Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נופש בסוף שבוע הקרוב בצפון, אני דרומי במקור והיה דיי חם השבוע

המרחק מהנופש שלי לחרמון הוא שעה וקצת נסיעה, יש טעם? יש שם שלג? בעקרון מתכנן להגיע לשם בשבת בבוקר, מבטיחים התקררות אבל חלק מהאנשים אמרו לי שכמעט ואין שלג ומה שיש נראה כמו עיסה לא מוצלחת.. המלצות?

פורסם

אין שלג רואה את החרמון מהבית.

ממליץ אבל לבקר ברמת הגולן יש יופי של זרימה בנחלים.

קפוץ לחולה תצפית מדהימה על שלל בעלי כנף.

פורסם

בדיוק.

יש כל כך הרבה מה לראות בצפון במיוחד עכשיו. החרמון זה המקום האחרון.(מעבר לתורים בלתי נסבלים)

פורסם

לינק

http://www.skihermon.co.il/?page_id=129

אין תנאים לגלישה אבל יש שלג למשחקים ולמזחלות.

שבת יום רע להגיע לחרמון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נכון לרגע זה, כל מקום שעוד נותר בו טבע בארץ יתאים, שיא הפריחה. אטרקציות בתשלום למיניהן מתאימות יותר לחורף סגרירי או קיץ מהביל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אתה רציני? מה עם ירושלים? גם שלג, גם עיר מדהימה, גם אוכל מצוין.

וגם דקירה על הדרך בחבילת הכל כלול.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
פשוט לא יצא מחוסר זמן.. וכשהיה לי זמן לא הסתדר מבחינת החברים או החברה

לא נורא -תמיד יש שנה הבאה. השנה נראית לי אבודה כבר. (דווקא היה שם שלג מרשים -ראיתי)

אם אתה רק בקטע של לראות שלג ולזרוק כדורי שלג על החברה... לא לגלוש (למרות שהחרמון זה לא האידיאל) תיקח את ירושלים בחשבון. שהילדים שלי היו קטנים תמיד העדפתי להגיע לשם במקום הסיוטים של החרמון. (עומסים בלתי נסבלים)

פורסם

ירושלים מסוכנת קצת.

אתמול בלילה חזרתי, היה חם ברמה של ללכת עם קצר, ככה ששלג לא בא בחשבון, החרמון היה פתוח לבקרים בחינם אז גם לא ניסיתי להגיע.. תודה לכולם בכל זאת :)

• תוכן חדש...