Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסלחי לי אבל מי שטוען שיבחר מיקרה על פני כל דבר אחר חדש שנמכר עד ₪59K עושה את זה מטעמי שיכנוע עצמי בלבד (דיסוננס קוגניטיבי וכו') כדי לחזק החלטה שכבר נעשתה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האלטו כבר אינה נמכרת ואינה מופיעה באתר של סוזוקי.

הרכב הכי זול שנמכר כרגע הוא הסיטרואן C1 בגרסא לא מאובזרת.

המיקרה נופלת מהדאצ'יה באבזור ובתא המטען.

פורסם
הייתי רוצה גם להגיב לשרשור.

אם מדובר ביחס של עלות מול תוצרת, מה הבעיה?

האלטו עולה אומנם 53K, אבל הסנדרו 55K. בוודאי שהיא עדיפה.

אבל, אם מכלילים את כלל הדגמים, אפילו ניסאן מייקרה שאני נוהגת עליה, שמוצאת היום ב59K, אז היא שווה מאוד לעומת המתחרים.

חסרונות של נוחות, אבזור, ואיכות לא כל כך מעניינות את מי שקונה רכב הכי זול שיכול לקנות, במחיר אחזקה הכי נמוך, כי הוא רוצה רק לחסוך.

אם אני לוקחת את עצמי, כן הייתי מוסיפה כסף על המיקרה וקונה משהו יותר איכותי, אפילו סכום של כ10K, וקונה פיגו 208 חדשה.

אבל אם היו מציעים לי לבחור בין הדאציה\אלטו\מיקרה, כנראה שהייתי נשארת עם המיקרה, מהשיקול של יצרן, אמינות, הרכב שנים בשוק והוכיח את עצמו, מחירון עתידי.

זה מצחיק שאת ממשיכה להמליץ על המיקרה למרות שלפי זכרוני כבר פתחת לפחות שני שרשורים עם תלונות על הרכב.

פורסם

כי אפילו יבואן הבין שלאלטו אין עתיד,כי יש מספיק חזקים יותר באותו המחיר.

פורסם

אתה חייב להפסיק לדבר שטויות.

שיווק הסלריו יחל בעוד כחודש, לכן הופסק שיווק האלטו.

פורסם
אין שום סיבה בעולם שהאלטו לא תשרוד 20 שנה. אין שם שום דבר מרגש/מיוחד ויקר שיכול להתפרק. אין גם שום חידוש טכנולוגי ברכב הזה. הרכב הזה יהיה אמין מאוד גם עוד עשור. האם זה שווה את חוסר הנוחות וחוסר העידון? לדעתי לא. אבל יש חבר פורום שעוסק במכירת השיקוץ הזה למחייתו (בערך). אם ירצה, יספר כמה מהדבר הזה נמכרים כל חודש.

טוב..איפה הלכת..20 שנה....לא בטוח שרכבים ברמה גבוה יותר שלא מיוצרים בהודו ישרדו 20 שנה.

אבל מי יכול להגיד את זה היום ,שמור לך את המשפט שכתבת ונבדוק את זה מי צדק :wink:.

פורסם
אתה חייב להפסיק לדבר שטויות.

שיווק הסלריו יחל בעוד כחודש, לכן הופסק שיווק האלטו.

אני מתחיל לחשוב ש"זו" בדיחה של המנהלים על חשבוננו..

:idea:
פורסם

ודרך אגב, עד לרגע האחרון, האלטו עדיין מכרה במספרים יפים יחסית.

כי מה לעשות, הפורום פה לא מייצג את רובה של האוכלוסיה. לחלק גדול מהאנשים לא מדבר שום דבר חוץ ממחיר(ואולי הסמל בחזית)

פורסם

הסלריו בכלל לא דומה לאלטו. בסיס שונה.

בכל אופן, אמתין לראות תגובות של חוות דעת על נוחות הסנדרו הרגילה(לא סטפווי).

פורסם

צודק! הסלריו בדרך לארץ.

יש סלריו בדרך וכבר יש לה רשימת המתנה מאוד מאוד מכובדת.

טוב..איפה הלכת..20 שנה....לא בטוח שרכבים ברמה גבוה יותר שלא מיוצרים בהודו ישרדו 20 שנה.

אבל מי יכול להגיד את זה היום ,שמור לך את המשפט שכתבת ונבדוק את זה מי צדק :wink:.

אני לא בטוח שמפעל מודרני בהודו פחות טוב מכל מפעל בעולם לפני 20-30 שנה. התקנים היום מודרנים בהרבה, כמעט הכל מיוצר על ידי רובוטים מדוייקים שעושים פחות טעויות מבני אדם והתקנים רק עלו. אבל אשמח לחזור לכאן בעוד 20 שנה לראות מי צדק.

לגבי נוחות הסנדרו הרגילה- מאוד נוחה. המושבים רכים ונעימים ושיכוך המהמורות מעולה. לגבי בידוד רעשים לא אוכל להגיד כיוון שלא נסעתי מהר במיוחד בנסיעת המבחן.

פורסם

בכל מקרה כבר עלו 2 סלריו שנה שעברה כנראה מכוניות מבחן.

x: 1.0A(68hp)=1 / 1.0M(68hp)=1 Hatch=2 2 CELERIO סוזוקי

ואם להפסיק לחטוף את השרשור ,

ראיתי סנדרו לבנה אתמול , האחורה משתלב פחות יפה מאשר בסטפווי לטעמי.

פורסם

ראיתי סנדרו לבנה אתמול , האחורה משתלב פחות יפה מאשר בסטפווי לטעמי.

יש משהו בזה ,כי בגלל הגגון + הגובה וגם פגוש עם פס הכסוף ספטווי מרשים יותר

• תוכן חדש...