Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגירה נסחפת קצת לדעתי.

האם אתה עובר במסלול האדום בכל פעם שאתה חוזר מחו"ל?

אם כן- אשרייך, אתה כנראה הצדיק היחיד בסדום.

האם אתה גם מקפיד לא לעבור על החוק גם בתחומים אחרים? (נהיגה למשל?)..

מה שאני עושה למען עצמי זה דבר אחד, ומעבר על חוקים למען מישהוא אחר שאני כלל לא מכיר זה דבר אחר לחלוטין!

אני באופן קבוע מבקש שיביאו לי דברים מחו"ל אבל מאנשים שאני מכיר ולא מחברים בפורום.

מה לא ברור?

אם אתה מבקש מחבר שיקנה לך פקט סיגריות בדיוטי פרי כי אתה מעשן - הכל תקין.

אם אתה מבקש מחבר שיקנה לך פקט סיגריות בדיוטי פרי כי אתה אח"כ מוכר את זה בפיצוציה - אתה עברין.

נורא פשוט להבין.

זה לא שלא מבינים, זה לא רוצים להבין.

עם של קומבינות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כך או כך אתה עובר על החוק.

כל העטיפות הצבעוניות שאתה עוטף את זה לא הופכים את זה לכשר.

פורסם

עזוב, אתה מתווכח בשביל להתווכח, אין לך קצה קצהו של מושג על מה אתה מדבר!!!

פורסם

הדיבור המתנשא והמטיף שלך לא מאפשר לך להבין דברים שכתובים לך שחור על גבי לבן. תוציא את הראש מהאדמה, ותקרא!

החומר הוא חומר גולמי ואיננו מיועד למכר!

לאשה אין מה לעשות עם זה גם אם אמכור לה.

העסק שלי קיים לא מעט שנים, ונמצא ברמה גובהה מאוד. אנחנו לא מתעסקים בשטויות, ומשלמים ה-כ-ל עפ חוק.

ולעומת זאת אתה,

טוב כבר עניתי לך על זה בתגובתי הקודמת.

תודה

פורסם

אני לא מתנשא ולא מטיף, אתה באמת לא מבין במה שאתה אומר!

אתה מרוויח את שכרך ע"י שימוש בחומר הזה? משמע זה שימוש מסחרי.

אני לא נגדך, תבריח מצידי את כל רבלון ושוורצקופף במזוודות של חברים.

אני רק מסביר לך מה המשמעות החוקית של מה שאתה עושה ומה שעושה זה שאתה מדיח אותו לעשות את זה.

זה הכל!

אם סתם לקטע יש לך חבר עו"ד, שאל אותו.

חפיפה נעימה.

פורסם

אם כבר מישהו פתח שרשור בנושא גם אני מעוניין במוצר מארצות הברית.

:-) רק במידה ומישהו יכול שיפנה אלי בה"פ

זה לא משהו קוסמטי או נוזלי זה משהו שניתן לרכוש רק בארצות הברית לצערי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אני לא מתנשא ולא מטיף, אתה באמת לא מבין במה שאתה אומר!

אתה מרוויח את שכרך ע"י שימוש בחומר הזה? משמע זה שימוש מסחרי.

אני לא נגדך, תבריח מצידי את כל רבלון ושוורצקופף במזוודות של חברים.

אני רק מסביר לך מה המשמעות החוקית של מה שאתה עושה ומה שעושה זה שאתה מדיח אותו לעשות את זה.

זה הכל!

אם סתם לקטע יש לך חבר עו"ד, שאל אותו.

חפיפה נעימה.

אז מה היה לנו כאן

התלהמות, עקיצה, והטפת מוסר על העלמות מיסים. אבל אתה לא נגדי. באת בטוב אתה אומר.

אז אני רק אסביר לך תחת אותה הגישה ההסברתית שלך, שגם הורדות פירטיות ולא חוקיות הן לא חוקיות גם אם לשימושך האישי. תשאל חבר עו"ד .

לגבי שימוש מסחרי או פרטי, נכון. זה נקרא שימוש מסחרי. אוקי. ו? גנבתי? בניגוד אליך. לא.

אני משלם את מלוא המחיר המבוקש, של שים לב ה-י-צ-ר-ן והמשווק, רק של ארה"ב ולא ישראל.

