Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אני מבין שהרכב לא כזה חסכוני.

כלומר, אם יש לי דרישה לרכב זול וחסכוני לנסיעה של 40קמ לעבודה וחזרה, עדיף כבר לרכוש יד 2 סוזוקי אלטו. יעלה חצי מסנדרו חדשה, ויהיה חסכוני יותר לאורך כל התקופה.

וישבור לך את הגב, פחות נוח, ביצועים לא משהו, הרכב הזה צועק זול בכל פינה, הרבה יותר מהדאצ'יה שהיא גם לא פאר היצירה אך עדיפה באופן מהותי על האלטו בכל פרמטר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אאא סובארו ג'אסטי, יפני של פעם ! זה לא אלטו,כאן יחס 1:18 בנוחות ובכלל .

סובארו ג'אסטי אפשר להגיע איתו עד "אספנות "..

פעם פעם אבל עדיין היום כבר אין חלקים להשיג לרכב הזה. זו דרכו של עולם, זה רכב נכחד ובאמת כל עוד הוא עובד הוא יעבוד אבל ברגע שמשהו הולך נגמר. רק להזמין מחו"ל או לקנות רכב שלם נוסף לחלקים.

פורסם (נערך)
אם בגרסא הידנית עסקינן, לא הייתי ממליץ על אלטו. לא בגלל שהוא כזה גרוע, אלה בגלל שיש אלטרנטיבות טובות מאוד.

אם כבר שמת לב לרנו בתחפושת בדמות דאצ'יה, אז למה שלא תלך על רנו קליאו דור קודם?

לוי יצחק עשה את שלו עם הרכב הזה, והיום אתה יכול לקנות רכבים יד 1 שמורים ב-32 אלף ללא מיקוח(וברנו כידוע מיקוח שווה עוד כמה אלפים טובים)

בהחלט העלת נקודה למחשבה! אבדוק יד 2 של רנו קליאו.

עדכון: לאחר בדיקה, אני רואה גם מנועים 1.2 וגם 1.6. בכל מקרה, שנת 2012 מוכרים ב45אלף... לא זול.

ותודה על התגובות, אני מבין שעל אלטו לא נוח לנסוע מרחק של 80 קמ ליום.

עריכה אחרונה על ידי chenrp
פורסם
פעם פעם אבל עדיין היום כבר אין חלקים להשיג לרכב הזה. זו דרכו של עולם, זה רכב נכחד ובאמת כל עוד הוא עובד הוא יעבוד אבל ברגע שמשהו הולך נגמר. רק להזמין מחו"ל או לקנות רכב שלם נוסף לחלקים.

זה העניין שהוא רכב יפני של פעם נגמר אחרי 20+ שנה ואין מה להשוות אותו לאלטו.וגם להשוות נסיעות אליו 30000 בשנה בהשוואה לאלטו 30000 בשנה זה לא פאר ..

אבל לא מזה התחלנו...בן אדם רוצה לרכוש אלטו בגלל החיסכון בדלק ביחס לדאצ'יה או רכב אחר...בקיצור יש לי חבר בעבודה שבן שלו סטודנט עם אלטו 1000 ידנית ,לפעמים נוסעה לחיפה מכפר סבא ,בקיצור צריכת דלק היא 1:13 - 1:17

פורסם
למה כמה עושה אלטו אתה חושב ל 100? כמה חיסכון כבר אם בכלל ?

האם אלטו יד2 לא תתפרק לך לחתיכות לאחר שנה ראשונה שלפי חשבון מהיר -24000 בשנה.בכלל קשה לי אפילו לחשוב איך אפשר לנסוע באלטו כל יום 80ק"מ ,איך "מחזיק מפתחות הודי " הזה מסוגל לעשות 50000 בשנתיים..לסופר חצי קילומטר אולי..למה לסבול כל יום 80 ק"מ ,זה אפילו לא מצחיק.

על אלטו אפשר להגיד המון דברים שליליים וכולם יהיו נכונים. אפילו בקושי אפשר לקרוא לה רכב, אבל זה שהיא מתפרקת אחרי 50KKM או שנתיים? אתה מוזמן לראות כמה אקזמפלרים בני 5-6 כבר עברו את ה130 וגם 150 אלף ק"מ והכל עדיין שלם (אולי חוץ מהגוף של הבעלים, אבל זה כבר שייך לנושא אחר).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
על אלטו אפשר להגיד המון דברים שליליים וכולם יהיו נכונים. אפילו בקושי אפשר לקרוא לה רכב, אבל זה שהיא מתפרקת אחרי 50KKM או שנתיים? אתה מוזמן לראות כמה אקזמפלרים בני 5-6 כבר עברו את ה130 וגם 150 אלף ק"מ והכל עדיין שלם (אולי חוץ מהגוף של הבעלים, אבל זה כבר שייך לנושא אחר).

מי בכלל דיבר על שנתיים או 50KKM ?

השוואה הייתה לרכב סובארו ג'אסטי שהיום הם בני 24-25

ומה שכן כתבתי איך אפשר לסבול נסיעה באלטו ידנית של 80 ק"מ כל יום -30000 בשנה - צריך להיות מזוכיסט !

