Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

BAGIRA - אתה צודק, מעניין מה התימחור שיכלו להציע עם מנוע 1.4T , באנגליה הוא ישווק עם 5 מנועים ששתיים דיזל.

האם ההנחה של המדד הירוק (כרגע 11 ל1.6) לא היה עוזר? עדיין יש להם פער מחיר מהמיתחרות ואולי גירסת טורבו הייתה עוזרת להם.

עריכה: גם אני שותף לדעה שלצרכן הישראלי יש טעם מר מהמילה "רובוטי" והיה מעדיף תיבה אוטומטית יפנית 6 הילוכים (חס ושלום לא 4).

בנוסף האם יש מידע נוסף/חווית נסיעה על המנוע 1.6 אי-טורק הזה? מעניין אותי איך מיתנהג המנוע הזה לעומת מנועי 1.6 מודרניים של היפנים/קוריאנים עקב נתון המומנט המושג בסל"ד נמוך.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
הבעיה היא שסמלת בחרו להביא את הרכב בפורמט של לפני 15 שנים (1600 משפחתומטית) שתקף היום כמעט רק לליסינג, אבל הם מודיעים מראש שהם לא הולכים לשחק בליסינג. בשוק הפרטי, לקוחות עוברים היום לאופציות מודרניות, יעילות וחסכוניות יותר (מנועים גודשים קטני נפח ותיבות רובוטיות) ושם הפיאט תתקשה להתמודד.

שני דברים: ראשית, אז אמרו. איך אומרים בגרמנית? er hat gesagt. אני משוכנע שזה ילך גם לליסינג, והפער בין הגרסאות ה"רגילות" ל"מאבוזרות" מעיד על הבשר שיש בגרסא ה"רגילה". שנית, אני לא חושב - ביחס לתגובה למעלה יותר - שזה יכבוש את טבלת המכירות לפרטיים, ולו משום שרוב הרוכשים יעדיפו, להערכתי, רכב אמין עם 3 שנות אחריות, מרכב בעל תדמית בעייתית עם אחריות ארוכה יותר. זה כן משחק למשל בין סובארו ליונדאי, אולי, אבל לא בין מזדה לפיאט, בקרב עמי אני חי. כמובן, אשמח להתבדות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הבעיה היא שסמלת בחרו להביא את הרכב בפורמט של לפני 15 שנים (1600 משפחתומטית) שתקף היום כמעט רק לליסינג, אבל הם מודיעים מראש שהם לא הולכים לשחק בליסינג. בשוק הפרטי, לקוחות עוברים היום לאופציות מודרניות, יעילות וחסכוניות יותר (מנועים גודשים קטני נפח ותיבות רובוטיות) ושם הפיאט תתקשה להתמודד.

אז אני מבין שאתה צופה מכירות היסטריות לספורטאג' טורבו כפול מצמד לעומת ה 1.6 האוטומט הרגיל שידשדש במכירות

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אם הדגם המוגדש היה עולה כמו האטמוספרי התשובה היתה ברורה מאליה.

יש הפרש קטן של 40k בינהן, לא משהו משמעותי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אם הדגם המוגדש היה עולה כמו האטמוספרי התשובה היתה ברורה מאליה.

יש הפרש קטן של 40k בינהן, לא משהו משמעותי.

זה בדיוק העניין, לאורך השנים מכוניות שבאמת פרצו דרך מבחינת המכירות עשו זאת דרך התמורה שהם הציעו (ספורטג' 1.6, אלטו וכו').

לפני החיפוש אחר הטכנולוגיה המתקדמת (שאני בכלל לא בטוח שזה נכון - לפי הלוגיקה הזאת, אוקטביה מוגדשת בעלת גיר מצמד כפול אמורה למכור יותר מקורולה ומאזדה 3 אטמוספריות) - אני בטוח שפער כספי של 20,000-30,000 ש"ח מהמתחרות אמור "לדבר" הרבה יותר ללקוח.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לדעתי כאן כמו ברנו יקח להם שנה שנתיים עד שעם ישראל יבחן את האמינות ויחזור לקנות

אם תהיה אמינות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הטיפו היא תת משפחתית, כי לפי הלוגיקה שלך הפיגו 301 היתה אמורה להיות להיט מכירות.

