Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה - יונדאי i30 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יד ראשונה פרטית 98,000 ק"מ וזה מה שעלה בבדיקה מה דעתכם? האם יש פה משהו קריטי/חמור? הרכב עבר תאונה לדעתי לפי הבדיקה זה רציני?zoxgjyjhm2et.jpg

עריכה אחרונה על ידי GalA
פורסם

סרן קדמי - הגה מושך, לתקן זוויות ציר קדמי

שלדת רכב - תיקון מכות פח וצבעס סביב, החלפת כנף קדמי שמאל ופגוש וסימני פירוק ותיקון מכסה מנוע ותיקון.

בלמים - בדיקה בפירוק לפרק גלגלים לבדוק.

העברת כח- אין אחריות גיר אוטומטי.

כלליות- שמשה קדמית שבורה פלסטיקה פגוש קדמי שבור, מצבר, פלסטיקה תא נהג פגום.

פורסם

לפי הבדיקה אני רואה שלא אתה לקחת אלא זה טופס של כולמוביל,לכן עדיף לקחת לבדיקה משלך.

המכה לפי המתואר לא רצינית,אבל שים לב ששמשה שבורה מחייבת החלפה כי הרכב לא יעבור טסט,צריך לעשות כיוון פרונט.

אישית אני מעדיף רכב שלא עבר החלפת שמשה,בדובלו החלפתי,ונהיו יותר רעשי רוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שהבנתם לא מדובר בבדיקה שאני ביצעתי, מדובר בבדיקה שבוצעה לרכב לפני כשבועיים על ידי אדם שלבסוף לא קנה את הרכב. הבדיקה נערכה ב14/2 קשה לי להאמין שמשהו השתנה בשבועיים.

האם מדובר בבדיקה תקינה?

פורסם

העניין שלפי הנסיון בפורום,יש הבדלים בין הבדיקה שאתה לוקח למכון שאתה בוחר,למכון שהם לוקחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינתי משמעות המשפט "בבדיקה שבוצעה לרכב לפני כשבועיים על ידי אדם שלבסוף לא קנה את הרכב" היא שמדובר בבדיקה שחברת הליסינג או המגרש הזמינו ועכשיו המציאו סיפור יפה כדי להלבין את הבדיקה. לרכוש רכב עם בדיקה כזאת זה כמו לרכוש רכב בלי בדיקה בכלל, על כל המשתמע מכך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...