Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

תפסו את חבר שלי נוהג תחת השפעת אלכוהול, הוא טוען שהוא שתה רק 2 כוסות וודקה

אחרי ארוחה משפחתית, ואני לא יודע כמה זה נכון, אבל נעזוב את זה לרגע.

השוטרים עצרו אותו לבדיקה שגרתית של רישיונות, והם טענו שהם הריחו את האלכוהול נודף לו מהפה.

הם לקחו לו את הרשיון כבר, ומחר יש דיון עם להחזיר לו את הרשיון זמנית עד למשפט.

אז מה לדעתכם הוא צריך לעשות בכדי להפחית את העונש, כי יש לו עבודה והוא חייב את

הרכב, ומה לדעתכם יהיה העונש הכי גרוע שיוכלו לתת לו?

יונתן

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זאת אומרת הריחו ריח של אלכוהול , הם לא חייבים לבצע בדיקה במכונה המתאימה לבדיקות האלה ? או בדיקת שיכרות כמו הליכה בקו ישר וכיוצא בזה?

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

אני גם הייתי בטוח שהם צריכים לעשות בידקה קצת יותר נורמאלית מלהריח את הפה שלו

בכול מקרה אם הוא באמת שתה אני מקווה שיקבל את השלילה לכמה זמן שצריך בשביל שיאבד את העבודה וילמד לקח לא לשתות יותר...

אחרי שהוא היה הורג מישהו זה גם היה רק 2 כוסיות...

פורסם

אם הגיעו למצב שהריחו את האלכוהול מפיו כנראה הוא שתה מספיק בשביל שלא יוכל לנהוג כמו שצריך.

לא נוהגים ושותים נקודה.

איתי

פורסם

העונש על נהיגה תחת השפעת אלכוהול הוא פסילה של 30 יום.

אחר-כך זה כבר תלוי בבית המשפט ומה שהם יחליטו אם לתת שלילה או לא.

אדם נחשב שיכור על פי בדיקה ששוטר עשה והעלה כי בליטר אחד של אוויר שנשף יש יותר מ - 50 מיליגרם של אלכוהול, או שב - 100 מיליליטר של דם בגופו יש יותר מ - 50 מיליגרם של אלכוהול.

פורסם

יש כמות אלכוהול שאפשר לשתות וגם אחרי השתיה לנהוג. וזה מתבטא באחוזים (אם אני לא טועה).

איך לפי הריח השוטרים הצליחו לדעת אם הוא שתוי או לא, ואם שתה, האם הוא עבר על החוק בזה ששתה יותר מדיי או כמה שמותר בחוק, או שבכלל חבר שלו שתה ושפך עליו בטעות בירה או וודקה ומשם הריח.

מבלי להכנס לקטנות, איך השוטרים יכלו לדעת אם הוא שתה יותר ממה שצריך ולפי זה לשפוט אותו ללא מכשור מתאים?

אתה בטוח שלא בדקו אותו במכשור מתאים? כמו בדיקת דם או בדיקת שאיפה?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

נראה לי שהוא למד את הלקח שלו!

נראה לכם שאפשר איכשהו להקל על העונש שלו, אולי באמת לא מגיע לו, אבל עדיין חבר שלי אז תענו ברצינות, אני לא יכול להגיד לו מגיע לך!

ובקשר לבדיקה, הם הריחו ואז עשו לו את הבדיקות!

תודה רבה

יונתן

פורסם
תפסו את חבר שלי נוהג תחת השפעת אלכוהול ... מה לדעתכם הוא צריך לעשות בכדי להפחית את העונש, כי יש לו עבודה והוא חייב את הרכב

.That's amazing

?Would you still be asking the same kind of question if he was running into another car and killing someone

With all the respect to your friend and I must say that I don't give much respect to people that are driving under the influence, I hope they will knock him well with this ... so he has a job that he needs the car for, so WTF

.Your friend is an adult, he needs to realize how irresponsible he was, some lessons are better learned the hard way

.Moti

פורסם

מה הבדיקה הראתה ?

