Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסתבר שלפיאט הולך לא רע באירופה מתחילת השנה, והטיפו נמכרת במספרים סבירים באיטליה. כך גם משפחת ה500 כולל הL והX. נראה שאולי פיאט מתחילה להתאושש.

http://bestsellingcarsblog.com/2016/03/europe-february-2016-30th-consecutive-month-of-year-on-year-gains/

איך נדע כמה מזה זה ליסינג והשכרה?

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אותי הסדאן לא מעניינת, אבל הסטיישן בהחלט כן.

http://www.carmagazine.co.uk/car-news/motor-shows-events/geneva/2016/fiat-tipo-hatch-and-estate-revealed-at-2016-geneva-motor-show/

שיביאו גם אותה ב-100K ועוד כמה שנים היא תחליף את הפוקוס סטיישן שלי, אמורה להיות זולה יותר בשווי שימוש גם כיד שניה. בעצם יש רק מכשול אחד מבחינתי, שאין לה עדיין מבחן ריסוק. מקוה שיבוצע, בכל זאת ישווקו את הרכב גם במדינות מתקדמות באירופה, לא רק בעולם השלישי.

fiattipo05.jpg?mode=max&quality=90&scale=down

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

ההאצ'בק והסטיישן מגומרות אחרת מהסדאן - איכותיות יותר באופן ניכר וגם הדאשבורד טיפה שונה. הן גם יוצעו עם מנוע 1.4 טורבו וגיר TCT. לא רואה סיכוי שהן יתומחרו ב-100K.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ההאצ'בק והסטיישן מגומרות אחרת מהסדאן - איכותיות יותר באופן ניכר וגם הדאשבורד טיפה שונה. הן גם יוצעו עם מנוע 1.4 טורבו וגיר TCT. לא רואה סיכוי שהן יתומחרו ב-100K.

מילת המפתח זה גם. שיביאו אותה עם אותה יחידת כוח והתיבה של הסדאן שכבר הגיעה ויתמחרו אותה דומה. אגב מאיפה המידע על גימור שונה?

פורסם

מהתרשמות אישית בג'נבה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ההאצ'בק והסטיישן מגומרות אחרת מהסדאן

אז אם אני מבין נכון, היא יכולה להגיד על עצמה "אוי, אני מגומרת"?

שנוסיף לציונה את סטלה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוא נגיד שזה לא ברמה של Money shot :lol:, אבל ההבדל מורגש.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לדברי מנכ"ל קבוצת סמל"ת - אורי להב,

יותר מ-300 הזמנות נרשמו לפיאט טיפו

בשבועיים הראשונים לשיווק בישראל.

מחזק,

היום הייתי בסוכנות פיאט לבדוק את הפנדה החדשה לקנייה.

הנציג הירושלמי אמר שנמכר כל המלאי הראשוני שהגיע לארץ תוך שבועיים 300+ רכבים.

רועי

פורסם

במציאות, הן הסטיישן והן ההצ'באק מרשימות מאוד.

אם הסדאן, מזויות מסוימות, נראית כמו מכונית שעיקר יעודה אינו למערב אירופה - בסטיישן ובהצ'באק המצב הפוך.

לא אתפלא, אגב, אם שתיהן תגענה לארץ גם הן עם השילוב הישראלי כל כך של אלפששמאותאוטומט.

הטיפו צריכה להיות נקודת המפנה בסמל"ת, עם חזרה לתמחור השפוי שאפיין פיאטים בארץ עד סוף האלף הקודם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

את הסיפור של כל המלאי מכור שמענו כבר לא מזמן ב500x. שמה מהר מאוד הבנו שהם לא חזקים בלספור.

טיפו ב100k זה לא מחיר שובר שוק. זה תמחור הוגן ויחד עם ה5 שנות אחריות זה נותן פתח טוב ליבואן להיכנס למרכז הקונצנזוס.

כי דגם טוב יכול למחוק הרבה סטיגמות.

לדעתי טיפו 5 דלתות ב120 זה לחזור על הטעות של הבראבו.

עדיף להביא גרסת 5 דלתות עם המנוע 1.6 ב100 במקום גרסה חזקה ב120.

ב120 אתה מתקרב יותר מדי למתחרות המאוד מבוססות של הקטגוריה.

.

פורסם

לפי הגיון בסיסי, בשוק שאף אחד לא נותן מחיר הוגן בסגמנט מסוים (ניקח את סגמנט המשפחתיות סטיישן אוטומטיות למשל, בהנחה וטיפו סטיישן תתומחר כמו הסדאן), מי שנותן מחיר הוגן בעצם שובר את השוק, לא?

פורסם

ארקו, לא יורד לסף דעתך.

מול הטיפו תחרות עזה הן של רכבים משפחתיים סוג ב׳ והן של משפחתיות סוג א׳ מ-0 ק״מ.

אם הטיפו סטיישן וה5 דלתות יתומחרו ב120. לדעתי הם יישארו באולם התצוגה או יימכרו בהנחה יפה ללסינג וכו׳

פורסם
לפי הגיון בסיסי, בשוק שאף אחד לא נותן מחיר הוגן בסגמנט מסוים (ניקח את סגמנט המשפחתיות סטיישן אוטומטיות למשל, בהנחה וטיפו סטיישן תתומחר כמו הסדאן), מי שנותן מחיר הוגן בעצם שובר את השוק, לא?

מה זאת אומרת אין מחיר הוגן בסטיישן?

קליאו סטיישן ₪96,900

קרוז סטיישן ₪99,900

סיד סטיישן ₪104,900

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

ב-120K נכון, אני מדובר במקרה ויתומחרו כמו הסדאן ב-100K.

הסוג ב לפי מה שראיתי צרות משמעותית מהטיפו שבפרמטר הזה נמצאת ברמה של המשפחתיות (אבל צרה מעט מהפוקוס), בסיס גלגלים כמו בפוקוס שלי וזה מספיק בהחלט. סוג ב גם אין במרכב סטיישן, או שאני לא שמעתי על משהו בתחום? סוג א עם 0 ק"ם לא מדבר אליי, כי אצלי הרכב מעבודה אז שווי שימוש קובע. ב-100K זה יהיה רכב ללא תחרות לי אישית אם יעבור בהצלחה מבחן ריסוק.

NINJMNKY כל המחירים שהבאת זה 0 ק"ם? התייחסתי לזה שני משפטים קודם. קליאו זה גם סופר מיני, אני כבר לא חוזר לרוחב הזה בלי שום קשר למחיר.

עריכה אחרונה על ידי arco1

• תוכן חדש...