Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מכוניות משופרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חאפר אחד, מריפרפוף קל באתר הבנתי שהאתר הנ"ל הוא של ישראלים רק ברוסית. והם אפילו קיימומפגש בערד. :-P

פליקס

תראה. מה אני אעשה שאני דלביוב נייקולטורני, נייפנימאיי פרוסקי?

מה שאני רואה באתר זה שורה של רכבים עומדים ולפניהם על הכביש כתובה המלה "START" באנגלית, שפה שאותה אני כן מבין ושבדרך כלל לא כותבים בה על כבישים בארץ הקודש.

אם מדובר במפגשים סודיים של העדה הסובייטית, האם יוכלו גם יזראלי לבנטינסקי ברברסקי כמוני לקבל קצת פרטים? :wink:

פורסם

זה אתר שעולים מרוסיה הקימו לא רק אתר אלה גם מועדון. הם גם עורכים מפגשים ואפילו מרוצים (לא חוקים כמובן). חבר שלי השתתף באחד וסיים שני. מתי שאני ישפר ת'אוטו שלי אולי אני גם יצטרף.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

אם כול הכבוד המפגשים של PSI הם יותר מסתם מפגשים ואם רק היו מפגשים

כאלו במקומות אחרים מצבינו היה יותר טוב ! כול שאר המפגשים לדעתי מלאים באנשים מתלהבים

שהמטרה היחידה שלהם היא להראות שיש לך אוטו מהיר חזק ומשופר OVER בPSI המטרה היא לשמור על הרכב ולהראות את השיפורים שלו בתאם למה שבאמת מתאים לאוטו!!! אז תחשוב טוב !!

בעל פיגו שאוהב את הרכב ואת אנשי המועדון שנותנים מעל ומעבר כדי לעזור לחברים שלהם!

תודה ושלום!

• תוכן חדש...