אם היה לו אכן אחוז גדול של אלכוהול בנשימה, אז הוא נתון לחסדי השופט ולטיב העו"ד שלו.

אם לא היה לו אחוז גדול של אלכוהול, אז הוא נתון לחסדי השופט ולטיב העו"ד שלו.

בכל מקרה לצמצם את העונש אי אפשר כשכבר הודעת בפשע או ניתפסת על חם.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מצד אחד אין להקל על נהגים שיכורים

אך לא פחות מכך אין לאפשר הפללה ללא בדיקה מקובלת ע"י המשטרה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תוצאה של נהיגה בשכרות - http://gil.disatnik.com/drinkanddrive.zip

אני מניח שזה ידבר בעד עצמו (זהירות - התמונות לא נעימות - בלשון המעטה).

(אשמח אם אחד מהמנהלים יעלה את הקובץ לכאן, אני לא יודע עד מתי אני אשאיר את זה על השרת שלי וזה גדול מדי בשביל העלאה לכאן...)

פורסם

מוטי: אני מסכים איתך ב-100%, גם אני חושב שמגיע לו ואני גם שונא את אלה שנוהגים תחת השפעת אלכוהול.

אני אמרתי לו מה עם הוא היה הורג מישהו וכו...

והוא הסכים, אין מה לעשות את הנעשה אין להשיב!

אני מקווה בשבילו שלא יעשה את זה עוד פעם..

זה עוזר בביה"מ שזה העבירה הראשונה שלו?

יונתן

פורסם
מוטי: אני מסכים איתך ב-100%, גם אני חושב שמגיע לו ואני גם שונא את אלה שנוהגים תחת השפעת אלכוהול.

אני אמרתי לו מה עם הוא היה הורג מישהו וכו...

והוא הסכים, אין מה לעשות את הנעשה אין להשיב!

אני מקווה בשבילו שלא יעשה את זה עוד פעם..

זה עוזר בביה"מ שזה העבירה הראשונה שלו?

יונתן

הרבה מה לעשות אין לו

אני מציע שיילך לדפוק את הראש באיזה בפאב , דגש על המילה יילך ....(ואני מקוה שהוא יעשה את זה עוד הרבה שנים טובות)

פורסם

שמע, מצד אחד, מי שנוהג שיכור, מכעיס אותי אישית אולי אפילו יותר מהמ...ק שעקף אותי אתמול מימין על השוליים בפקק בכניסה לחיפה, אחרי שכבר עמדתי שם כך וכך זמן ועוד לא הגעתי לאמצע.

מצד שני, כל עוד אנחנו מדינת חוק אדם, הוא בחזקת חף מפשע עד שלא הוכחה אשמתו. אז אם תוכל לספר לנו מה היתה תוצאת הבדיקה של החבר שלך, אולי נוכל לומר לך יותר מה אנחנו חושבים על הנושא, ואיך צריך לעזור לו, אם בכלל.

אם הוא שתה כוסית וודקה (50 CC), או אפילו שתיים, התוצאות צריכות להיות בהתאם וייתכן שהוא לא עבר על החוק (למרות שעדיין לא הייתי ממליץ לו לנהוג).

אם הוא שתה שתי כוסות (כלומר, כמעט חצי ליטר) של וודקה או אפילו יותר, מבחינת החוק (וגם מבחינתי) האיש שיכור, ואני אשמח אם ישפטו אותו במלוא חומרת הדין.

ותאמין לי, מניסיון רב בחיים, אין שום סיכוי שהוא למד\ילמד את הלקח שלו מהעובדה שהוא יצא מזה נקי.

פורסם

אדם נחשב שיכור על פי בדיקה ששוטר עשה והעלה כי בליטר אחד של אוויר שנשף יש יותר מ - 50 מיליגרם של אלכוהול, או שב - 100 מיליליטר של דם בגופו יש יותר מ - 50 מיליגרם של אלכוהול.

מה אתה שפוי? אתה יודע מה היה קורה לבן אדם ש50 אחוז מהדם שלו זה אלכוהול?!

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...