנים):

http://www.elysium.gr/en/

הטיסה היא צ'רטר של אלעל ובחרתי באחת שממריאה בראשון ב7 בבוקר ככה שנרוויח את כל היום, וממריאה חזרה בחמישי ב3 בצהריים, שיהיה אפשר לאכול ארוחת בוקר בלי לחץ.

עד כאן הכל סגור.. עכשיו השאלה היא מה יש לעשות שם? :-D

חשבתי לשכור רכב לכל התקופה שיוצא עם ביטוחים כ500 ש"ח, ולחרוש את כל הפינות הנידחות של האי (הוא די גדול-80 קילומטר אורכו), ויש לנו חיבה לחקירת מקומות נידחים.

עוד רעיון שקיבלנו הוא לקחת מעבורת לאי אחר באחד הימים, לחרוש אותו כל היום ולחזור בערב.

מלבד זה, נשמח לרעיונות וטיפים ממי שיש לו נסיון עם יוון. :-)

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

זכרון מ-2007, טיול משפחתי שבת עד שבת:

רכב שוכרים במלון - נציג אחת מחברות ההשכרה יושב בלובי של המלון (וא מלון שכן).

לא מכיר את המלון בו תשהו, אבל עקרונית המרחקים קצרים.

אנחנו שכרנו רכב ל-3 ימים" יום בצד המערבי, יום בצד המזרחי ויום אחד לקחנו את הילדים לפרק מים באזור לינדוס.

נסיעות לעיר רודוס עשינו בתח"צ, כולל נסיעה לצורך הפלגה במעבורת לטיול של יום אי סימי (מומלץ!).

אם אינכם מעוניינים פרק המים כנראה שתוכלו להסתפק בשכירת רכב ליומיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחת האטרקציות המהנות ברודוס לדעתי היא האופציה לקחת טיול ג'פים בנהיגה עצמית.

אני לקחתי עם החברה האלו (אם אני זוכר נכון, עברו כמעט שנתיים)

http://www.bumpy-rhodes.com/

הם לוקחים אותך לנופים מדהימים (אי אפשר להגיע לשם לבד בלי רכב שטח). הטיול עצמו מהנה מאוד, אתה נוהג בג'ימיני ידני פתוח.

המסלול עצמו לא רע בכלל וכולל מעברי מים, שטח יחסית אתגרי (צריך לקחת בחשבון שנוהגים בקבוצה). לא נוסעים רק בדרכי עפר משעממות.

יש גם אופציה לאוכל ובנוסף ישנן עצירות והסברים שונים.

חוויה סופר מומלצת, אנחנו שילמנו אז כ-40 יורו לאדם כולל הסעה למלון + 10 יורו נוספים לארוחה (אפשרי בשר על האש או צמחוני).

בפארק מים בפלירקי אפשר להעביר יום בכיף. אחלה פארק מים והוא נחשב לאחד הגדולים באירופה.

עמק הפרפרים, נחמד אבל לקחת בחשבון אם נפלתם על יום חם אז לא הכי נעים להסתובב שם.

לינדוס - מהממת. חופים זהובים ובתים לבנים.

עוד אפשרות אם אתה חובב טרקטורונים \ באגי - תוכל לשכור לך כזה ליום יומיים ופשוט לטייל בכיף מחוף לחוף. (זה מה שאנחנו עשינו).

אם כבר חופים המים צלולים מאוד - מומלץ לקחת שנורקל ומשקפת.

בעיר רודוס עצמה יש את העיר העתיקה, נחמד מאוד גם בלילה וגם ביום אם אתה בקטע של קצת מעבר לבטן גב.

שכרנו גם רכב ברודוס, דרך המלון עם ביטוח מלא, פיאט פנדה חביבה אין צורך ביותר מזה כדי להנות מהאי.

פורסם

ניתן גם לשכור ברודוס רכב פתוח בתוספת לא גדולה במיוחד ,כמו שנאמר סוכניות השכרה יש כמעט בכל פינת רחוב. אנחנו לקחנו חיפושית קבריו זה די נחמד ומאפשר לספוג טוב יותר את האווירה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הוזכר עמק הפרפרים - אני המשכתי משם עד מונוליתוס שבקצה המערבי של רודוס. במפה ראיתי כבישים, אבל למעשה היה מדובר במה שהיה כבישים במלחמת העולם השניה, ומעולם לא תוחזק, כך שהיו יותר דומות לדרכי קק"ל, ולא מהמשובחות שבהן. את כל זה עשיתי בפיאת פונטו חבוטה עם 5 נוסעים. כמובן שאין שלטי דרכים (והימים היו לפני היות ה-GPS מכשיר נפוץ) - והיפה היה שכל מי שעצר אותנו כדי לשאול את הדרך באנגלית רצוצה עבר בסופו של דבר לעברית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

המון תודה לכל העונים! אכין רשימה מרוכזת מהטיפים שלכם (נכנסתי גם לשרשורים האחרים שהופיעו פה)

שאלות שעלו לי:

1) עדיף לשכור רכב מהארץ או שם? מאיפה יותר זול/בטוח?

2) רודוס יקרה/זולה ביחס לישראל? סיפרו לי שביוון בכללי אפשר למצוא למשל שווארמה ב2 יורו, לא יודע אם זה כך גם ברודוס.

3) איזה מטבע עדיף לקחת, והאם לפרוט בארץ או שם?

4) סוכנויות השכרת רכב בנמל תעופה, מומלץ? חשבנו שיהיה נוח לעלות לרכב כבר לאחר הירידה מהמטוס ולא להשתמש בהסעות (המלון מספק העברות)

5) בטוח שם? מבחינת גניבות ברחוב וכו'/מלכודות תיירים.

6) אפשר לסמוך על הרכבות לנתבג בלילות? עד שהגעתי לנושא לא ידעתי בכלל שיש רכבות ב2 בלילה.

שנים לא הייתי בחו"ל, וברודוס בפרט מ2003 שהייתי בן 14.

תודה לכם!

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

1. צריך לבדוק פרטנית. עם זאת, לפחות בעבר, היה מומל. לשכור במקום ולא לכל התקופה.

2. בעבר היתה זולה.

3. הטבע ביון הוא האירו, וכדאי לקנות בארץ. אישית אני קונה בדואר או שולף בכספומט (קצת יותר יקר). יש שימליצו על צ'ינג'ים, מבחינתי זו לא אופציה ולו משום שאין כאלה במקומותבהם אני מסתובב.

5. בדרך כלל איי יוון נחשבים בטוחים, אבל מסתובבים בהם תיירים וגם אלה יכולים לכייס.

6. כן, אבל בדוק מראש מתי הרכבת המתאימה לשעת הטיסה שלך וקח מקדם היסטריה קטן.

• תוכן חדש...