Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוטי: אני מסכים איתך ב-100%, גם אני חושב שמגיע לו ואני גם שונא את אלה שנוהגים תחת השפעת אלכוהול.

אני אמרתי לו מה עם הוא היה הורג מישהו וכו...

והוא הסכים, אין מה לעשות את הנעשה אין להשיב!

אני מקווה בשבילו שלא יעשה את זה עוד פעם..

זה עוזר בביה"מ שזה העבירה הראשונה שלו?

יונתן

לפי דעתי אני לא חושב שאלה סוג העבירות שניתן לטעון לגביהן שזאת ה"עבירה הראשונה", כלומר נהיגה בשכרות היא עבירה חמורה, ולכן לפי דעתי הוא ייענש על זה... השאלה היא בכמה הוא עבר את הרמה המותרת, כלומר אם בקצת אז אולי הוא יכול לנסות לשכנע את השופט שהוא לא התכוון וזה, אבל אם הוא שתה כמות הגדולה בהרבה מהכגמות המותרת אין לו הרבה סיכוי לפי דעתי...

דרך אגב כל כך קשה לא לשתות בכלל ולנהוג? היה לוקח איתו את הבקבוק וגומר אותו בבית. אפילו כוסית אחת מורידה את יכולת הנהיגה, ויש ארצות שבהן בכלל אסור לשתות כשנוהגים...

פורסם
תוצאה של נהיגה בשכרות - http://gil.disatnik.com/drinkanddrive.zip

אני מניח שזה ידבר בעד עצמו (זהירות - התמונות לא נעימות - בלשון המעטה).

(אשמח אם אחד מהמנהלים יעלה את הקובץ לכאן, אני לא יודע עד מתי אני אשאיר את זה על השרת שלי וזה גדול מדי בשביל העלאה לכאן...)

ראיתי הרבה דברים בחיים שלי ואלה בהחלט תמונות מזעזעות .

ועם הרבה קשר אבל לא בהשפעת התמונות מגיע לחבר שלך את מלוא העונש על העבירה שהוא ביצע ,זו לא חוכמה לצפצף על החיים של כל מי שמיסביבך ואז לנסות להתחמק מעונש .

אין ספק שגם אני ביצעתי עברות תנועה ,אבל כשנתפסתי שילמתי את מלוא המחיר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
הם עשו לו בדיקה ויצא שהוא "מעל המותר", הוא שתה 2 כוסיות, ככה הוא טוען.

אני לא יודע בדיוק כמה מעל המותר הוא היה!

אולי הוא שתה 2 כוסות של ספירט טהור לניקוי פצעי בגרות?

ועכשיו ברצינות- זה לא משנה הכמות!!

כוס בירה לא תיהיה שווה לכוס וודקה/טקילה/אמבסנט וכו'.

ידוע שמשקאות כגון וודקה מכילים לרוב כ-40% אחוז אלכוהול לעומת 5% בבירה למשל או 5.5% אפילו בבאקרדי בריזר.

תעשה את החישוב לבד!

פורסם

טוב , לא נחזור על מה שאחרים אמרו - אוסיף רק שאישית , אם אכן חברך שתה - הייתי מוציא אותו מהרכב ובועט לו בראש . צריך את הרכב לעבודה ? בעייה שלו . חבל שבתי המשפט לא מענישים כראוי על העבירה הזו.

עכשיו - לגבי עצם הבדיקה הטכנית.

אין שום סיכוי שבעולם ששללו לו את הרשיון על פי הריח , מהסיבות הבאות:

1. אין דרך למדוד מהי הכמות שחברך שתה על פי חוש הריח.

2. כמו שאמרו - יכול להיות שהריח נדף מבגדיו.

3. יתרה מכך - חולי סוכרת , בעת עליית כמות הסוכר בגופם מעבר לרמה הנורמלית ובהיעדר טיפול זמין באינסולין, מתחילים ממש להפיץ ריח של אלכוהול מהפה.עניין של תסיסת סוכרים.

אי לכך , אין מצב שהשלילה נעשתה על פי הריח בלבד.

מעבר לכך - עקב פסיקת בג"ץ וכל עוד ערעור המדינה תלוי ועומד , אין אפשרות לחייב אדם לבצע בדיקה פולשנית - כלומר בדיקת דם , וחשוד רשאי לסרב לה.

