Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2006 מנוע 2.0?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחפש רכב אוטומט עד 20 אלף ש"ח.

מחיפוש מעמיק באינטרנט הגעתי לשתי מועמדות עיקריות:

יונדאי גטס

סיטרואן C4

הבעיה היא שאני לא אוהב את המראה של היונדאי כלל, מה גם שרמת הבטיחות יחסית נמוכה. ירדה מהפרק.

סיטרואן C4 נשמעת לא רע. שמעתי דברים טובים.

מצאתי לא מעט מודעות C4 משנת 2008. רובן בעלות קודמת ליסינג.

חלקן 1600 140כ"ס שלהבנתי זוהי גרסת טורבו שלא מומלצת - תקנו אותי אם אני טועה.

שאר ה 1600 זה 110 כ"ס כך הבנתי.

מצאתי מעט גרסאות עם מנוע 2000 שלכאורה מאוד מזמינות מבחינת עושר באבזור. מצאתי מודעה של אחת כזו יד 1 שנת 2006 שעשתה רק 90K ק"מ שזה יחסית שמור להבנתי.

שמעתי מישהו אומר שהחלפים של הרכב הנ"ל בכל גרסאותיו יקרים ויש המון בעיות שעולות הרבה כסף. רוצה לציין כי זה נאמר לי ע"י אנשים שלא מבינים יותר מדי ברכבים ובטח שלא מדברים מניסיון.

כמו כן, קראתי בפורום שהגיר בעייתי, לפחות עד 2008.

מה אתם אומרים? איך הרכב? האם יש רכב אחר עדיף?

כמו כן, מה מציעים לובינסקי טרייד על ה- C4 והאם כדאי?

אשמח לשמוע כל חוות דעת אפשרית.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי ofekwac11
פורסם

גיר AL4 להבנתי.. בעייתי מאד, נאמר מנסיון בפיג׳ו 307 עם גיר זהה.

מלבד זה - אתה מקבל הרבה אוטו בקצת כסף.

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם (נערך)

ערב טוב,

20000 לשנת 2008 שהייתה בליסינג, -יקר.

יש לי חבר שקנה לפני חודש 2010 יד ראשונה פרטית 100000 ק''מ, 1600, באותו מחיר.

בכללי האוטו מעולה רק צריך להתרגל לגיר. (ולהחליף לו שסתומים אחרי 150000 ק''מ בערך)

לובינסקי לוקחים בדרך כלל קצת יקר אך לפעמים יש להם חבילה של טיפולים לשנתיים ואז זה שווה.

עריכה אחרונה על ידי איצי בר

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

לגבי הגיר אם זה זהה לפג'ו AL4

הגיר הזה בעייתי !! וגם שמחליפים שסתומים זה לא תמיד מחזיק להרבה זמן !

פורסם (נערך)

אל תאבד.

אם חפצה נפשך במנוע 2000 לך על זה.לדעתי עדיף בהרבה על קניית מנוע 1600 משנת 2010 . הגיר אינו נורא אם מסתכלים על החבילה הכוללת (מאד מאובזר). במחיר שבו תקנה את הרכב תכניס גם שיפוץ גיר אם צריך. לא משהו נדיר ויש מכונים בארץ שבהחלט יודעים להחזיר את הגיר לחיים. זה יחזיק 100K ואח"כ תשפץ שוב. השד לא נורא אם מסתכלים על המחיר הכולל שהינו נמוך יחסית לאפשרויות האחרות. תעשה לאוטו (ולעצמך) טובה ותתרחק ממוסכי היבואן. תמצא מוסך פרטי שמתמחה בצרפתיות.

רק להיות מוכן נפשית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אל תאבד.

