Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הם שמים בעמוד הראשי בכותרת הראשית קישור לאתר לאשה ובו 22 סיפורי אונס.

אני לא ממעיט בחשיבות הנושא, אבל ראבאק, בשני קליקים מגיעים לוידאו של מישהי שמספרת איך אבא שלה אנס אותה מגיל שמונה עד שש עשרה. מה הם חושבים, שזה יתרום לחינוך המיני של ילדנו ?

אני ממש לא בעד חסימת תכנים, אבל אם כבר אחסום משהו, אחסום את האתר הזה הרבה לפני אתרים אחרים שנחשבים הרבה יותר גרועים ממנו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא הבנתי למה דוגמנית עם ציצי בחוץ זה לגיטימי לחינוך המיני של ילדינו, וסיפורים של פגיעות אמיתיות בנשים זה לא ראוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה חושב ששימור התמימות ומיסוך הילדים שלך מהח#א שיש בעולם, תורם להתפתחות שלהם וליכולת שלהם לשרוד במציאות העכשווית?

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אני חושב שוידאו של שתי דקות איך ידיד של מישהי כלא אותה בבית במשך שבועיים לא יעזור במיוחד.

יעזור חינוך לדיבור ושיתוף אמיתי בבית עם ההורים, החל מבאמת איך היה בגן, איך הגננת ועד התייעצות עם אמא (ואולי גם עם אבא) לגבי החבר הראשון.

הסרטונים האלה יביאו רק חרדות, אם יביאו משהו. כשאתה מלמד ילד לא לפחד מהרופא אתה לא מראה לו ניתוח לב פתוח שמסתבך... נכון ?

לא הבנתי למה דוגמנית עם ציצי בחוץ זה לגיטימי לחינוך המיני של ילדינו, וסיפורים של פגיעות אמיתיות בנשים זה לא ראוי.

איפה כתבתי שזה לגיטימי ?

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם

כן.

ילדים צריך לחשוף לתוכן באופן מבוקר שמתאים לגילם, ככל הניתן, ולהשתמש בתיווך מתאים, כדי שלא תיווצר תפיסת עולם מעוותת. פשוט חסר להם ניסיון ורקע כדי להבין דברים כהוויתם.

למשל, ילדה שתראה כזה דבר, עלולה לפתח חשש שכל האבות כאלו, ולחשוש גם מאביה (סתם לדוגמא).

פורסם

האתר העלוב הזה ממזמן אצלי ברשימת האתרים השחורים, אבל ממש לא מהסיבה שציינת.

למעשה הסיפור שלה חשוב וצריך להאמר, ומי שאחראי על החינוך המיני של ילדך זה אתה ולא YNET.

במדינה הזאת מעולים בהלביא ילדים ולהאשים את המורים, בתי ספר, אינטרנט, ממשלה....

פורסם (נערך)

^ ברור.

אני לא מאשים אף אחד והאמן לי שאשתי ואני מחנכים ונחנך את הילדה שלנו בצורה הטובה ביותר כדי שתיהיה עם ראש על הכתפיים בדיוק כמו שההורים שלנו לימדו אותנו.

אני גם מסכים שהסיפור שלה צריך להאמר, עם זאת לא חושב שזה טוב שזה בעמוד הראשי של אתר החדשות הפופולרי במדינה (היותו כזה פופולרי גם מלמד משהו על מצבנו).

פורסם

לפני כמה שבועות מיכל דליות הגיעה אלינו לעבודה להרצאה.

היא טענה שכשילד ואפילו תינוק מבקש משהו בכח, ההורים לא רוצים אבל נענים לבקשתו, קרי ציצי, משחק, ממתק וכו', אז גם בגיל 16 כשהוא ירצה לנשק מישהי והיא לא תסכים, הוא ינשק אותה בכח.

פורסם

אני הייתי תינוק, אני מעריך שכשבכיתי וביקשתי דברים בכח מדי פעם נתנו לי - כמו כל ההורים. מוזר אבל אף פעם לא נישקתי מישהי בכח

פורסם (נערך)

וואללה צפיתי שם בכמה מהסרטים ואני שוקל לעשות לבת שלי בגיל 10 רשיון על M16, עד אז בטח המצב יהיה גרוע עוד יותר.

TALKING ABOUT תפיסת עולם מעוותת...

לאט לאט אני יותר ויותר מבין למה אחותי הוציאה את החדשות מהבית שלה.

פורסם

אם אתה מחכה שהאינטרנט יחנך לך את הילדים אז שום חסימה לא תעזור.

הדברים האלה הם חלק מהמציאות שהילדים חווים ומן הראוי שבמקום להחביא תשב עם הילדים ותסביר להם את התופעה ומה עושים נגדה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכון, זה מה שאמרתי... אני מחכה שהאינטרנט יחנך לי את הילדים :roll:

אני לא בעד חסימה, בבית שלי לא חסמו שום דבר (בגבול הסביר - שליחות קטלנית 2 לא נתנו לי לראות בגיל 8, הסבירו לי שזה לא לגילי) פשוט רציתי לשתף את מה שאני חושב על האתר הזה.

הילדה שלי עוד לא בת שנה וחצי... יש לה עוד זמן לכל החרא הזה, בנתיים היא מתעסקת יופי עם קקי :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, אם הילדים שלך צריכים להיכנס לYNET כדי למצוא ריגושים, כנראה מאד מאד משעמם להם בחיים. אין להם משחקי מחשב, תחביבים, חוגים, דברים אמיתיים להתעסק איתם?

חסימת אתרים לילדים באינטרנט (שבד"כ זה שירות של ספקיות האינטרנט בתוספת תשלום) זה בולשיט. במקום להיכנס לאתרי פורנו אפשר למצוא כמעט הכל דרך חיפוש תמונות בגוגל.

זה נאמר בכלליות כמובן, בלי קשר לפותח השרשור ומשפחתו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הסרטונים האלה יביאו רק חרדות, אם יביאו משהו. כשאתה מלמד ילד לא לפחד מהרופא אתה לא מראה לו ניתוח לב פתוח שמסתבך... נכון ?

וסרטונים של דעא"ש לא יביאו חרדות?

ממתי Ynet (או כל אתר חדשות) צריך להגביל את הדיווח שלו לפי מה מתאים לילדים?!

לא מבין למה יצא קצפך דווקא על התוכן הזה.

בגלל שזה קשור למין?

בהקשר למין, הרבה יותר מטריד אותי שהבת שלי תראה איך משתמשים בנשים גבוהות ורזות בתקשורת (כי היא תהיה כזו), מאשר תראה עדויות על אונס. לפחות אונס לא מוצג באור חיובי והיא אולי תלמד להזהר מכולם.

• תוכן חדש...