Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Focal דגם access 165as

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מבקש קצת חוודים על הקומפוננט הנל נקנה היום , פלוס מגבר גם של focal דגם r4280, מעוניין לדעת איך הם בהשוואה למורל מקסימו/jbl /אינפיניטי , ובאם המגבר הנל מספיק כדי להוציא מהם את מה שיש להם, תודה.

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה תשובה קצת יותר מפורטת.

ה 165AS הוא שידרוג של ה 165A הישן והטוב ,הוא סט משודרג במיוחד ברמת הטווטר

בעוד שב A היה טווטר מסידרת ה TN שהיו ידועים כחדים מאוד ,הטווטר של ה AS הוא יותר מעודן

ברמת המידבאס מדובר במידבאס שבנוי כפאאס פלג' עובד יפה מאוד באזור 80HZ ומעלה אפילו קצת פחות.

ראיתי את הסט הזה במחירים של בין 600-700 שח ,לדעתי אין לסט הזה מתחרים טובים יותר

ברמת המחיר הזו מבית JBL או אינפיניטי ,בנוגע למורל אז יש המורל טמפו אולטרה הוא

סט שיכול להתחרות בסט הנ"ל והוא עולה קצת יותר באזור 800 שח למיטב ידיעתי.

סט נוסף שאפשר להכניס ברמת מחיר זו הוא הייבירד אודיו אימגן ב 750 שח ,גם סט מצויין.

המגבר הוא מסידרת האודיטור החדשה ,הוא מציג יחס תמורה טוב לכסף

עם דגש על מחיר הקניה כי ראיתי אותו במחירים של 800-1400 שח

ברמת המחיר הנמוכה הוא אופציה טובה מאוד ,מגבר מתחרה לו הוא ה JBL EZ804.

סה"כ שילוב טוב שכבר יצא לי להיתקל בו

בשילוב עם רמקולים 6X9 מסידרת האקסס של פוקל

אני לא יודע מה הציפיות שלך אבל ברמת המחיר הנ"ל אתה מקבל תמורה טובה לכסף.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

תודה, אוהב לשמוע חזק ונקי, אני ירכיב את הקומפוננטים קדימה, את המגבר וסאב של בלאופונקט, מאחורה אני ישאיר סתם רמקולים וישתדל להוריד את הגיין שלהם למטה.

• תוכן חדש...