Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

קניתי סקודה סיטיגו לפני כשנתיים וחצי, ישירות מהיצרן.

החל מהנסיעות הראשונות, כבר בשבוע הראשון, שמתי לב, שלעיתים ההילוך נתקע. כלומר, הרכב נוסע, ההילוך אמור לעלות בשל העליה במהירות, אך הוא נתקע, והסל"ד מטפס ל-7 או ל-8 (המקסימום האפשרי). בזמן שההילוך נתקע כמובן שהרכב משמיע רעשים חזקים מכיוון המנוע.

לאחר כמה דקות ההילוך היה משתחרר ויכלתי להמשיך בנסיעה.

הייתי כמה פעמים במרכז שירות של סקודה, הם ניסו לאתר את הבעיה, אך לא מצאו.

כעבור שנתיים וחודשיים (חודשיים לאחר פקיעת האחריות, שהובטח לי שהיא 3 שנים, ו-5 שנים לגיר ולמנוע, ושאין לי מה לדאוג כי ידוע שהתלוננתי על כך מלכתחילה)

הרכב הפסיק ליסוע כשנורות הגיר והמנוע נדלקו בפתאומיות.

נאמר לי שעלי להחליף:

* מצמדים לגיר

* משאבת מים שנסדקה (ממה?)

את המצמדים הסבירו בכך שישנה בעיית התחממות לא ברורה, וזה מה שיפתור את הבעיות שעד היום חוויתי.

שילמתי סכום מאוד גדול, והחלפתי.

מאז, בתוך חודשיים וחצי, הרכב עושה שוב את אותן בעיות, אך הפעם במצב יותר קשה: נורת הגיר נדלקת, אני עוצרת בצד, ואז לא ניתן ליסוע בו לפחות 20 דקות (הגיר לא מגיב לשום הילוך).

הלכתי שוב לסקודה, והצעתם... להחליף שוב את המצמדים, הפעם על חשבונם.

מה דעתכם המקצועית?

אני מרגישה שאין להם שום הבנה מה קורה שם. (במחשב הרכב אין שום תיעוד לתקלות).

תודה!

פורסם (נערך)

טוב, קצת סדר בדברים.

אצלנו במשפחה הייתה סיאט מיי, שזה אותו רכב בדיוק כמו הסיטיגו, רק עם סמל אחר.

1- לגבי משאבת המים, זו תקלה "מוכרת" על ידי היבואן. לאחר 4000 ק"ם, היא מתחילה להרעיש במין שריקה כזו, ועם הזמן היא מתחילה לנזול גם כן. למען ההגינות, היו צריכים להחליף אותה על חשבונם, ללא שום השתתפות עצמית. כנראה שאלה ששמו לב לבעיה, במסגרת האחריות, היא הוחלפה, לאלה שלא, לאחר גמר האחריות, שלא יודעים שזה בעיה מוכרת של הרכב, מנסים את שיטת המצליח. זה גם תלוי במוסך עצמו לפעמים. בכל מקרה, לאחר ההחלפה בדגם החדש, זה לא חוזר על עצמו יותר. אצלי הרכב היה גיר רגיל, וחוץ מבעיית המשאבה, הרכב היה מאוד אמין, וחסכוני.

2-איפה רשום שלרכב הזה יש 3 או 5 שנות אחריות? כי זה רק שנתיים, או שנה שלישית של "רצון טוב".[או ללא רצון כלל...].

3-בלי שום קשר, התלוננת על הבעיה כשהרכב היה בשנתיים הראשונות שלו, ורק לאחר גמר האחריות, הם מצאו פתאום שיש בעיה בגיר?

כמה כסף עלו כל התיקונים הללו?

באיזה מוסך היית? הייתם צריכים לבדוק בעוד כמה מקומות. אולי הפרשה הייתה נגמרת טוב יותר, גם בכיס.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

תרשו להסיט לרגע את נושא הדיון - מחלת משאבת המים בסיטיגו\מי:

מה מחירה של משאבה כזו?

האם מומלץ להחליפה באופן יזום כדי לא להגיע למצבי התחממות?

תודה!

פורסם

המחלה הזו הייתה בשנים 2013-2014. לאחר מכן לא ידוע על מקרים של רעש במשאבת המים. ברכבים החדשים, מגיעים עם החלק התקין.

התיקון אמור להיות לא זול. מדובר בחלק מפלסטיק שחור וגדול עם עוד כמה חלקים בתוכו, מלבד המשאבה. לא מגיעים להתחממות כל כך מהר.כי בהתחלה היא לא נוזלת, אלה רק לאחר אלפים רבים של ק"ם.

באם אתה שומע את הרעש הזה, המשאבה שלך גוססת. באם עברו 15000 ק"ם, ללא רעשים, כנראה שניצלת מהחלפת המשאבה והיא שייכת לסדרה התקינה שלהם.

• תוכן חדש...