Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת SERVICE נדלקת ב - C4 פיקאסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב חדש. נרכש בסוף נובמבר. נסועה של כ - 1500 ק"מ לחודש.

לאחר כחודש נדלקה לי נורת SERVICE .

מאז, כל כשבועיים בערך הנורה נדלקת, אני עוצר בצד, מעביר לניוטראל או מכבה לרגע המנוע וההתראה נעלמת. בגלל הלחץ אני לא תמיד מסתכל מה אומרת ההתראה אבל אני זוכר שבפעם הראשונה היתה קשורה למנוע (check engine, או משהו כזה).

מדובר במצב של לאחר כ - 40 דקות נסיעה שהם שילוב של נסיעה התחלתית בעיר (כ - 30 דקות) ואח"כ יציאה של

כ - 15 ק"מ אל מחוץ לעיר. כשאני מגיע ליעד ומחנה, יש ריח של שמן. בבדיקות שמן שאני עושה לאחר שהמנוע התקרר, לא נמצא חוסר בשמן.

בגלל שאני מנהל רישום כל פעם שזה קורה, אני רואה שזה בתדירות של בערך פעם בשבועיים.

מה יכולה להיות הבעיה?

האם חיבור הרכב למחשב יכול לגלות בגין מה נדלקה הנורה?

פורסם

בוודאי שכן. ממש לא מומלץ להזניח את הדגם הזה, אתה עלול לשלם ביוקר. גש למוסך לבדיקה עם סורק תקלות.

פורסם

אני לא מבין למה אתה לא נוסע למוסך? הרי הרכב באחריות לא?

למה צריך לעשות רישומים ותחקירים , קח את הרכב למוסך שיטפל בו במסגרת האחריות.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
בוודאי שכן. ממש לא מומלץ להזניח את הדגם הזה, אתה עלול לשלם ביוקר. גש למוסך לבדיקה עם סורק תקלות.

יועץ טכני במוסך אמר לי שהמחשב לא יכול לאתר את הנסיבות שבגינן הנורה הזו נדלקה..

פורסם

באיזה מוסך מדובר?

האם הוא רק אמר הוא גם בדק?

פורסם
יועץ טכני במוסך אמר לי שהמחשב לא יכול לאתר את הנסיבות שבגינן הנורה הזו נדלקה..

אז תמשיך לנטר את הענין עד שימאס לך או לרכב והוא יעצר ואז תכנס למוסך.

או NOT! תכנס למוסך בהקדם כדי שהעניין יבדק לעומק.

פורסם

לא הבנתי הרכב באחריות יצרן ? אם כן ללובינסקי יש מחלקת שרות לקוחות שיודעת לטפל במקרים כאלה. אם הרכב אצלך חדש אך סיים את תקופת האחריות הבדיקה ככרוכה בתשלום בסופה תוצג לך הדיאגנוזה והצעה לתיקון . יכול להיות שאתה מחסיר מאיתנו מידע חשוב ולכן קשה לעזור לך.

פורסם

אתה לא חייב להגיע למוסך. תבקש מהיועץ את העניין בכתב. כשיגררו אותך : תביא את היועץ שוב.

באמת מעניין מאיפה יועץ הסתרים הזה.

• תוכן חדש...