Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגירה, אישור משרד בריאות לא מצדיק פער מחירים כזה. מצטער. המוצר עולה בארהב כ 850 שח. המוצר נמכר בכל רחבי העולם. המוצר מוזמן במשך כחצי שנה לישראל עי מעצבי שיער דרך אמזון ואיביי.

יבואן שמע על "הדבר החם" והחליט ליבא ולהכפיל את המחיר פי 2.5 כמעט, ולאלץ מעצבי שיער לרכוש מוצרים נוספים שהוא מוכר אשר מתלווים למוצרים הרצויים.

לא מדובר פה בגילוי של איזה יבואן שהביא ארצה מוצר איכותי, אלא על יבואן שרוכב על הגל וכופה את מוצריו.

לא חמדן או גזלן?

Give me a Fucking break

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שכבר צינתי מספר פעמים בשרשור, אתה משמיע דעות נחרצות בנושאים שאין לך מושג קלוש על מה אתה מדבר!

אתה בכלל מבין מה כרוך ביבוא מסחרי של מוצר שכזה?

(וזה לא נוגד את זה שאולי המחיר מנופח באיזה 200 ש"ח, אבל להערכתי מהמחירים שצינת, לא יותר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מצחיק. אתה פשוט נלחם בשיניים על משהו שלך בעצמך אין מושג.

הוצאת פעם אישור ממשרד הבריאות על מוצר ? אתה מודע לעלויות?

אתה יודע במה כרוך ייבוא של מוצר כזה? או כל מוצר אחר? היית או הנך בעלים של חברת קוסמטיקה? האם ייבאת מוצרי קוסמטיקה? כשאתה כותב "מוצר שכזה" לאיזה מוצר שכזה אתה מתכוון?

אני מדבר איתך על יבואן שכופה את מוצריו למתעניינים במוצר המיובא. אני מדבר איתך על יבואן שרוכב על גל של משהו שמצליח גם ללא עזרתו/התערבותו/דחיפתו של היבואן.

יבואן שגובה פי 2.5 ממחיר השוק שלו בכל העולם! על מה אתה מדבר!! אתה ממש מצליח כבר להתיש אותי.

ואני מצליח למצוא לאטימות הזו 2 סיבות.

או שאתה מכיר ויודע על מה מדובר ומשחק אותה כאן נייטרלי ללא שמץ. אבל מחזק את עמדתו של היבואן ומנסה להסביר למה המחירים המופקעים מוצדקים.

או

שאתה וואן מן שואו. רק אתה יודע. רק אתה מבין. מה שאתה אומר זה וודאי. מנסיון. מידע מוכח על בשרך.

אפילו שלא.

שוב אני חוזר ואומר.

אין שום הצדקה למחיר המופקע שהיבואן דורש. קל וחומר שמדובר על מוצר שרץ כאן בשטח בלעדיו וליבואן לא היתה השקעה שיווקית להצלחת המוצר בארץ.

גם עלות אישור מ. בריאות לא מצדיקה מחיר מופקע זה.

ואם עלות הייבוא עצמו כ"כ יקרה, זוהי בחירה שגויה מצידו ליבא. כמו שאמרתי, הסתדרנו מצוין גם ללא היבוא.

ואחרי כל זה, אין שום הצדקה למכירת המוצר בתנאי שעליך לרכוש מוצרים אחרים שיהבואן מוכר.

זוהי חזירות. זוהי חמדנות. זוהי עשיקה.

ורמה נמוכה מאוד של מכירת מוצריו בכפייה, כשבעלי מקצוע כלל לא מעוניינים בה.

זן חדש של עליבות.

• תוכן חדש...