Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג מצבר לפורד פוקוס 2008-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פורד פוקוס 2008 (הדגם שנמכר עד 2011), מנוע 1.6 בנזין, אוט'.

הבנתי שלפורד פוקוס (ייתכן שרק לישנות) ישנו מצבר קלציום שמתאים לרכב ובמידה ואשים מצבר אחר הדבר עלול לגרום לבעיות שונות בעתיד.

בכל מקרה אשמח לדעת איזה מצבר יתאים לי מבחינת מידות ואמפר?

פורסם

גובה 175 מקסימום

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

תודה רבה לכם!

אגב זה משנה אם זה יהיה 68 אמפר? לטובה או לרעה?

עריכה אחרונה על ידי nameuser
פורסם
מעולה. קנה מצבר תוצרת וורטא BLUE DYNAMIC.

ראה קובץ מצורף.

היי מארק, לפי מה שאני רואה המצבר הוא 60 אמפר-שעה, זה משנה אם זה נמוך מ 66 אמפר-שעה?

פורסם (נערך)

שנפ 66 נמוך הוא המצבר המתאים , בסביבות 600 שקלים .

מידותיו הן 278 אורך , 175 רוחב , 175 גובה .

אל תשכח לעבוד עם גיבוי למצבר בזמן ההחלפה אחרת תצטרך קוד לרדיו ולתכנת את חלונות החשמל .

זרם התנעה 640 AH לעומת 540 של וורטא .

עריכה אחרונה על ידי איילצבי
פורסם
היי מארק, לפי מה שאני רואה המצבר הוא 60 אמפר-שעה, זה משנה אם זה נמוך מ 66 אמפר-שעה?

אין שום בעיה להתקין מצבר של 60AH קיבולת המצבר זה לא תרופה במינון מדוייק.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

אים שום בעיה אתה צריך או מצבר VARTA R3-070_R0D1 שהוא מצבר עם 20 חודשי אחריות או מצבר STARTUP מאותו יצרן RP-068-R0D1 עם 68 אמפר ו-12 חודשי אחריות בהצלחה

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
אים שום בעיה אתה צריך או מצבר VARTA R3-070_R0D1 שהוא מצבר עם 20 חודשי אחריות או מצבר STARTUP מאותו יצרן RP-068-R0D1 עם 68 אמפר ו-12 חודשי אחריות בהצלחה

מה מחירי המצברים ?

פורסם

בדרך כלל יבואן שיש לו סוכנים בכול הארץ לא מפרסם מחירים בפורום מכיוון שכול סוכן עשוי למכור את המוצר במחיר שונה בהתאם לשיקוליו הכלכלים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...