Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

אז לשמור את האשה מרוצה חשבתי להחליף את הסיוויק 2007 שלה למשהו חדש יותר.סהכ הרכב יעבור כעשרת אלפים קילומטר שנתיים מקסימום והוא משמש אותה לעבודה ואותנו כרכב שני,לי יש אוקטביה מהעבודה.בבית שני ילדים קטנים יחסית ויש מצב קלוש לילד שלישי בקרוב חרף התנגדותי[emoji6] .המחשבה הראשונה שלי היתה לקנות סוזוקי קרוסאובר משומש מהראשונים שנמכרו בסוף 2013 אבל האשה אמרה שהיא רוצה רכב האצבק וקטן יחסית.אני הולך להחזיק את הרכב לכ7 שנים פלוס מינוס בהנחה שאקנה רכב בן שנתים.היא התלהבה מהגאז החדשה אבל עדיין אין משומשות ולקמ השנתי ניראה לי מיותר לקנות חדש.מהדעתכם על i30 2013-4 ?הגג הפנורמי שיש להם בעיתי?קיה סיד בעיקר יש סטיישן ולא מצאתי האצבק.סיוויק האצבק נמוכה מידי וזה מקשה עם הכסאות ילדים. אשמח להצעות נוספות.מעדיף קוראני או יפני רוצה שקט כמו שהיה לי עם הסיוויק.לאזן כי אני עם vag לאורך השנים☺. תקציב 80-90 אין לחץ לביצוע ההחלפה.

תודה

עריכה אחרונה על ידי blackpolo
פורסם (נערך)

אני לא חושב שרכב חדש זאת טעות, כאשר יש כוונה להחזיק אותו 7 שנים.

מניסיון העבר, ג'אז פרטית ועם קילומטראז' נמוך שווה לא מעט כספים ( יחסית לרכבים מקבילים ) גם אחרי 7 שנים, ונמכרת במהירות הבזק. לא רואה סיבה לקנות רכב משפחתי כרכב שני.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לאחותי יש i30 כזאת כבר כמה שנים. אין בעיות בגג. הרכב מרווח יחסית מבפנים ומשרת אותה יפה עם שני ילדים. ההגה קצת מוזר אבל אם היא לא נהגת דינאמית זה לא יפריע לה. התלונה היחידה על הרכב זה שהוא נמוך יותר מהקורולה שהייתה לפני אז הוא משתפשף במדרכה בחניות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לא רואה סיבה לקנות רכב משפחתי כרכב שני.

תלוי מאד באופי השימוש ביום יום. אם זה רק פיזור ואיסוף הילדים אתה צודק, אם קצת יותר מזה, או שהאשה זקוקה לתא המטען, למשל לקניה השבועית, כבר אפשר להתווכח אתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אצלנו יש i30 מודל 2013 והגג הפנורמי כבר נכנס ל3-4 פעמים לטיפול בגלל בעיות

תודה על התגובה.מזה פחדתי בעיקר לאור זה שאני יחזיק את הרכב לטווח ארוך,חבל שהגג מגיע בכולם בשנים האילו ולא אופציה.יכול לפרט מה החליפו? טיפולים ברכב כל שנתיים או שלושים אלף?מה חוץ מזה יש לך להגיד על הרכב?

פורסם

החליפו מנגנון כמה פעמים(אחד מהכיסויי בד נשבר בבום כל פעם שנדפק המגנגון) פעם גם המכה האחורית התעקמה ונתנה מכה לגג(המוסך ניסה לתקן את זה עם פן - מוסך מורשה יונדאי!) ובסוף הזמין והחליף כנף, בפעם האחרונה לפני שנה בערך הבטיחו מנגנןן משופר והביאו עוד שנה אחריות על הגג.

חוץ מאלה הרכב מצויין מכאנית (מצד שני מודל 2013 שעשה 11 אלף וטופל כל שנה כמו שעון)

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
תלוי מאד באופי השימוש ביום יום. אם זה רק פיזור ואיסוף הילדים אתה צודק, אם קצת יותר מזה, או שהאשה זקוקה לתא המטען, למשל לקניה השבועית, כבר אפשר להתווכח אתך.

אנחנו מדברים על רכב ספציפי - הונדה ג'אז החדשה, אשר מצאה חן בעיני אשתו, ולא על כלל רכבי סופר מיני.

ג'אז כזאת מתאימה למשפחה עם שני ילדים גם בתור רכב ראשי.

אם אשתך התלהבה מג'אז, תשקול אותה ברצינות.

ירידת ערך תהיה דומה ב 7 שנים בג'אז החדשה וi30 שעולה כיום 90 אלף. ואם הונדה תפסיד קצת יותר, זה יתקזז בצריכת דלק.

אני מזכיר גם שרכב חדש בעוד 7 שני יהיה בן 7, ורכב בן 3 היום יהיה בן 10. אי אפשר לדעת האם רכב ישן יותר יחזיק מעמד ללא תיקונים יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לידיעה אצלנו, I30 שנת 2008, יד 2, 80K ק"מ, מצב נהדר, מפורסמת כבר חודש במחיר מחירון, אין שום צלצול לרפואה. שתדע שמכירת רכב זה סוגיה בכלל לא פשוטה, מכוניות שפעם היו נחטפות, היום ממש לא מעניינות.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

זה לא רק 30I זה כלל השוק נפגע בשנים האחרונות מסיבות מובנות.

הברירה היחידה זה להתגמש במחיר. שעמידים מראש "מחיר מחירון" זה נקודת פתיחה נחותה

למרות שאני אישית דווקא כן מחפש רכבים שמורים במיוחד ומוכן לשלם אפילו מעבר למחיר מחירון(עשיתי את זה כמה פעמים) אבל אני במיעוט.

פורסם

קיה קופצת לראש כשמדברים על רכב לשבע שנים כי יש להם תקופת אחריות בסיסית 3 שנים ללא הגבלת ק"מ.ואחריות נוספת של 4 שנים ו/או 150,000 ק"מ על חטיבת הכוח.

כמובן שתבדוק שוב לגבי הדגם הספציפי שמעניין אותך שזה עדיין בתוקף אבל אם אני לא טועה הם היחידים שנותנים אחריות כזאת.

פורסם

לדברי פותח השרשור -

"אבל האשה אמרה שהיא רוצה רכב האצבק וקטן יחסית".

להלן מידות רכב יונדאי I30 האצ'בק -

אורך: 430 ס"מ.

רוחב: 178 ס"מ.

גובה: 147 ס"מ.

משקל: 1,200 ק"ג.

בסיס גלגלים: 265 ס"מ.

נפח תא מטען: 378 ליטר.

להלן המידות של סוזוקי קרואובר -

אורך: 430 ס"מ.

רוחב: 176 ס"מ.

גובה: 157 ס"מ.

משקל: 1,085 ק"ג.

בסיס גלגלים: 260 ס"מ

נפח תא מטען: 440 ליטר.

בהתאם לנתונים אלו המידות החיצוניות של הסוזוקי קרוסאובר,

מראות שהרכב אינו גדול מהיונדאי I30 האצ'בק.

במידה ואשתך מעוניינת ברכב קטן מידות חיצוני ומרווח פנימית,

יש לקחת בחשבון את קבוצת מכוניות הסופר מיני.

• תוכן חדש...