Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יספר לכם קצת היסטוריה.

לחבר שלי במוסך הייתה בעיה בהרכבת המותחן הראשי והלך לקנות אחד חדש, בעל החנות שמכר את החלק לא רצה לתת אחריות ולא הסכים אפילו להחליף או לנסות לתקן את המוצר, אציין שהיה לו פגם בהרכבה זה הכל לא שבר ולא כלום.

חבר שלי כמובן תבע אותו וכרגע הם ממתינים לדיון, אפשר לטעון בפני בית המשפט שנגרם כשל נוסף מכיוון שכל החלקים היו לא תקינים באריזה ולא רק אחד כמו שהיה נראה בהתחלה? האם אפשר להגדיל את סכום הנזק הכספי שנגרם באותה התביעה?

ממש תודה רבה לכם על העזרה זה מאוד עוזר לו הוא מוסר אישית.

זה מקרה אחר, או אותו מקרה שמתואר קודם ?

alfa 156 2.5.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שואל כי אני לא מבין ואשמח לקבל תשובה.

האם יכול להיות שבעל המוסך התרשל בהרכבת הרצועה? אם התרשל הרי שהכשל היה צריך לבוא מיד או אחרי מספר ימים...

איזו התרשלות יכולה לגרום לקריעת הרצועה אחרי 4 חודשים ו 5000 ק"מ?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נניח קניתי מצלמה חדשה. נסעתי להודו, צילמתי אלפי תמונות. המצלמה התקלקלה, כל התמונות נמחקו.

חזרתי לחנות, החליפו לי מצלמה. אבל האם חנות תפצה אותי על כל החומר המצולם שנמחק?

לא.

כך לדעתי גם במקרה ויוכח שהיה חלק פגום. תקבל מהחנות חלק חדש אבל לא תקבל החזר על החלפת שסתומים שהתעקבו וכל העבודות מסביב.

פורסם

לחולגי: מדובר באותו המקרה שתיארתי בפתיחת הפוסט.

אכן נראה כי גם אם מדובר בכשל של מי מהם זה לא יעזור לו כל כך מכיוון שאת החלקים שמסביב הוא יצטרך לתקן בעצמו. לפי מה שנכתב כאן אני מבין עוד שברכב זה יכול להיות עניין של מזל? יכול לקרות דבר כזה ברכב חדש? יש מה לעשות כדי להימנע?

בכל אופן אמליץ לו את הרכב לשלוח לפירוק/ברזל ולקנות משהו נורמלי.

תודה רבה לכולם.

פורסם

או קיי,

אז מה זה "פגם בהרכבה" שציינת, אם לא עבודה לא נכונה של המוסך ?

אתה יכול להוכיח את זה ? (כי אז - אולי יש לך קייס נגד המוסך)

(זה יכול להספיק כמובן כדי שטיימינג יקפוץ/ייקרע + נזק למנוע - מיידית/אחרי חודשים מביצוע).

אם לא יכול להוכיח - הברזל יספוג הכל...

alfa 156 2.5.

פורסם

הוא היה ליד בעל המוסך בזמן ההרכבה והוא אמר לו שהמותחן לו נכנס כי כנראה שהוא פגום, הוא הלך לקנות את אותו המותחן במקום אחר וזה כן התאים זה הכל סה"כ אותם החלקים. יש להדגיש כי בעל המוסך לא שבר את החלק וראיתי את החלק כל מה שיש שם זה שהמקום של ההברגה מושחז לא טוב ולכן הוא לא מתברג כמו שצריך.

הטיימינג נעשה במשך 3 שעות שבהם החבר ישב מולו וראה צעד צעד. אני יותר מבטוח שהחלקים של הטיימינג באו פגומים זה פשוט לא צירוף מקרים.

פורסם

כתבת "שהמקום של ההברגה מושחז לא טוב"

אולי המותחן לא הורכב טוב ופשוט התנתק ??

אתה חייב לדעת מה המצב הנוכחי של כל המרכיבים .

פורסם

אבל החלק הוחלף באחד חדש באותו הרגע והוא הורכב מצויין, החלק הפגום לא נמצא ברכב אלא בתוך הקופסא שלו.

פורסם
התרשלות של מוסך יכולה לבוא לידי ביטוי בזמן לא צפוי ואין בזה חוקיות...אך עדיין ייתכן שהחלק שבא איתו הבחור למוסך הוא הבעיה.

עדיין לא הבנתי איזה פעולה רשלנית יכול מוסך לעשות שתגרום לקריעת רצועת תזמון אחרי ארבעה חודשים?

לדעתי המאוד לא מקצועית, אם היתה רשלנות, היא היתה מתגלה מיד ולא אחרי 5000 ק"מ ובטח שלא אחרי 4 חודשים.

אלא אם למותחן יש כיוון או התקנה שעשויה למתוח את הרצועה בצורה כזו שמקצרת מאוד את חייה.

ניחוש שלי... כשל בחלק שהורכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אני ירחיב עוד על הקיט כי אולי זה יתן נקודת מבט שונה.

הקיט הגיע שלם וארוז בתוך הקופסא המקורית כולל בתוכו 4 מותחנים ו2 רצועות כי ככה זה בנוי בפולו 2002 עם 16 שסתומים.

הכל היה נראה תקין חוץ מחלק אחד שהוחלף לחדש שזה המותחן הראשי כי הוא לא יכל להתברג עקב השחזה לא טובה על גבי המותחן.

קיבלתי תמונה של האריזה עם המוצרים שהיו בתוכה כדי לשלוח לכם אם זה עוזר.

שוב, לפי דעתי כל האריזה הייתה פגומה וכמו הרבה דברים אחרים זה היה רק עניין של זמן עד שעייפות החומר תגיע.

כמובן שבעל החנות שמכר את החלקים שמע את הבשורה והציע פשרה בעקבות הדיון שעומד להיות אך זה כבר לא יועיל ולפי העצה שלי כדאי שהוא ימשיך איתו ואפילו ינסה להוכיח עוד עוגמת נפש על מה שנגרם.

עריכה אחרונה על ידי 1993

• תוכן חדש...