Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בסוכנות הרכב נחמד ופתרון לא רע למי שמחפש משפחתית כעסקה משתלמת. פחות התרשמתי מחוסר רכב ידני לנסיעת מבחן. כמו כן דיברו על מחיר מיוחד לקראת ההשקה בטלפון. בפועל לא התגמשו בשקל למעט הרחבת האחריות. ב 95 על הכביש הקקטוס מהווה אופציה מעניינת יותר זולה יותר עבירה יותר עם עתיד סחירות לא מלהיב אבל יותר מבטיח מהפיאט

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא לי לעבור היום באיזור של סוכנות פיאט אז קפצתי לראות במה מדובר.

הגעתי עם ציפיות נמוכות למדי מהרכב אבל האמת שהופתעתי לטובה.

באולם התצוגה עמד רכב ברמת הגימור הגבוהה בצבע אפור. חיצונית אינו עושה רושם. מרכב סדאן בנאלי ללא עיצוב מיוחד, גלגלי ה17 אינץ' מעוצבים בסגנון "אוטו דיפו", בסה"כ חוויה די פושרת לעיניים. ההפתעה הגדולה הייתה בפנים.

ריפודי בד בגוון בהיר, נעימים למגע שמשלבים גם קטעים מחומר חלק המזכיר עור (כנראה סוג של דמוי עור נעים) שמופיע גם בדיפונוי הדלתות, מושבים נוחים למדי שמספקים תמיכה טובה לגוף. מרווח רגליים מפתיע ביותר. אומנם אני לא מדד טוב, אך התלווה אלי חבר שגובהו קצת מעל 1.8 מ' אשר הרגיש לגמרי בנוח במושב האחורי כאשר כיסא הנהג משאיר מספיק מרווח מלפניו. יש לציין כי לא התעמקנו בכיוונים של "לשבת מאחורי עצמי" כי לא רצינו לעכב אחרים שהגיעו להתרשם מהרכב.

מבחינתי מרענן לראות רכב של פיאט שיוצא מהמפעל ללא פלסטיק מבריק שמתפרס על כל רוחב הדשבורד בסגנון ה500. כאן אומנם מדובר בעיצוב שהוא די פשוט ושמרני, אבל משלב חומרים יחסית רכים בחלקם העליון של הדשבורד והדלתות. בקרת האקלים נראית כאילו נלקחה מהג'ולייטה יחד עם ידיות האלומיניום המוברש בדלתות. עוד דבר שהפתיע לטובה היו מחזיקי הכוסות. בעוד שהמשפחתיות הקומפקטיות (גם בראבו וגם הג'ולייטה) לוקות במחסור חמור במחזיקי כוסות ובקבוקים בכל דלת של הטיפו יש מקום שאמור להספיק לבקבוק קטן ובין המושבים ישנם עוד שני מחזיקי כוסות\בקבוקים אמיתיים (עמוקים).

אם הרכב מספק חווית נסיעה נוחה ומבודדת כנראה שבאמת מדובר כאן בתמורה מאוד מאוד יפה למחיר. אני לא הייתי ממהרת להגיד שהוא מסתכל למובילות הקטגוריה המשפחתית בלבן של העיניים, אבל מצד שני גם המחיר שלו לא מתיימר. ההתרשמות היום בהחלט פתחה קצת יותר ציפיות לגרסת ההאצ'בק שתדבר אלי קצת יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הייתי אתמול בסוכנות של פיאט וראיתי את הרכב. כאשר פותחים מכסה מנוע אז רואים שהשלדה של הרכב הזה באה מרכב סופר מיני, חלק גדול מהאף שמתיימר להיות באורך כמו לרכבים בקטגוריה C הוא תוספת עיצובית יותר מאשר חלק פונקציונלי. המנוע יושב בתא קטן יחסית, אך לא צפוף. כמו ברכבים קלאסיים יש מדיד שמן גיר, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי אותו ברכבים מודרניים. זה מעולה.

איכות הרכבה טובה מאוד יחסית למחיר, איכות החומרים מרגישה טוב (למשל דשבורד מפלסטיק רך לאומת ראפיד למשל), סאלון מעוצב היטב, הוא רחב, יש מגוון רחב של אפשרויות כיוון, כולל כיוון מושב הנהג מעלה ומטה, הגה טלסקופי שניתן לכוון אותו פנימה והחוצה, למעלה ולמטה. לדעתי החיסרון שפתחי מיזוג מרכזיים נמצאים יחסית נמוך ואת מקום הקלאסי של פתחי מיזוג תופסת מערת מולטימדיה עם המסך הקטן. יש המון כפתורים על ההגה, כולל שליטה בטלפון וברדיו, שליטה בקורז קונטרול, הארגונומיקה סבירה למדי.

האמת, יחסית למחיר, התרשמתי מאוד לטובה מהרכב הזה.

מוזר שדוושת הברקס עשויה מפלסטיק חלול (מאין מעטפה עם קורות חיזוק פנימיות), זה היה למשעה היה דיל ברייקר, כי כל השאר התאים לאבא שלי (הוא צריך דוושה ממתכת להתקנת מגנון נכה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם לא רוצים רכב, יפסלו גם על זה. דוד שלי, למשל, לא יקנה רכב שדלת מכסה הדלק שלו לא מרובעת. כל אחד והסטיה שלו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שלילי, אשכנזי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

לרתך דוושה זה לא כל כך פשוט. זה לא כמו לרתך סורגים לחלון. דרוש תו תקן לעבודה כזאת ואחרי הזה הרכב יצטרך לעבור עמדה מספר 1 לאישור הסופי.

אני לא אומר שאין פתרון (אני דווקא מאמין שאפשר למצוא פתרון כי מנגנונים בעיקרון ניתן להתקין כמעט על כל רכב), אבל בגלל שמדובר ברכב חדש ועדיין לא התקינו אליו מנגנונים וכבר רואים דברים שדורשים פתרונות מיוחדים, אבא שלי לא יכול לקחת כזה סיכון. זה עוד שיקול שצריך לקחת נכה שקונה רכב חדש, שיקולים כאלה לא מבינים קונים הרגילים שעבורם זה בכלל לא רלוונטי כי למשל דוושת פלסטיק כזאת תוכל ללא שום בעיה לעבוד 30 שנה ואולי יותר ברכב.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מוזר שדוושת הברקס עשויה מפלסטיק חלול (מאין מעטפה עם קורות חיזוק פנימיות), זה היה למשעה היה דיל ברייקר, כי כל השאר התאים לאבא שלי (הוא צריך דוושה ממתכת להתקנת מגנון נכה).

כמי שיודע דבר או שניים בהתקנת מנגנונים לנכים - לא נראה לי שהדוושה תהווה מכשול להתקנה - מי שקובע אם אפשר או לא זה מתקין מורשה ביחד עם המחלקה הטכנית של היבואן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דוושות פלסטיק קיימות היום בהמון רכבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דודג' במקסיקו זה סיפור מעניין.

פעם תחת מותג דודג' הם שיווקו את יונדאי אקסנט, היום הם משווקים תחת המותג את פיאט לינאה ומיצובישי אטראג'.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...