Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מטען למברגה של BOSCH

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטען של המברגה שלי, מתוצרת BOSCH, הפסיק לעבוד. מדובר במטען דגם 2.607.224.735 שמוציא מתח 17.4V והספק 250mA.

יש לו נורת ביקורת שאמורה לדלוק כאשר הוא בחשמל, אשר אינה דולקת.

לקחתי אותו למעבדת תיקונים של כלי עבודה, בה נאמר לי שלא ניתן לתקנו כי יתכן שהבעיה היא בכרטיס האלקטרוני שלו וכי מחירו של מטען חדש כזה יכול להגיע לכמה מאות שקלים, מה שאומר שאני מתקרב מאוד למחיר מברגה חדשה.

המברגה עצמה בסדר גמור וממש לא מתחשק לי להחליף אותה. מה עושים?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חיפוש באיביי היה הדבר הראשון שעשיתי. מצאתי אחד כזה במחיר פצצה, אבל המכירה כבר הסתיימה :-(

האיש ממעבדת השירות הציע באמת להחליף שנאי, אך כאמור ציין שקיים סיכוי שזה לא יעבוד מפני שיתכן שמקור התקלה הוא הלוח המודפס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ניתן למצוא באיביי ספקי כח AC-DC מתכווננים בכמה עשרות שקלים

הנה דוגמא

תחליף את כבל המוצא שלו לזה שמתאים למברגה שלך

כוון את מתח המוצא למתח הדרוש (רצוי מאוד בעזרת רב מודד) ותהנה

יום טוב גם לך

פורסם

אם בקר הטעינה הוא פנימי אז אין כלכך הבדל ליטיום או לא. אם בקר הטעינה הוא חיצוני ונמצא כחלק מהספק אז הסיפור שונה לגמרי.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

יום טוב גם לך

פורסם

יש לי אחד כזה שאינו בשימוש. אתה מוזמן ליצור קשר בה"פ

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...