Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה יש לי תחושה של תקלה ברכב.

מדובר על סקודה יטי, 2012, מנוע 1.2 טורבו, תיבה ידנית, שמטופל באופן שוטף וקבוע כל 15K.

כך התקלה מתרחשת:

זה יכול לקרות לאחר שילוב הילוך משני ומעלה. (בראשון אני לא מרגיש את זה)

כפי שכתבתי, זה יכול להיות בין אם אחרי שילוב הילוך ובין אם כבר נמצא בהילוך מסויים.

אני נמצא באזור של 1,500 סל"ד, נותן פול גז (כלומר דוושה עד הרצפה).

כאשר המנוע מגיע ל-1,900 סל"ד, אני מרגיש מעין סוג של מכה (אין רעש של בום) ואז הרכב מנתר קדימה.

לעיתים בשעת "המכה" אני מרגיש את הזנב בורח החוצה.

מהיום הראשון שרכשתי את הרכב, ידעתי שיש סוג של תקלה במנוע הטורבו, בכך שיש רעש מתי שהמנוף פותח\סוגר את תא העודפים, קשה לי להאמין שזה אחראי לתופעה הזו.

חשוב לציין!.

אני מכיר ויודע מה זה תחושה של טורבו שנכנס לפעולה, אבל מעולם לא קרה שהרגשתי סוג של "מכה" כזו, לא ברכבים אחרים ולא ביטי עצמה.

אז...אחרי החפירה.

מי יודע?, מי מכיר?, מי שמע?.

תודה רבה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

יש לי הרגשה שכדי לענות לך צריך לעשות סיבוב לדעת על מה מדובר, אולי למישהו יש תשובה כאן אך עד אז אמליץ לך לגשת למוסך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב...

נסעתי למוסך רון ועשיתי נסיעת בדיקה עם רון.

מסתבר שזה Misfire עקב בלאי של המצתים (בחיי מעולם לא קרה לי דבר כזה) והצריך החלת מצתים וכבלי מצתים.

את הכבלים של המצתים, היה צריך להחליף בכלל קורוזיה.

האמת שלא הבנתי את נושא הקורוזיה, כי ממה שאני יודע שקורוזיה נובעת ממיים, אבל רון הסביר שזה קורה במנועי TSI.

הוא הוסיף הסבר כלשהי ששכחתי, כי מיהרתי לעבודה.

הגעתי בבוקר ושמתי את הרכב, התקשרו לעדכן וגם התקשרו להגיד שממליצים להחליף נוזל בלמים, המלצה שקיבלתי בחום.

גם שטפו את הרכב :).

היה נחמד, שירות טוב, מסביר פנים, נעים ותחושה שאתה לא עוד מספר, אלא לקוח אמיתי.

אחרי הטיפול הייתי צריך להגיע למבשרת אז החלטתי לנסוע דרך 443 והשתעשתי עם ההילוכים, תענוג.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...