לפחות על הנייר היא משפחתית מלאה, בפועל היא תת משפחתית קלאסית, בדיוק כמו הטיפו.

אגב, האוקטביה נמכרת מצויין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני רק אצטט את גיל מלמד מהמבחן שצירפת:

וזה כאשר משווים אותה לטובות בקטגוריה הזאת, כמו רנו פלואנס, סקודה ראפיד ופיג'ו 301.

הפסקתי לקרוא. ואז נתתי עוד צ'אנס, וזה הופיע כמה משפטים למטה:

אבל בשלב זה היא מתמודדת אצלנו בעיקר מול טויוטה קורולה (המכונית השניה הנמכרת ביותר בישראל), יונדאי i35, קיה פורטה, מאזדה 3, רנו פלואנס, סקודה אוקטביה וסקודה ראפיד, וגם פיג'ו 301.

כאן באמת הפסקתי לקרוא. לא אוהב שמזלזלים בי, בוודאי כשהכותב יודע היטב את ההבדל בין 301 וראפיד לבין קורולה, פלואנס, אוקטביה ו I35.

אבל למדתי דבר או שניים על אתר thecar.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יואב - נדמה לי כי התיחסותך צריכה להיות לבוחן הרכב

ולא לאתר הרכב שפרסם את המבחן.

הכתב גיל מלמד מבצע מבחני רכב גם באתרים נוספים.

מוכן ללמוד ממך גם בפרטי דבר או שניים על

אתר הרכב the car.

• אחראי פורום
פורסם
ד"א, מה מקור ה-1.6 האטמוספרי? פיאט ברזיל?

עריכה: אכן כך, מצאתי בוויקיפדיה את הציטוט הבא:

למודאגים מאטמוספרי - יש כאן ככל הנראה מנוע עם עקומת מומנט שטוחה.. יפה מאד, זה אטמוספרי שיהווה נחיתה רכה למורגלים לטורבו.

לפי הכתבה ועוד כמה מקומות, הנתון הזה שגוי.

מדובר, כנראה, באטמוספרי קלאסי, קרי מעט קג"מ ושיא הספק בסל"ד גבוה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
יואב - נדמה לי כי התיחסותך צריכה להיות לבוחן הרכב

ולא לאתר הרכב שפרסם את המבחן.

למה? אתר הרכב אישר את פרסום המבחן, אני מניח שמישהו קרא והסכים שהדבר ראוי ומאושר לפרסום.

פורסם
לפי הכתבה ועוד כמה מקומות, הנתון הזה שגוי.

מדובר, כנראה, באטמוספרי קלאסי, קרי מעט קג"מ ושיא הספק בסל"ד גבוה.

זה גם יכול להיות עניין של יחסי העברה וכיול לא נאות של התיבה. מצד שני, זה לא ממש משנה בפועל..

:idea:
פורסם
למה? אתר הרכב אישר את פרסום המבחן, אני מניח שמישהו קרא והסכים שהדבר ראוי ומאושר לפרסום.

disco TD5 כתב: "אבל למדתי דבר או שניים על אתר thecar".

מאחר ומבצע המבחן באתר the car, מבצע מבחני רכב

גם באתרים אחרים וגם בעיתונות הכתובה - פרילנסר.

הייתי מעוניין לדעת מה הוא למד על האתר the car מתוך מבחן הרכב שפורסם.

אני גורס שהאתר לא משנה את דעתו/התייחסותו בביצוע מבחן הרכב,

של כתב הרכב - גיל מלמד,

רק בגלל שהמבחן פורסם באתר הנ"ל.

• תוכן חדש...