מה שנשאר לשוטר הוא לבצע בדיקת סימנים , ואת תוצאותיה הוא כותב בטופס מיוחד המתאר אותם - בין היתר נבדקים דיבור וקשב (שאלות ומענה עליהן) , יכולת הליכה בקו ישר , עצימת עיניים ונגיעה באף וכל שאר הסימנים המעידים על צלילות.

לו נבדקו כל אלה והתוצאות מעידות על שכרות - הייתי מציע לחברך לסתום ולקבל את העונש. אם לא , די קל לערער על הקביעה כי היה שיכור ולצאת מהעסק.

אה , אמיר - אמנם ריכוז האלכוהול בוודקה ושאר המשקאות הנפיצים גבוה בהרבה מבירה/בקרדי/סמירנוף אייס ושאר המשקאות לילדות , אך הכמות הכוללת של משקה בוודקה (כוסית , כלי הקיבול , לא ה"מחמאה") היא קטנה בהרבה מכוס בירה/בקבוק מיץ אלכוהולי , כך שכמות האלכוהול הנכנסת לגוף היא בערך זהה בשני המקרים , ואין הבדל גדול.

פורסם
מה אתה שפוי? אתה יודע מה היה קורה לבן אדם ש50 אחוז מהדם שלו זה אלכוהול?!

תלמד לקרוא.. הוא רשם על מיליגרמים - לא על אחוזים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תוצאה של נהיגה בשכרות - http://gil.disatnik.com/drinkanddrive.zip

אני מניח שזה ידבר בעד עצמו (זהירות - התמונות לא נעימות - בלשון המעטה).

(אשמח אם אחד מהמנהלים יעלה את הקובץ לכאן, אני לא יודע עד מתי אני אשאיר את זה על השרת שלי וזה גדול מדי בשביל העלאה לכאן...)

מצמרר......

תאמינו לי שכל נהג בישראל ישים את התמונות שלה ברכב כבר אנחנו מצמצמים את התאונות בחצי.

(לא אור ירוק,ממשלה ,בירוקרטיה ושאר שטויות שלוקחות נצח....)

פורסם

אה , אמיר - אמנם ריכוז האלכוהול בוודקה ושאר המשקאות הנפיצים גבוה בהרבה מבירה/בקרדי/סמירנוף אייס ושאר המשקאות לילדות , אך הכמות הכוללת של משקה בוודקה (כוסית , כלי הקיבול , לא ה"מחמאה") היא קטנה בהרבה מכוס בירה/בקבוק מיץ אלכוהולי , כך שכמות האלכוהול הנכנסת לגוף היא בערך זהה בשני המקרים , ואין הבדל גדול.

החישוב הוא לא רק כמה אלכוהול נכנס תחלס אלה גם כמה "מים" נכנסו איתו,חלק מההשפעה של אלכוהול היא סוג של התיבשות,לכן ככל ששותים יותר מים יחד עם אלכוהול משתכרים פחות.

ד"א אחת השיטות להפחית הנגאובר היא לשתות איזה חצי ליטר מים בסוף הלילה(ולרוץ להשתין חצי בוקר..)

חוץ מזה נראה לי ש40% משוט זה יותר מ5% מבקבוק בירה

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מצמרר......

תאמינו לי שכל נהג בישראל ישים את התמונות שלה ברכב כבר אנחנו מצמצמים את התאונות בחצי.

(לא אור ירוק,ממשלה ,בירוקרטיה ושאר שטויות שלוקחות נצח....)

לפי דעתי זה לא יעזור... הייתה פעם פרסומת שבה רואים מצבות ועליהן רשומה המהירות, 110 קמ"ש, 120 קמ"ש וכדומה... מניסוי שערכו התברר שזה לא ממש גורם לאנשים לנהוג בצורה פחות מסוכנת... לפעמים אפילו להיפך...

וגם אני לא חושב שזה ישפיע על הרבה...

פורסם

עברה בקריאה ראשונה הצעת חוק לגבי נהיגה בשכרות,

בה ייתפס הנהג השיכור במקרה שביצע עבירה ויהיה מותר לשלול את מכוניתו...

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
שלום!

תפסו את חבר שלי נוהג תחת השפעת אלכוהול, הוא טוען שהוא שתה רק 2 כוסות וודקה

אחרי ארוחה משפחתית, ואני לא יודע כמה זה נכון, אבל נעזוב את זה לרגע.

