Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה, אם הילדים שלך צריכים להיכנס לYNET כדי למצוא ריגושים, כנראה מאד מאד משעמם להם בחיים. אין להם משחקי מחשב, תחביבים, חוגים, דברים אמיתיים להתעסק איתם?

לא יודע בני כמה הילדים שלך, אבל הבן שלי בן 11 כמעט, ילד שמתעניין בעולם ובסובב אותו, אז הוא קורא גם טמקא, על חדשות ובעיקר ספורט.

ויש לו תחביבים, חוגים וחברים. אין פה סתירה.

בלי קשר לכתבה הספציפית הזו, אני מוטרד מהאתרים והתוכן שהוא עלול להיתקל בהם. בינתיים לא חסמתי שום דבר.

ובקשר לנושא המקורי, אני מעדיף שיחשף לבעיתיות ולמורכבות של אונס, כדי לאזן ולו במעט, את "תרבות האונס" שמועברת במדיה, וכבר כ"כ הורגלנו אליה שאנו לא שמים לב אליה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הילדה שלי בת שנה וחודשיים, לא פתחתי שרשור בשביל ייעוץ... בשביל זה יש סופר נני בערוץ 2

:lol:

פתחתי שרשור כי אני חולה ומשעמם לי, בדיוק בגלל זה נכנסתי לטמקא :-o

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא יודע בני כמה הילדים שלך, אבל הבן שלי בן 11 כמעט, ילד שמתעניין בעולם ובסובב אותו, אז הוא קורא גם טמקא, על חדשות ובעיקר ספורט.

ויש לו תחביבים, חוגים וחברים. אין פה סתירה.

לצרוך חדשות מטמקא זה לא מומלץ גם למבוגרים, אז לילד?

בשביל מה לתת לילדים לראות את כל השטויות שאנשים רושמים בטוקבקים של טמקא, אולי באמת שילמד להתלהם כדי להשלתב בחברה הישראלית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פתחתי שרשור כי אני חולה ומשעמם לי, בדיוק בגלל זה נכנסתי לטמקא :-o

הבנתי:-)

אם ככה, אני חושב שבניגוד לתכנים האחרים ב-Ynet, זה תוכן ראוי וחשוב, והייתי מציין את קיומו דווקא לטובה.

אתה מבלבל בין מה שהתוכן הזה גורם לך להרגיש, לבין המחשבה אם הוא ראוי לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מקבל בהסכמה את מה שאתה אומר.

אולי באמת השרשור נפתח כי הכתבה הזאת גרמה לי להרגיש "פאק יש לי ילדה בת שנה באיזה עולם דפוק אנחנו חיים" ופשוט הוצאתי את תיסכולי על ynet, שאכן מלא בחרא אחר הרבה יותר גרוע...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ברוך הבא להורות.

העולם ייראה לך מעכשיו יותר גרוע מתמיד, ואתה תלמד פחד אמיתי מהו.

מצד שני, הוא גם יהיה נפלא יותר מתמיד.

ככה זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לצרוך חדשות מטמקא זה לא מומלץ גם למבוגרים, אז לילד?

בשביל מה לתת לילדים לראות את כל השטויות שאנשים רושמים בטוקבקים של טמקא, אולי באמת שילמד להתלהם כדי להשלתב בחברה הישראלית.

אני לא מאמין בלגדל ילדים מאחורי חומות. טמקא, לטוב ולרע, כן מייצגת סוג של מציאות בישראל.

אני כן מנסה לפתח אצל הילדים שלי ביקורתיות כלפי המידע שמגיע אליהם מהטלויזיה והאינטרנט.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

טמקא מייצגת סוג מאוד מסויים של מציאות. סוג שחייב להכניס אותך לחרדות תמידיות.

מה לעשות, חרדות מוכרות קליקים וצפיות, כתבות חיוביות, לא ממש.

פורסם

טמקא, טמקא...מה היינו עושים בלי גוגל שידע בדיוק למה התכוונו?

בק-ספייס, אלט-שיפט, רחמנא ליצלן.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

את אחד הבנים שלי "תפסתי" גולש באתר פורנו בגיל 13. קיבל הסבר קצר על הקשר הנעדר למציאות, בלי שום לחץ או כעס. problem solved.

ילדים סקרנים, ומוטב שיהיו מודעים לעולם שסביבם. כמובן שאת התוכן צריך להתאים לגיל, אבלא להלחץ מכך שיחשפו למציאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...