אם חפצה נפשך במנוע 2000 לך על זה.לדעתי עדיף בהרבה על קניית מנוע 1600 משנת 2010 . הגיר אינו נורא אם מסתכלים על החבילה הכוללת (מאד מאובזר). במחיר שבו תקנה את הרכב תכניס גם שיפוץ גיר אם צריך. לא משהו נדיר ויש מכונים בארץ שבהחלט יודעים להחזיר את הגיר לחיים. זה יחזיק 100K ואח"כ תשפץ שוב. השד לא נורא אם מסתכלים על המחיר הכולל שהינו נמוך יחסית לאפשרויות האחרות. תעשה לאוטו (ולעצמך) טובה ותתרחק ממוסכי היבואן. תמצא מוסך פרטי שמתמחה בצרפתיות.

רק להיות מוכן נפשית.

שיפוץ כזה גיר בצורה טובה 5000 ש"ח+ (ב307 סטיישן עלה 6000 ש"ח) מה שאומר רבע ממחיר הרכב לערך וזה חוץ מתחזוקה אחרת,

והשאלה היא אם למישהו יש כזה תקציב מוגבל יהיה לו עוד רבע מהסכום לתיקונים?

חפש לך איזה אימפרזה\פוקוס מזדקנות האימפרזה למרות השנים מחזיקה יפה מאוד מעמד.

פורסם

כרגע אני מתלבט בין 3 אפשרויות:

סובארו אימפרזה 2007 RX

מיצובישי לנסר קלאסיק executive 2008

יונדאי גטס 2008 GLS/GLX (למרות שלא רציתי בהתחלה)

מי מהן עדיפה? אשמח אם תדרגו אותן לפי מקומות, מהטובה יותר לפחות טובה

מבחינת מראה כבר לא ממש אכפת לי... יותר אכפת לי מהכיס... אם כי לדעתי חיצונית המיצובישי היא היפה ביותר, לאחר מכן האימפרזה שממש קרובה ברמת המראה ומקום אחרון הגטס...

פורסם

המיצובישי עדיפה על היונדאי מאיפה שלא תסתכל, והיא גם אמינה מאוד, ומרווחת,

אני הייתי הולך עליה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

ה C4 אופציה טובה מאד, רק תקפיד על היסטוריה טובה של הרכב, תתמקח ותוריד את מחיר למינימום, ואל תתבאס אם וכאשר תצטרך לתקן משהו במוסך (אחרת אל תקנה).

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

את האימפרזה הייתי מעיף מהרשימה. רכב נחות משאר המתחרות שלו בקטגוריה מכל הבחינות (ביצועים, צריכת דלק כמובן, בטיחות ואבזור).

הפוקוס 1.6 לא הכי חזקה אבל נוחה יחסית ובטיחותית, מאובזרת לא רע. צריכת הדלק לא מרשימה באף אחת מהן.

לC4 תמורה מדהימה לכסף, לחבר פורום aderet יש C4 2.0 עד כמה שזכור לי, נסה ליצור איתו קשר ולקבל פרטים. ממה שהבנתי ממנו הוא בסך הכול מרוצה מהרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לדעתי הפוקוס מובילה,

במקום האחרון הגטס שלא תתן כלום מלבד אמינות,

האימפרזה בדור הזה גרועה, הדגם עם מנוע 2000 הרבה פחות גרוע אבל לא יודע אם הוא במערכת השיקולים שלך.

הלנסר קלאסיק הוא סוס עבודה אמין, מלבד זה מדובר ברכב מיושן יחסית לשנתון.

דעתי האישית היא לצמצם את ההתלבטות לשני רכבים - פוקוס ו-C4 כאשר לאופציה השנייה יש עדיפות בתנאי שמוצאים אחת במצב טוב מאוד.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

מה שזול עולה ביוקר, לא סתם אין להם שוק והמחירים ברצפה. זה לא עניין אם הרכב שמור או מטופל היטב, לקנות אחת זה כמו לקחת כרטיס גירוד בדוכן של מפעל הפיס, או שתזכה אך רוב הסיכויים שלא.

הייתה לי אחת 1.6 ידנית, בין הרכבים הגרועים שהיו לי! בעיות חשמל, בעיות בקרוז קונטרול, בעיות עם המע' ניהול מנוע, נזילה חוזרת מכיוון בית הפילטר וזה רק המעט ממה שנתקלתי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...