Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני להורים עד 80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה היא רכב חסכוני ואמין שיעשה כ 40 קילומטר ביום. נוהגים גם בידני. יש חשיבה לכיוון תקציב נמוך לקנות את הדציה החדשה ב50k בערך או למתוח את התקציב לכיוון פאביה ודומיהה. אשמח למגוון דעות.

פורסם

הייתי חוסך 30 אלף כמעט ובודק את הדאציה,בעלי רכב פה מרוצים מהסנדרו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ציון הבטיחות של הרכב - 4 כוכבים מתוך 5 - ממוצע לקבוצה.

סוזוקי סוויפט, סיאט איביזה, סקודה פאביה, פורד פיאסטה או פיג'ו 208 כולן ידניות עם 5 מתוך 5 כוכבים ונכנסות בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשביל 40 קמ ביום הייתי קונה 208 או קליאו ידנית וסוגר עניין.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

אין רכב עם DSG TSI שנכנס בתקציב. הכי קרובה זו האיביזה במחיר רשמי של 86.

החסרונות , צפופה מאחור, גיר בסימן שאלה מבחינת אמינות ורק שנתיים אחריות בסיאט ובסקודה.

יש סקירה עליה, ועדיין באזור מחירים הזה יש את הפיג'ו ה208 האוטומטית הפשוטה עם גיר אוטומטי רגיל.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

התופעות של הטיימינג הצטמצמו, מלבד ריקול בנושא שמישהו אחד שהוא קיבל ללאון שלו פה באתר, לא שמעתי הרבה כמו בשנים עברו. (מנועי 1.2 TSI ). הליטר TSI דיי חדש פה ועוד מוקדם לקבוע משהו לגבי האמינות שלו.

• תוכן חדש...