Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנת ניווט לcarpc windows\ linux

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: קיבלתי מערכת של carpc, נחמדה שרק צריך לפרמט אותה... אני מעדיף להתקין מערכת הפעלה אמיתית רצוי linux.

יש רק בעייה אחת: איזו תכנת ניווט אני יכול להתקין על זה? Waze לא עולה על אמולטור אנדרואיד, כך שלכאורה א"א להריץ אותו.

אשמח מאוד להמלצות על תוכנה מתאימה, מאוד הייתי רוצה שיהיו עדכוני תנועה... ואם מישהו יודע להפעיל waze על win\linux אני מאווד ישמח..

תודה רבה

פורסם

בשביל מה אתה צריך LINUX ברכב? נראה לי זה רק להסתבך.

אם אתה איש של COMMAND LINE ואוהב אתגרים וחקירות ושעות של קריאה, ניסוי וטעיה אז זה יכול להיות מעניין.

יש לWIN תוכנות מיועדות לCAR PC

WAZE לPC תקרא פה ופה אני מניח יש עוד אופציות (תחפש. אתה לא מתאר לעצמך כמה דברים אפשר למצאו ברשת)

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

תבדוק את האפשרות של remixos או phoenixos או אפילו android x86.

android x86 - זה בעצם אנדרואיד שמותקן על מחשב PC ומותאם למעבדים של מחשב.

remixos ו phoenixos הם דיי דומות והם בעצם android שמותאם לעבוד על מחשבים, אפשרויות של פתיחת כמה אפליקציות בחלונות נפרדים.

פורסם

הבעיה שבאנדרואיד לpc שוב אין תמיכה בדרייבר...

ואני לא מכיר אף אחד שיודע לקמפל קרנל לאנדרואיד..

Sent from my U7 using Tapatalk

• תוכן חדש...