Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול לרכבי מזראטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת, זו בעיה שהייתה במאזדה 2 2008...

לפני מספר שנים לאמא שלי נתפסה הדוושה במאזדה 2 מהשכרה, העבירה לניוטרל ועצרה, הרכב הוחלף הכל טוב. או שמא?

כשהתקשרה לחברת ההשכרה לברר מה קרה אמרו לה שהדוושה נתקעה מתחת לשטיח. אבל לא היו שטיחים באוטו, אפילו לא אחד, לא מתחת לדוושה, לא בצד הנוסע ולא בבגאז' (חברות השכרה מעלימות לעיתים את השטיחים).

מסתבר שאור ירוק צודקים, אם לא תיתן קיקדאון, לא תתפס הדוושה מתחת לשטיח, כך לא תמצא את עצמך משיק לסיבוב או בתוך אקורדיאון כלשהוא.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
לבלום אף פעם לא הייתה בעיה בשביל רנו..

אבל יתכן שתהיה עם אישתך בחדר שינה ולא תצליח להניע :lol:

אל תדאג יש לי כבלים איכותיים.

פורסם

והוכחות בשטח :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ולמה עושים את זה בדיוק? למה לא להשתמש במכלולים מקוריים?

שיקולים כלכליים

שים לב לרכבים שפותחו על אותם מכלולים-ברלינגו ופרטנר,טויוטה אייגו,c1,107.

שים לב לקורולות ששותפו ביחד עם מזראטי קוראים טריבוטו אלביט, הן נושאות בצידן את השם "אלביט" ואתה בטח תראה אותן נוסעות מהר יותר מכל קורולה רגילה.

Miata ND2

פורסם
לא הבנתי. הבעיה היתה בשטיחים באוטו (כמו שהבנתי בהתחלה) או בשטיחים שבבית?

הבעיה הייתה עם השטיחים בבית, החליפו באוטו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)
זו הייתה בעיה אצל טויוטה פעם לא?

יחי ההבדל הקטן בין דוושת גז תקועה בטויוטה קורולה ובמזארטי גראן טוריזמו...

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
בהמשך לאור, לרוב יש להן סאנרוף מזוייף מבלסטיק.

לא ממש.. תאמת יש להם דלקן והם ממהרים, אז אם אתם רואים רכב עם מדבקה של אלביט על הצד תפנו את הדרך כי הוא ממהר לריקול

פורסם
שיקולים כלכליים

שים לב לרכבים שפותחו על אותם מכלולים-ברלינגו ופרטנר,טויוטה אייגו,c1,107.

שים לב לקורולות ששותפו ביחד עם מזראטי קוראים טריבוטו אלביט, הן נושאות בצידן את השם "אלביט" ואתה בטח תראה אותן נוסעות מהר יותר מכל קורולה רגילה.

לכן גם קיימת עליהן מדבקת "איך אני נוהג?", כדי שתוכל להתקשר לבעל הרכב ולדווח עליו שפספס את האייפקס בפניה או לא בלם בהדרגה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

קודם שאור יבין מה זה אייפקס...

ולמה עושים את זה בדיוק? למה לא להשתמש במכלולים מקוריים?

מכלולים זולים יותר, וככה אפשרי לטפל גם במוסכים של רנו ולא רק מזראטי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...