Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW 412, רכב "חדש" אצלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יובל,תתחדש!נסיכה אמיתית ויפייפיה!נדיר ביותר למצוא מכונית במצב שקרוב למושלם,אבל המאמצים השתלמו.אבל אני לא דואג,אצלך היא תהייה עוד יותר יפה!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יובל,תתחדש!נסיכה אמיתית ויפייפיה!נדיר ביותר למצוא מכונית במצב שקרוב למושלם,אבל המאמצים השתלמו.אבל אני לא דואג,אצלך היא תהייה עוד יותר יפה!

טוב

אתה יודע היכן היא נמצאת

תניע אותה בזמנך הפנוי... :wink::wink::wink::wink:

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

היי יובל

מזל טוב, סופסופ רכב "נורמאלי"......(משוגע עד הסוף, אהה...?)

תשמע - רכב מיוחד ומדהים בדרכו. בין הרכבים הראשונים שצוייד במחשב. עם זכרוני אינו מטעני, מנוע 1700 סמ"ק, אחורי (ו-150 קמ"ש ביום יפה)...

תגיד מתי, ואיפה : אני בא לעבוד איתך על המכונית.........

פורסם

150? החיפושית שלי עם מנוע 1600 סוגרת 160...

מנוע טייפ4 של 411 עם 80+ כוחות סוס סוגר יותר!!! חוץ מזה שיש לו הרבה יותר מומנט!!

בכל אופו מצאתי היום וריאנט ריו 1600 אבל היה לה מכה מקדימה וחסרה לה כנף....ובכלל הבעלים רוצה עליה 5000$ פחחחחח

אושרי ניסיתי להתקשר אלייך ללא הצלחה,מחר אני ינסה שוב בצהריים!

פורסם

מושה ,תיתחדש דגם לא אהוב אלי אבל ללא ספק האוטו הזה יש בו כבווד! נתחיל מזה שזה קירור אוויר! כמו הבחורצ'ק רם חובק, היצור של מספר חלקים דומים לפורשה,ועל הרכב שהיה במישדרת הרישוי כבר פורק מזמן ולפי מה שראיתי יש בו מערכת החיזה אחורית מסיבית ויותר אני מקווה שתיסתדר איתו האובדה שהוא אצלך זה כבר התחלת שיפוץ טובה. :wink:אני מחפש פולקסוואגן "notcheback"מעל שנת 70" לשיפוץ! אך לא חייב להיות משקנתה! ולא חייב להיות במצב נסיע לכן לכל אחד שלא מכיר אני מצרף תמונה לזיהוי.

תודה. ניתראה בתחרות קלאסיקאר.

notch.jpg

notch_chopp.jpg

notch_yellow.jpg

Fast trafic keep the left.

מחפש:גלגל תנופה למנוע TYPE4 של 411-412 או טרנספוטרטר 215מ"מ או 210, אם למישהו יש או יודע היכן ניתן לפרק/ להשיג. תודה

אירועים הבאים:מיפגש סופ"ש ב5.11.05 משעה 10 בבקור.

מיפגש מקוררי אוויר ב11.11.05 במיגרש איקאה -נתיניה.

פורסם
150? החיפושית שלי עם מנוע 1600 סוגרת 160...

מנוע טייפ4 של 411 עם 80+ כוחות סוס סוגר יותר!!! חוץ מזה שיש לו הרבה יותר מומנט!!

בכל אופו מצאתי היום וריאנט ריו 1600 אבל היה לה מכה מקדימה וחסרה לה כנף....ובכלל הבעלים רוצה עליה 5000$ פחחחחח

אושרי ניסיתי להתקשר אלייך ללא הצלחה,מחר אני ינסה שוב בצהריים!

חחחחח... יותר נראה לי שאני מצאתי :lol:

פורסם
כן הוא מצא ברזיליה , אני באתי עד נתניה כדי להגיד לו שזה וריאנט ריו מסריחה.....כל הכבוד עידו :wink:

למה מסריחה?

היתה לי פעם וריאנט ריו כתומה שנת 75

האוטו הזה למעט חלודה לא ידע תקלות

איפה נמצאת הריו ברזילייה הזאת?

היא למכירה?

מה המצב שלה?

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

קודם כל תתחדש אני יופי של פרויקט,חוץ מזה מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בדגמים ?

411 אני יודע

וריאנט סטיישן מכיר

מה זה שירוקו ? מזה ברזיליה ? וכו'

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי 5 בקר אור לך

על שכמותך נאמר "לך לנמלה עצל......."

ובתרגום חופשי אתה כנראה בחור צעיר ועצל מאד האמו לי ש"זקנים" ממך בפורם הזה אינם מתביישים להשקיע מספר דקות "מיתרת חייהם" על מנת לגלוש ולחפש מידע באינטרנט, אז למד מדרכם גלוש, חפש ומצא התשובות לשאלותיך.

שבת שלום

• תוכן חדש...