Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לאיביזות (96-98) ניתן לבצע תיקונים וטיפולים בחלפים לא מקוריים מן החברה, כלומר לא רק במוסך מורשה של חברת סיאט?

תודה מראש

תומר.

פורסם

שלום ובוקר טוב

בעיקרון ניתן לטפל .לתקן .או למצוא חלק תחליפי למקור למרות שאני אישית חושב שהדבר לא מומלץ .ועדיף להשקיע עוד קצת ולטפל במוסך מורשה עים חלקים מקוריים המותאמים לרכב

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

אתה תמיד יכול לבקש מהמוסך הלא מורשה לרכוש חלקים מקוריים.

לדעתי אין להתפשר על חלקים תחליפיים באיכות ירודה.

(הם תמיד יהיו באיכות פחות טובה מהמקוריים ולא משנה מה יגידו)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה תמיד יכול לבקש מהמוסך הלא מורשה לרכוש חלקים מקוריים.

לדעתי אין להתפשר על חלקים תחליפיים באיכות ירודה.

(הם תמיד יהיו באיכות פחות טובה מהמקוריים ולא משנה מה יגידו)

אתה צודק, אבל הדגש פה צריך להיות על איכות ירודה.

קיימים כמובן גם מוצרים תחליפיים טובים יותר מהמקוריים וקיימים אפילו מוצרים תחליפים זהים לגמרי למקוריים (מוצרי OEM, כמו בולמים, למשל).

בכללי, על החלקים שהולכים בצורה שוטפת כמו מסננים למשל, לא הייתי חוסך כמה שקלים בשביל לגלות בשלב יותר מאוחר, שהמסנן נסתם מהר מידי, או שיותר גרוע, הוא לא סינן טוב ונכנס לי זבל למערכת. מוצר OEM זהה, שצ'מפיון לוקחים עליו פי שלושה ממחיר השוק, דוקא כן כדאי לקנות ממקום אחר.

פורסם

נכון, לכן אני ממליץ אפילו לקנות את החלקים לבד אם זה אפשרי.

אפשר לקחת את הקבלה של הטיפול האחרון במוסך מורשה ולקנות לפיה את החלקים.

אני אישית קונה הכל אצל הפרסי, מה שאין לו (כמו G12 לדוגמא) אני קונה בצ'מפיון (סה"כ 40 שקל לתרכיז)

ואז אני ניגש עם כל הכבודה למוסך והוא מבצע לי את הטיפול.

אם זו תקופה שיש לי זמן פנוי, אז אני אפילו מבצע את הטיפול לבד. (לא מומלץ למתחילים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...