Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשמלאים! חשמל סטטי בדירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום טוב לכולם,

יש לי חשמל סטטי בדירה. כל פעם לדוגמא שאני בא לשטוף ידיים, החשמל מפורק מגופי דרך הברז.

לא היה לי את זה בדירות קודמות.

מה יכולה להיות הסיבה? אוויר יבש? הארקה לא תקינה? מה אפשר לעשות?

פורסם

החשמל הסטאטי הוא בך. הגוף שלך נטען. לא מה שמסביב.

חבר זנב להארכה כמו שהיו עושים בתחילת שנות ה-80' - מחברים למכוניות וזה לא היה עוזר...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

mh53

הלוואי!

טרונצ'ו,

רק בפעם הראשונה. ואז אני חוזר לחדר, יושב מול המחשב. מסתובב קצת בדירה, ואז הולך לשיורתים ואז לשטוף ידיים - והופ, שוב פעם פורק חשמל.

פורסם

אז, כפי שדיסקו כתב, אתה נטען בחשמל סטטי, הייתי מחפש את האשם בכיסא, נעליים אולי בגדים (סינטטים אוהבים להטען במטען חשמלי).

פורסם

בגדים אני מרגיש רק כאשר אני שם סינטטי שזה נדיר, אבל תמיד היה.

לרוב לובש כותנה.

כסא אני אבדוק.

נעליים גם.

האם האוויר בדירה יכול להשפיע? אולי האוויר בדירה שלי יבש מידי? (סליחה אם זה נשמע מטומטם, אני וחשמל מכירים בשלום-שלום).

פורסם

תן לי לנחש, אתה גורב גרביים והולך עם קרוקס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם ההתחשמלות היא כל הזמן מברזים, בכל זאת הייתי בודק את חיבורי ההארקה למטה בבנין.

אלא אם תגיד לי שאתה מתחשמל גם מידיות של דלת ואז כניראה יש סיבה אחרת.

גנבי מתכות מתים על החוטי הארקה..

להורים שלי גנבו כבר פעמיים את כל החוטים שיכלו לחתוך בבניין..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...