Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש פה כאלה שמשווים גם את פיאט עם הדאצ'יה, ...

בשורה תחתונה זה נבלה וזה טרפה,

במחיר של הדאצ'יה עדיף לקנות רכב פנאי יפני בן 3-4 ,

לא משווים לSUBARU ,כי SUBARU הפכה להיות היסטוריה.

והיום אין רכבים יפנים עם איכות ואמינות של פעם .

ובאמת על איזה רכב פנאי יפני בן 3-4 אתה מתכוון ?

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא עשיתי שום סלט, כל עוד אתה לא רוצה טרייד אין או עסקת בלון או משהו,

אתה יכול לרכוש את הקליאו תמורת 70-75 אלף ש"ח.

זאת סופר מיני וכמו שאמרתי היא לא סתם זולה.

לא רוצה את הקליאו -פחות זריזה ומרווחת עם גחון נמוך מכולם של 12 ס"מ בלבד -20.8ס"מ STEPWAY

וגם הרבה יותר יקרה אפילו מסטפווי ,אם כבר..... אז CAPTURE

פורסם

לא אמרתי לך לרכוש.

זאת הייתה דוגמה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני מרגיש שאני קצת חוטף פה את השרשור וזה לא יפה מצידי, אבל בגדול שתדע שאני כבר הרבה זמן "נוסע כזקנה ומריח עשן של אחרים"

אם אתה חושב ש1.2 של סאנדרו זה עגלה תעשה סיבוב על ג'ימני אוטומטי לשם קבלת פרופורציה.

זה שהסטפוואי דיזל עדיף בכל פרמטר זה ברור, אין פה שום שאלה.

אבל ב21 אלף שקל אפשר לעשות הרבה דברים קצת יותר שימושיים מאשר מנוע יותר חזק והגבהה של 6ס"מ.

כמעט הוצאת עוד 21 אלף בגלל דיבורית BT מקורית. לדעתי סנדרו סטפוואי דיזל מציע חבילה הרבה יותר מגובשת ותהיה רכישה יותר טובה לטווח ארוך. סנדרו הרגילה תבאס אותך מבחינת ביצועים בדיוק כמו הפיקנטו.

פורסם

אתה 100% צודק

אבל ברוח ה"תוסיף 20k תקבל רכב יותר טוב בהרבה" אני כבר במרחק קצר מדאסטר..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

איך אני אוהב את כל האלה שזורקים ''תעלה ב 20k ותקנה...'' כאילו במציאות של היום 20 אלף ש''ח סתם ככה זרוקים ברחוב.

אם היה כ''כ פשוט להוסיף 20 אלף ועוד 20 אלף ועוד... בטוח לא הייתי מתנייד עם ניסאן מיקרה כרכב משפחתי :-/

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

הסנדרו זולה ב10000 מהפיקנטו הכי זולה והיא יותר מרווחת, עם יותר מקום בתא המטען.

היא עסקה הרבה יותר טובה מהפיקנטו, חוץ מעניין האחריות.

בקטגוריה הזאת אלו לא אמורים להיות רכבים מהירים או מדהימים לנהיגה. אין צורך ב100 כ"ס.

כרגע הקליאו במבצע של 69,990, אז בינה ובין הסטפוויי יש תחרות כרגע.

אני העדפתי את הקליאו (שוב).

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
פורסם
איך אני אוהב את כל האלה שזורקים ''תעלה ב 20k ותקנה...'' כאילו במציאות של היום 20 אלף ש''ח סתם ככה זרוקים ברחוב.

:-/

הי..

בלי צחוק !

שמע סיפור קצר בנושא על הכסף זרוקים סתם ברחוב - זה קיים וזה היה אתמול..

פגשתי חבר מעבודה בחניה והוא יש לו רכב מליסינג, שעברתי הוא היה עם טכנאי רכב שעושה טיפולים.אני באתי להגיד בוקר טוב...ובזמן הזה חבר מסר מפתחות לאיש שעושה טיפולים לרכב,בקיצור מוסכניק נסע ואנו נשארו לדבר בחניה .עבר 8-10 דקות מוסכניק חזר וכולו לבן קרח..:shock:

מה קרה? למה חזרת ?סיימת טיפול ? :?: לא- עונה מוסכניק! ואז הוא שואל האם ראינו מעטפה לבנה סגורה ? אמרנו" לא" התחלנו להסתכל לצדדים,כמובן לא מצאנו כלום. טוב ..אז מה איפה הייתה מעטפה ?הוא אומר שהניח אותה על גג של הרכב שהגיע ושכח ממנה..וכך הוא נסע..:oops:

בקיצור ,שאלנו כמה היה שם ? עונה- 5500 ש"ח מזומן !

סליחה שגנבתי שרשור אבל זה התלבש בול במקום.

פורסם
משיחות של עם בעלי סנדרו כנראה שהצריכה היא 1:16 - 1:18.

בערך כמו קליאו.

נשמע יותר מידי טוב ...לפי נתוני היצרן 7.4ליטר ל100ק"מ עירוני או 4.9 בינעירוני וזה רכב אמור לעשות לאחר 2000 ק"מ.

פורסם

אז אני מבין שהרכב לא כזה חסכוני.

כלומר, אם יש לי דרישה לרכב זול וחסכוני לנסיעה של 40קמ לעבודה וחזרה, עדיף כבר לרכוש יד 2 סוזוקי אלטו. יעלה חצי מסנדרו חדשה, ויהיה חסכוני יותר לאורך כל התקופה.

• תוכן חדש...