Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל להחליף את הרדיודק הישן שלי ללרדיודיסק MP3 ויש לי כמה שאלות שיעזרו לי להחליט.

מה נותן לי שיש לרדיודיסק יציאת RCA לסאב? אני יודע שזה לשליטה עליו אבל איזה אפשרויות בדיוק זה ייתן? עד היום השתמשתי ביציאת RCA היחידה שיש לרדיודיסק שלי להפעלת רמקולים ולסאב והסאב עבד מצויין.

ההתלבטות שלי הJVC KDG400 שלפי מה ששמעתי מכשיר לא רע אבל אין לו יציאת RCA לשליטה על הסאב.

פיוניר 560\5650 שעד כמה שידוע לי ל560 יש יציאת RCA לסאב,ובקשר ל5650 ראיתי שכתוב שיש שתי יצאות RCA(באתרי אינטרנט), וזה אולי טעות כי לפי מה שידוע לי לסדרה 5 של פיוניר אמור להיות יציאת RCA לסאב. אז אם מישהו ראה את המכשיר ויכול לעזור לי בעניין.

אני יודע שבין הJVC לפיוניר שהצגתי פה יש הפרש במחיר אבל זה ההתלבטות שלי.

באופן כללי רדיודיסק שקורא MP3 עובד חלק כמו רדיודיסק רגיל? חוץ מזה שכשמכניסים דיסק אז לוקח לו כמה שניות לקרוא אותו, לאחר מכן המעבר בין שירים עובר רגיל?

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא ממש צריך לעניין אותך אם יש לו יציאה נפרדת לסאב, זה יכול לעזור לך על ידי שליטה יותר "טובה" דרך הפאנל, וזה יכול לעזור לך במידה ואין לך קרוס בשביל הסאב על המגבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בר"ד שלי (5500) לא קיים יציאה נפרדת לסאב, אלא יש 2 יציאות.

1. Front

2. Rear/Subwoofer

הרמקולים האחוריים שלי (שמנותקים בכלל) מחוברים ישירות לר"ד.

הקומפוננט הקדמי מחובר ל-Front

והסאב מחובר ליציאה של ה-Rear/Subwoofer.

לעומת 550 שקיים לתמיר, שאכן יש לו 3 יציאות RCA

1. Front

2. Rear

3. Subwoofer

לגביך שאלתך על פעולת העבודה של ה-MP3, פועל רגיל לחלוטין.

סביר להניח שאולי יתווסף שניה/שניה וחצי לקצב העברה בין Track ל Track, אך זה לא הבדל רציני.

בכל מקרה, אני אישית ממליץ על המעבר.

פורסם

כנראה שבאמת בסדרה 5 יש 2 יציאות RCA ורק בדגם הפרימייר יש 3 RCA, ראיתי במפרטים באתרים בחו"ל שבדגם 5650 כתוב שיש 2 יציאות RCA ובמעטים כתוב שיש 3 אז יכול להיות שזה טעות.

רק רציתי לציין שהסיבה העיקרית למעבר זה הצורך בMP3, ועל הדרך גם להיתקדם קצת

פורסם

זה מאוד מאוד יכול לעזור לך אם יש לך קומפוננט וסאב נגיד ואתה רוצה לכוון את הסאב אחרת בלי שהקומפוננט ''יפגעה'' בגלל אותו כיוון(חיתוכי באס לדוגמה) לכן ממש מומלץ שיהיו לך 2 יציאות

לי במכשיר יש 2 יציאת ..יצאה שלך הסאב מושבטת בגלל רעשי אלטרנטור ובגלל זה הקומפוננט יחסית ''סובל ''בגלל שסאב לא מחובר ליציא ניפרדת בנתיים!

סידרה 5 של פיוניר מצויינת ושווה את הכסף!

גם כן הJVC

הכול תלוי בתקציב שלך רועי!

פורסם

אדי מה הקשר בין יציאה נפרדת לסאב, לבין תחימת תדרים ?

לי אין יציאה נפרדת לסאב, אתה רומז שאני לא יכול לכוון את התחימה שלו ?

כמובן שאני יכול, -ברוב- המגברים שלנו יש קרוסים בנויים עליהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נגיד יש לי ברדיו דיסק LOW MID HI והRCA יושב על היציאה הFRONT(רמקולים קדמיים) שמפקח על הסאב והרמקולים

כדי לכיווןבLOW את סאב יש לך מ-6 עד +6 רמות חיתוך שיחקת ושיחקת ומצאת שהסאב עובד יפה ב+3 אבל הקומפוננט עובד יפה רק ב1- וב3+ הוא מזייף אבל כזה על 1- אין באס..בקיצור ממש מבאסה!

אבל אם הסאב מחובר ליצאית הסאב והרמקולים ליציאת הרמקולים אז אתה עובר למצב שקוראים לו FRONT+SUB ברדיו דיסק משמעה שליטה ניפרדת על סאב ושליטה ניפרד ברמקולים(רק קדמיים לא אחוריים)

עכשיו לחיתוך הסאב יש לך אפשרות ניפרד שאני לא זוכר את שמה ואתה יכול לכוון בשקט את הLOW ל1- בלי ליפגועה בעוצמת הבאס!

לפחות ככה זה אצלי בHU....

בנתיים אני סובל כי יש רעשי אלטרנטור ביציאת הסאב

פורסם

אדי אין לך במגברים שלך קרוס מלא ?

איזה מגברים יש לך תזכיר לי ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אה, כמובן שעיניין התחימה של הבאס דרך הפאנל מסרסת אותך.

הקומפוננט שלך סובל, לא בגלל הפאנל. ולא בגלל רעשי אלטרנטור.

הקומפוננט שלך סובל משום שהמגבר שלך "מסרס" אותך, ולא נותן לך אפשרויות תחימה טובות.

למגבר שלך אין קרוס מלא.... זה אחד הפרמטרים הכי דקים כשקונים מגבר, אופציות החיתוך שלך ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אוקי...אבל שוב זה לא הבעיה לא בקרוס שבמגבר אחי אלה באפשריות כיוון של הHU

חבל שאתה לא מחיפה הייתה בא ורואה...

פורסם

אתה לא מבין, קשה לי לחשוב על מגבר אחד של 4 ערוצים, שאין לו קרוס מלא במגבר.

אפילו לקאליפורניה בום שיש אצל מתן ברכב, יש קרוס מלא .. ולכן אפילו שמה הוא לא צריך להתבסס על התחימה של הפאנל שלו .. (שלרוב מאוד לקוייה, לעומת התחימה של המגבר).

אם אצלך היה קרוס מלא, לא היית צריך להתבסס על הפאנל בשביל לתחום תדרים של הקומפוננט למשל..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אכן, בקליפורניה בום שלי , ארבעה ערוצים .. יש קרוס עם שליטה מלאה על התדרים

אדי יש הרבה מגברים של רוקפורד עם אפשרויות חיתוך ששוות לתחת

פורסם

לא ציפתי לתשובה אחרת ממך אדי

העולם של רוקפורד לא כולכך יפה כמו שהוא נראה ?

חיתוך נורמאלי אתה לא יכול לעשות במגבר שעולה 1500 שקל ?

של רוקפורד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...