Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי, תיכנס לתרד שלי ותעשה את המבחן שלי.

אם אתה מצליח לזהות איזה מגבר יותר איכותי, קיבלת 1000 שקל.

אני מספיק לארג?

(מה קרה, למה אתה לא מעוניין ? משום שאתה לא מבין מהחיים שלך ואתה סתם זורק דברים לאויר ?)

(כמובן.. לא הסברתי לך כלום .. )

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי הפיוזים עוד שניה נשרפים אצלך! קח את זה בקלות , התחלת עכשיו עם לי יש יותר גדול :) ....

את זה נראה בתחרות :D , בכל אופן שי חבל שאתה לא בא לשם , אולי תבוא ותשמע קצת איך מערכות של רוקפורד נשמעות ברכב. ואז אולי תשנה את דעתך לגבי כמה רכיבים והתפקוד שלהם ומה הם באמת שווים, אבל עזוב אני לא מנסה אפילו להכנס כאן לויכוח שלכם (אין לי זמן \ כוח לזה) אבל אם היית בא היית אולי מתרשם קצת. אני משער.ואפילו אולי בנס עולמי שכזה היית משנה את דעתך לגבי שווי המוצרים שלהם.

פורסם

גוקר, אתה מנסה לטעון שאין לי ניסיון מחיי עם מוצרים של רוקפורד ?

גוקר, אתה מנסה לטעון שבגלל שכן יש לי ניסיון כזה או אחר עם מוצר, זה אומר שאני קובע אם המוצר שווה את העלות שלו ?

גוקר, אתה קורא את מה שאתה כותב ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי מספיק ג'וקר אחד :) , ת'אמת אני לא יודע עד כמה יש לך ניסיון , הכל עניין של הערכה שלי לגבי הנושא, אני לא אמרתי שאין לך כלל ניסיון , יתכן ויש לך ניסיון עם מוצרים שלא הותקנו כראוי , יתכן הכל עניין של השערה.

אני לא בטוח לכן הכל בגדר אולי כפי שרשמתי.

ו וואלה כן בדר"כ כאשר אני בודק מוצר כל שהוא אני מעריך את השווי שלו ע"פ התועלת שהוא מביא ביחס לאחרים.

הכל עניין של השוואה הרי , זה כל העניין כאן אחרי הכל.

פורסם

חיכתי שמישהו יקום ויגיד את זה

עזוב משחקים אתה מכון לשים כסף שהמגבר שלי עדים על שלך ?

כן חברה לי יש קליפורניה בום

ולו יש רוקפורד 501X חברה זה רוקפורד !!! מגבר שבשיא שלו הגיע ל 3 אלף ( ולא דרך אוטופאט )

אתה מוכן להיות גבר ולהתערב שהמגבר שלי לוקח את שלך נעשה כול בדיקה אפשרית !

ואני שילמתי חצי ממה שאתה שילמת ואניעוד שילמתי על חדש !

אם אתה מדבר על התחממות ולהישרף אני שם כסף ששלך נישרף לפני שלי..

SPL אתה רוצה לבדוק..? סבבה נבחר רכב איזה שאתה רוצה נשים סאב ונחיף את ההגברות נראה איזה מגבר יותר חזק OK ? מספיק טוב בשבילך ?

פורסם

מתן, יש לנו מיכשורים יותר מדוייקים מ SPL.

אנחנו נמדוד העינות של הקרוסים, נראה של מי יותר משוכלל ומדוייק.

בכל אופן, אני מאמין שנוכל לסיים את הנושא הזה לבנתייים, בלילה אני יביא לאדי את ההפתעה שלו , ונראה איך הבחור שלא למד ממני כלום מימיו, יגיב

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

להגיב ? אדי לא יגיב אחרי ההפתעה שלך...אחרי יומיים יהיה לו תיירוץ שהוא חגג...

בכול מקרה עזוב נוסף לכול הבדיקות תשעשה אני מוכן לייד כולם בזמן המפגש להחליף מגברים ולראות איפה יהיה תוצאה חזקה יותר

פורסם

תמיר,

לך כנס לכול המעבדות בארץ ותיראה מי מקום ריאשון במיצעד המתוקנים

בקיצור ההפתעה שלך שי ממש הרשימה אותי ואני מודה שקליפורניה בום טוב יותר מחר אני מוכר את המגבר שלי ועובר לקליפורניה בום בשימחה ואני רוצה שגם אתה תחליף לקליפורניה בום...ובאמת אם הם כול כך טובים למה באוטו שלך אין מגבר שלהם?