השוטרים עצרו אותו לבדיקה שגרתית של רישיונות, והם טענו שהם הריחו את האלכוהול נודף לו מהפה.

הם לקחו לו את הרשיון כבר, ומחר יש דיון עם להחזיר לו את הרשיון זמנית עד למשפט.

אז מה לדעתכם הוא צריך לעשות בכדי להפחית את העונש, כי יש לו עבודה והוא חייב את

הרכב, ומה לדעתכם יהיה העונש הכי גרוע שיוכלו לתת לו?

יונתן

נמאס כבר מהבכינות הזאתי !!!

הוא צריך את האוטו לעבודה ??? הרישיון יקר לו ??? הוא לא היה צריך לשתות אפילו טיפה של וודקה. סוף מעשה במחשבה תחילה, מי שאין לו מספיק שכל לחשוב על התוצאות של המעשים שלו שילמד בדרך הקשה. עשית עברה כמו גבר אז תקח על עצמך את העונש כמו גבר ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הם עשו לו בדיקה ויצא שהוא "מעל המותר", הוא שתה 2 כוסיות, ככה הוא טוען.

אני לא יודע בדיוק כמה מעל המותר הוא היה!

אם אתה מציין שהוא יצא "מעל המותר" אני מניח שהוא עבר בדיקה כמותית עם תוצאה מדידה.

פה אין משמעות לכמה מעל המותר הוא היה. זה לא עבירת מהירות שיש דרגות קנס.

חבר שלך נהג שיכור. נקודה. לא משנה כמה הוא חושב ומספר שהוא שתה. לפי הבדיקות הוא היה שיכור. תודה למשטרת ישראל שעשתה שירות לציבור ועצרה אותו מלהמשיך לנהוג במצב הזה.

ותגיד, אם הוא היה נוהג, לא שיכור, סתם נוהג. היה חוצה קו הפרדה לבן והורג משפחה. גם אז הוא היה מתבכיין שהוא ממש צריך את הרכב לצרכי עבודה? :evil:

החבר שלך עבר עבירה חמורה. וביודעין. עכשיו שישלם את חובו לחברה.

אני חושב שכל השרשור הזה הוא חוצפה. לנסות להפחית עונש על נהיגה בשכרות???

אמנם אנחנו לא קהילה שמתהדרת בשמירה על חוקי התנועה, אבל זה כבר עובר כל גבול וקו אדום שכל אחד פה בפורום יסכים עליו. חבר שלך עבריין לפי קני המידה של כולנו, ואף אחד פה לא יקום לעזור לו.

ואם יקום משתמש בודד כן יציע איך להפחית עונשים על עבירה כזו - אני מבטיח אישית למחוק זאת. :evil:

פורסם
אם אתה מציין שהוא יצא "מעל המותר" אני מניח שהוא עבר בדיקה כמותית עם תוצאה מדידה.

פה אין משמעות לכמה מעל המותר הוא היה. זה לא עבירת מהירות שיש דרגות קנס.

חבר שלך נהג שיכור. נקודה. לא משנה כמה הוא חושב ומספר שהוא שתה. לפי הבדיקות הוא היה שיכור. תודה למשטרת ישראל שעשתה שירות לציבור ועצרה אותו מלהמשיך לנהוג במצב הזה.

ותגיד, אם הוא היה נוהג, לא שיכור, סתם נוהג. היה חוצה קו הפרדה לבן והורג משפחה. גם אז הוא היה מתבכיין שהוא ממש צריך את הרכב לצרכי עבודה? :evil:

החבר שלך עבר עבירה חמורה. וביודעין. עכשיו שישלם את חובו לחברה.

אני חושב שכל השרשור הזה הוא חוצפה. לנסות להפחית עונש על נהיגה בשכרות???

אמנם אנחנו לא קהילה שמתהדרת בשמירה על חוקי התנועה, אבל זה כבר עובר כל גבול וקו אדום שכל אחד פה בפורום יסכים עליו. חבר שלך עבריין לפי קני המידה של כולנו, ואף אחד פה לא יקום לעזור לו.

ואם יקום משתמש בודד כן יציע איך להפחית עונשים על עבירה כזו - אני מבטיח אישית למחוק זאת. :evil:

צודק בכל מילה!

• שנה מאוחר יותר...

• תוכן חדש...