כולל המיסים הנלווים שעדיין הופכים את הרכישה לכידאית. אז על מה אתה לן? על זה שאני עוקף את היבואן והמשווק בארץ? יש לך אחוזים?

הרי כל ההתלהמות שלך היתה "על החוצפה" שלי להזמין מוצר מחו"ל ולהשתמש בו בעסק שלי ולגרום למדינה וליבואן הפסדים .

איך זה מתיישב עם הפעולות שאתה עצמך מבצע (גניבה וירטואלית)? וכבר אמרנו שהגדרת השימוש לא משנה את העובדה שזו גניבה לכל דבר ועניין.

אתה מכניס דברים שלא קיימים,

לא ביקשתי ממישהו להעלים

לא הדחתי ולא כיבסתי. הכל נקי פיקס פוקס.

הכל כתוב שחור על גבי לבן.

נסיונות ההתנצחות שלך חייבים להגיע לסיום כי באמת התשת אותי.

הפוסט כבר איבד את המטרה שלו. ויש לי מה לעשות, חוץ מלהשיב לך.

רות סוף.

דש למוגלי.

פורסם
אם כבר מישהו פתח שרשור בנושא גם אני מעוניין במוצר מארצות הברית.

:-) רק במידה ומישהו יכול שיפנה אלי בה"פ

זה לא משהו קוסמטי או נוזלי זה משהו שניתן לרכוש רק בארצות הברית לצערי.

מתעלק על הרעיון.

אם מישהו חוזר ממקסיקו שישלח לי הודעה פרטית.

משהוא ממש קטן שאפשר לרכוש רק שם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
1. אם המוצר עולה בחו"ל 850 ש"ח ואתה מבקש ממישהוא שיביא אותו בלי לדווח זה לא לעניין.

2. חברייך עבריינים וכך גם אתה תהיה.

אז די ברור שמס הכנסה לא פושט על מספרות בחיפוש אחר מוצרים מוברחים, אבל אם יש לך חבר עם פיצוציה, שאל אותו מה קורה לו ולעסק שלו אם תופסים אצלו סיגריות/ טבק/ אלכוהול שהובא מחו"ל/ מהדיוטי פרי.

3. אל תבלבל את ההגדרות, יש שימוש אישי ויש שימוש מסחרי וכל שימוש במוצר עבור לקוחות שמשלמים כסף הוא שימוש מסחרי.

אהה, אז הישראלים בארץ למדו את הרעיון מהישראלים בארה"ב. קונים קונטיינרים של סיגריות במדינות בהן אין מיסים על סיגריות ומוכרים אותן במדינות בהן יש מיסים. כמה ישראלים נפלו בגלל הקטע הזה. כמה בוכים על הזה. האמריקאים לא פראיירים. עכשיו אני מבין מדוע ישראלי אחד הביא 16 קרטונים של סיגריות כאשר הוא חזר עם משפחתו מחופשה בחו"ל.

אוי כמה שאני תמים לפעמים עד כדי כך שזה גורם לי למבוכה. ואני חשבתי לתומי שהוא הביא את הסיגריות לצריכה עצמית.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אמזון. למה להסתבך? משלוח עד הבית עם שליח, ואפילו החזר מסים מדי פעם. אני קונה אצלם גם כשזה מעט יקר יותר מחלופות אחרות, בגלל המשלוח עד הבית. לא דואר ולא מכס ולא פתיחת שרשור ולא ויכוחים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס. המוצר לא נשלח לישראל באמזון.

רק באיביי. אני מחזיק אותו כרגע בעסק שלי, פיזית, היבואן החוצפן שלח לי חשבונית של לא פחות מ 2000 ש"ח!

באיביי הסט של שני המוצרים כולל משלוח הכי יקר שמצאתי 1200 שח. אני פשוט רציתי לחסוך עלות משלוחה אבל חפיף, כבר לא בא לי על כל ההתעסקות הזאת.

פורסם

ברור שעבורך פער של 800 ש"ח הוא לא דבר של מה בכך, אבל בהתיחס לזה שבארה"ב הוא עולה 1200 ש"ח (כולל משלוח אבל אני מניח לא כולל מיסים?) ובהתיחס לזה שהמוצר מצריך אישור משרד הבריאות, צר לי, אבל אי אפשר לקרוא ליבואן לא חמדן ולא גזלן.

• תוכן חדש...