אאא איך שחכתי ...להחליף גם את הFNQ לדוטק

לסיכום עשיתי טעות שניכנסתי לויכוח איתם!

פורסם

כמו כול התגובות שלך

שמתם לב שפעם אחת אדי לא בא להסביר לי לשי או לתמיר שהוא צודק ?

כול פעם שלאהיה לו מה להגיד זה בא בסגנון טוב אני יחליף לקליפורניה בום...

בחיים לא היה לך תגובה אמיתית עם הסברים

פורסם

אדי, אתה יכול להגיד על קאליפורניה בום מה שאתה רוצה, למגבר שלך אין אפילו קרוס.

(עזוב את זה שהוא עלה לך ביוקר).

אומנם אתה לא רואה אותי עם קאליפורניה בום, כי התקציב שלי איפשר לי יותר מזה.... כניראה אם תקח את השילוב בין התקציב שלי, לבין התמורה של הרכיבים שלי, תוכל להבין שלמגברים שלי אכן יש קרוסים מלאים. :)

בלילה תקבל הפתעה חמה לכבוד היומהולדת, אתה בטוח תאהב אותה.

אחרי הכל אף פעם לא למדת ממני כלום, ואף פעם לא הסברתי לך כלום . מעולם..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אולי תתקדמו הלאה, אומנם הת'רד הזה היה מועד לפורענות מהרגע שנפתח אבל עושה רושם שגם אחרי 30 עמודים לא תתקדמו לשום מקום.

אם אין לאן להתקדם אז פשוט תפסיקו, לא נמאס לכתוב את אותם הדברים בלופ?!

פורסם
כמו כול התגובות שלך

שמתם לב שפעם אחת אדי לא בא להסביר לי לשי או לתמיר שהוא צודק ?

כול פעם שלאהיה לו מה להגיד זה בא בסגנון טוב אני יחליף לקליפורניה בום...

בחיים לא היה לך תגובה אמיתית עם הסברים

טוב, אני חייב להתערב כאן.

מתן, הרי שלך אין חצי מהכוס החצי מלאה של שי ביידע, אז מה אתה מתנפח כמו בלון?

תפסיק להסתתר מאחורי החצאית שלו, כי זה מאוד נוח לעשות את זה.

אדי, אתה כל פעם מפתיע מחדש!

אתה חייב לקבל את מה שמסבירים לך, אפילו שמדובר באנשים שאתה כנראה לא מחבב (אם זו הבעיה)

הרי החצאית של שי זה כל מה שקיים באודיו לרכב, והוא הולך עם הזרם, ולעולם לא ינסה לסתור את

ה"גורו" שלו (RC), והאמת - בצדק(!) כי כל מה שנאמר, נכתב, נבדק והוכח, הוא לא יוכל להתריס

כנגד או לשנות, אז הוא בוחר בצד הזה (קל מאוד)

מצחיק שיש עדיין כמה "חכמולוגים" שמתווכחים על הדברים האלו...

מגבר - זה מגבר, וכן אדי, שלך לא שווה את ההשקעה לאדם הממוצע שלא קונה ב "איביי",

ואם הוא יכול במחיר הזה ואף פחות מגבר יותר עצמתי, ועם קרוסים טובים ו"מפורטים"

אז למה לא?!

צ'או

פורסם

אוקי.

אבל להשוות קליפורניה בום לרוקפורד אני חושב שזה לא במקום!

אני לא אומר שהרוקפורד טוב יותר מכולם אלה אומר הוא טוב יותר מקליפורניה.

דוגרי אם לי היה 1600שקל לא הייתי רץ לבזבז אותו על 501X אלה מנסה להשיג באותו מחיר 801X שבא עם קרוס רצחני..אבל אם לא זה אבל מחפש מגבר נורמלי ולא קליפורניה בום!

אתה שלי הבאתי ב1400 מתי שפה הוא עלה 2500 אז חשבתי לעצמי עם השוק של אז הוא היה הכי טוב באיזור ה1400שקל ואתה זה העסקתי מזיוני שכל לאנשים מומחים (זוכר אייל כמה שיגעתי אותך בעניין המגבר?:-P )

עכשיו הרוקפורד לא ממש שווה בגלל השוק שהיתפתח ב9חודשיים האחרונים אבל אז לא יכלת לימצוא מגבר נורמלי בפחות מ2000שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...