Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשה לא שגרתית או שכן,

מעוניין לרכוש לעסק שלי מוצר המגיע כקיט

של 2-3 בקבוקים של 500 מל.

העלות כ 850 שח והמשלוח לארץ כ 300 שח נוספים (כ 40%!) שאותם אני בודק אתכם אם יש אפשרות לחסוך.

אם מישהו מכם נמצא בארה"ב וחוזר, או בא לביקור או יודע שבזמן הקרוב הוא מתכנן טיול וחוזר.

אשמח לעזרתכם הנדיבה.

את הרכישה אני משלם במזומן כמובן.

גילעד.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קורא את ההודעה שלך בעודי יושב בשדה התעופה בסן-פרנסיסקו. חבל שלא כתבת מוקדם יותר, אולי יכלתי לעזור.

פורסם

אם מדובר בחומר דליק, אל תתפלא שדמי המשלוח גבוהים. חומרים המוגדרים HAZMAT מחויבים במשלוח במטוס מטען (freighter cargo ) ולא במטען המצורף למטוסי נוסעים.

פורסם

לא מדובר בחומר דליק. מדובר בחומר לשיער. לא תכננתי התנקשות בלקוחות לזמן הקרוב

פורסם

עם עלות שכזו, מי שעושה לך את הטובה, יצתרך להצהיר על המוצר במכס (או שאתה גם מבקש שהוא יבריח עבורך?).

בנוסף, שימוש מסחרי במוצר שיובא והוצהר כ"מתנה" הוא עבירה פלילית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מדובר על מוצר קוסמטי לשימוש בשיער.

מסחרי יקרא מוצר שהוזמן בכמות מסחרית. מכיוון שמדובר בקיט אחד של 2 בקבוקים 500מל , הוא לא עונה להגדרה של שימוש מסחרי. תכניס למזוודה בקבוק שמפו ומרכך, אותו דבר.

חבריי הקולגות הזמינו כבר באייבי ובאמזון את הקיט ללא שום עיכוב או תשלום.

אני פשוט מנסה לחסוך את העלות של 300 שח למשלוח.

פורסם

1. אם המוצר עולה בחו"ל 850 ש"ח ואתה מבקש ממישהוא שיביא אותו בלי לדווח זה לא לעניין.

2. חברייך עבריינים וכך גם אתה תהיה.

אז די ברור שמס הכנסה לא פושט על מספרות בחיפוש אחר מוצרים מוברחים, אבל אם יש לך חבר עם פיצוציה, שאל אותו מה קורה לו ולעסק שלו אם תופסים אצלו סיגריות/ טבק/ אלכוהול שהובא מחו"ל/ מהדיוטי פרי.

3. אל תבלבל את ההגדרות, יש שימוש אישי ויש שימוש מסחרי וכל שימוש במוצר עבור לקוחות שמשלמים כסף הוא שימוש מסחרי.

פורסם

משלוח של 1 קילו מארה״ב לא עולה 300 שח.

כפי הנראה הסכום כולל גם את מיסי היבוא הנדרשים.

תזמין גם אתה דרך אמזון, ותשלם דרכם את המיסים.

לחילופין, אם אתה הולך על הברחה, יש מוצרים יותר רווחיים.

פורסם
1. אם המוצר עולה בחו"ל 850 ש"ח ואתה מבקש ממישהוא שיביא אותו בלי לדווח זה לא לעניין.

2. חברייך עבריינים וכך גם אתה תהיה.

אז די ברור שמס הכנסה לא פושט על מספרות בחיפוש אחר מוצרים מוברחים, אבל אם יש לך חבר עם פיצוציה, שאל אותו מה קורה לו ולעסק שלו אם תופסים אצלו סיגריות/ טבק/ אלכוהול שהובא מחו"ל/ מהדיוטי פרי.

3. אל תבלבל את ההגדרות, יש שימוש אישי ויש שימוש מסחרי וכל שימוש במוצר עבור לקוחות שמשלמים כסף הוא שימוש מסחרי.

משלוח של 1 קילו מארה״ב לא עולה 300 שח.

כפי הנראה הסכום כולל גם את מיסי היבוא הנדרשים.

תזמין גם אתה דרך אמזון, ותשלם דרכם את המיסים.

לחילופין, אם אתה הולך על הברחה, יש מוצרים יותר רווחיים.

הלכתם רחוק!

הברחות, עבריינים ,פראיירים שיביאו ללא דיווח.

המוצר מוכר ונמכר גם בארץ רק במחיר של יותר מפי 2 .

1700 ליתר דיוק.

בדיוק כמו שתזמין גליל פילם לרכב שממנו לכאורה אתה יכול להכין מס רכבים, או כל מוצר אחר .

המוצר מאושר ועומד בתקנים ו"ההברחה" משולמת כחוק.

תודה על כל הנק' החשובות,

אם אין לכם אין לעזור תחסכו ביקורות מיותרות.

בגירה, אתה בטח גם לא צורב דיסקים, או מוריד סרטים /אפליקציות/תוכנות באופן פירטי.

פורסם

בחור, לא הבנת את כוונתו של בגירה.

אני יסביר לך בפשטות:

יש לך מוצר אשר עולה בארה"ב 850 ש"ח.

על המוצר יש לשלם 17% מע"מ בוודאות, ואולי בנוסף גם מכס ו\או מס קניה לפי סיווגו כאשר המוצר נכנס לארץ.

אתה מבקש ממישהו שיכניס לך את המוצר לארץ.

עכשיו, או שהוא מצהיר עליו ומשלם בשבילך את המיסים או שאתה מבקש ממנו להבריח לך את המוצר במכס, וזה נקרא עבריין.

עכשיו יותר ברור?

פורסם

מוצר פטור ממכס עד 324$

מעמ על סכום הרכישה הוא 140-180 גג ואוךי אף פחות, תלוי במחיר שקנינו את המוצר.

אמרתי מלכתחילה שאני משלם הכל, במזומן. עלות המעמ היא עלות שולית ברגע שבנאדם החליט לעשות את הטובה הזו ולשלם כ 850 שח על מוצר.

ועבורי זו עדיין עסקה משתלמת.

אף אחד לא ביקש מאף אחד להבריח עבורי דבר באף שורה מהפוסט.

תם ונשלם. תודה

פורסם

הבנאדם ביקש עזרה בתכשיר לשיער והפכתם אותו למבריח סידרתי. קצת פרופורציות בבקשה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בגירה, אתה בטח גם לא צורב דיסקים, או מוריד סרטים /אפליקציות/תוכנות באופן פירטי.

אין דין מה שאני צורב בבית כדין מי שצורב באופן פירטי ומוכר את זה לאנשים וזה בדיוק אותו דבר במספרה שלך.

סולל,

אתה היית מביא את זה? ומה אומר לפקיד מכס? משקר עבור מישהוא שאתה לא מכיר ואומר שזה לשימוש עצמי?

בשביל שבעל עסק שאתה בכלל לא מכיר ירוויח עוד כמה שקלים על חשבון היבואן הישראלי שטרח להוציא למוצר מכון תקנים ועל חשבון גנבת כסף מקופת המדינה?

זה לא שהוא ביקש שמישהוא יביא לו פקט סיגריות מהדיוטי פרי.

• תוכן חדש...