אל תחפשו בין המילים..חוץ מזה יש אלטרנטיבה אחרת ולא חסר .

או שאתה כל כך "אוהב" את חברך בפורום וכן ממליץ לו אלטו (מכמה אקזמפלרים שלך בני 5-6 שעברו את ה130 וגם 150 אלף ק"מ ) ל30000 בשנה ?

פורסם
האם אלטו יד2 לא תתפרק לך לחתיכות לאחר שנה ראשונה שלפי חשבון מהיר -24000 בשנה.בכלל קשה לי אפילו לחשוב איך אפשר לנסוע באלטו כל יום 80ק"מ ,איך "מחזיק מפתחות הודי " הזה מסוגל לעשות 50000 בשנתיים..לסופר חצי קילומטר אולי..למה לסבול כל יום 80 ק"מ ,זה אפילו לא מצחיק.

מי בכלל דיבר על שנתיים או 50KKM ?

השוואה הייתה לרכב סובארו ג'אסטי שהיום הם בני 24-25

ומה שכן כתבתי איך אפשר לסבול נסיעה באלטו ידנית של 80 ק"מ כל יום -30000 בשנה - צריך להיות מזוכיסט !

אל תחפשו בין המילים..חוץ מזה יש אלטרנטיבה אחרת ולא חסר

אתה?

.

פורסם

הנוחות של הדאסטר בכביש עירוני משובש לדעתי מעולה . אין הרבה מכוניות שמתקרבות ליכולת ספיגת מהמורות ברכות ובנינוחות כזאת ממש צרפתיה של פעם. על זה משלמים ברכינה בסיבובים אבל גם בכביש בינעירוני הוא לא מתדנד כמו אמריקאיות של פעם

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
בהחלט העלת נקודה למחשבה! אבדוק יד 2 של רנו קליאו.

עדכון: לאחר בדיקה, אני רואה גם מנועים 1.2 וגם 1.6. בכל מקרה, שנת 2012 מוכרים ב45אלף... לא זול.

ותודה על התגובות, אני מבין שעל אלטו לא נוח לנסוע מרחק של 80 קמ ליום.

45 אלף ש"ח? המחיר עלה?

כשאני מכרתי את שלי (מנוע 1.2 שנת 2012) המחירון היה בסביבות 42 אלף ש"ח וזה היה בספטמבר 2015.

מה שבדקת זה הדגם החדש. הדגם הקודם הוא עד 2011 והוא עולה את המחירים שאמרתי לך(בדקתי ביד 2).

הדור הקודם נמכר עד 2013.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה העניין שהוא רכב יפני של פעם נגמר אחרי 20+ שנה ואין מה להשוות אותו לאלטו.וגם להשוות נסיעות אליו 30000 בשנה בהשוואה לאלטו 30000 בשנה זה לא פאר ..

אבל לא מזה התחלנו...בן אדם רוצה לרכוש אלטו בגלל החיסכון בדלק ביחס לדאצ'יה או רכב אחר...בקיצור יש לי חבר בעבודה שבן שלו סטודנט עם אלטו 1000 ידנית ,לפעמים נוסעה לחיפה מכפר סבא ,בקיצור צריכת דלק היא 1:13 - 1:17

אין שום סיבה בעולם שהאלטו לא תשרוד 20 שנה. אין שם שום דבר מרגש/מיוחד ויקר שיכול להתפרק. אין גם שום חידוש טכנולוגי ברכב הזה. הרכב הזה יהיה אמין מאוד גם עוד עשור. האם זה שווה את חוסר הנוחות וחוסר העידון? לדעתי לא. אבל יש חבר פורום שעוסק במכירת השיקוץ הזה למחייתו (בערך). אם ירצה, יספר כמה מהדבר הזה נמכרים כל חודש.

פורסם

הייתי רוצה גם להגיב לשרשור.

אם מדובר ביחס של עלות מול תוצרת, מה הבעיה?

האלטו עולה אומנם 53K, אבל הסנדרו 55K. בוודאי שהיא עדיפה.

אבל, אם מכלילים את כלל הדגמים, אפילו ניסאן מייקרה שאני נוהגת עליה, שמוצאת היום ב59K, אז היא שווה מאוד לעומת המתחרים.

חסרונות של נוחות, אבזור, ואיכות לא כל כך מעניינות את מי שקונה רכב הכי זול שיכול לקנות, במחיר אחזקה הכי נמוך, כי הוא רוצה רק לחסוך.

אם אני לוקחת את עצמי, כן הייתי מוסיפה כסף על המיקרה וקונה משהו יותר איכותי, אפילו סכום של כ10K, וקונה פיגו 208 חדשה.

אבל אם היו מציעים לי לבחור בין הדאציה\אלטו\מיקרה, כנראה שהייתי נשארת עם המיקרה, מהשיקול של יצרן, אמינות, הרכב שנים בשוק והוכיח את עצמו, מחירון עתידי.

• תוכן חדש...