Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לחבר אורות לרכב GOLF 2001

זה מין אולטרה (אבל לא אולטרה) שאני רוצ הלחבר בטמבון הקדמי מבפנים מקדימה

מאיפה מומלץ להעביר כבלי אשמח לשמוע

אבל זאת לא השאלה

השאלה היא

לאן כדאי לי לחבא את התאורה הזאת

לאורות ערפל במקביל ?

או שבעצם יש דרך יותר קצרה לחיבור (יותר קצרה פיזית) שיהיה הכבל יותר קצר

והאם אפשר להוסיף כפתור בדאש בורד

יש 5 כפתורים ויש אחד ריק

כאיללו פלסטיק

אשמח לדעת מאיפה אפשר למצא כפתור אם בכלל

והאם זה מזיק איכשהו אם אי מחבר במקביל לאור ערפל

תודה

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אם תחבר את זה לאורות ערפל אזי לא תוכל להשתמש בזה 96 אחוז מהימים בשנה.

תברר גם את חוקיות העיניין.

ואל תגיד "לא איכפת לי חוקיות לא חוקיות" כי אנשים כמוני מסתנוורים מאנשים שסתם נוסעים עם אורות ערפל בלי שום סיבה מוצדקת לעיניין.

(לא אמרתי שאתה עושה כן, רק הבהרתי נקודה חשובה)

יום טוב, Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

האמת היא, שאורות ערפל קדמיים לא מסנוורים - זה לא סותר, אגב, את עובדה שזה לא חוקי להדליק אורות ערפל כשאין תנאי גשם כבד ו/או ערפל ו/או שלג...

ובכל מקרה, חיבור גוף תאורה נוסף מחוץ לרכב (וזה כולל ניאונים, לדים מעפנים לוישרים, צ'קלקות, קוז'אקים, אולטרות (או לא אולטרות)) שאינו מקורי, לא חוקי!

אם אתה רוצה להפעיל דיסקוטק נייד מתוך הרכב... מסתבר שזה שטח אפור מבחינה חוקית, והרבה נהגים (ערסים ברובם) מנצלים את הפירצה הזו לטובתם והופכים את הרכב שלהם למעין כדור כחול זוהר...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
האמת היא, שאורות ערפל קדמיים לא מסנוורים - זה לא סותר, אגב, את עובדה שזה לא חוקי להדליק אורות ערפל כשאין תנאי גשם כבד ו/או ערפל ו/או שלג...

ובכל מקרה, חיבור גוף תאורה נוסף מחוץ לרכב (וזה כולל ניאונים, לדים מעפנים לוישרים, צ'קלקות, קוז'אקים, אולטרות (או לא אולטרות)) שאינו מקורי, לא חוקי!

אם אתה רוצה להפעיל דיסקוטק נייד מתוך הרכב... מסתבר שזה שטח אפור מבחינה חוקית, והרבה נהגים (ערסים ברובם) מנצלים את הפירצה הזו לטובתם והופכים את הרכב שלהם למעין כדור כחול זוהר...

,,אתה מתכוון לדיסקו אורות נייד, מעפן מעצבן,מיותר, וארסי!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אל תחבר את זה.

זה לא חוקי.

אני לא רוצה לנסוע ברכב כשאתה מאחוריי עם פנסי ערפל+אולטרא אבל בעצם לא אולטרא.

*ההודעה לא באה בנימה מזלזלת, אלא הסבירה את עניין החוקיות של הדבר, וכי זה יכול לפגוע בנהגים בכביש.

משכנתא זה קל

פורסם

חוץ מהעניין של הסינוורים וה"אי-חוקיות", יש עוד סיבה למה לא לשים.

תחשוב על הפעם הבאה שתירד מדרכה עם האוטו, או שתחנה מול מדרכה גבוהה ובטעות תעלה עליה.

ברור לך שה"אולטרה" כבר לא תפעל יותר, ואולי גם עוד כמה דברים מסביב שיזוקו ממנה..:idea:

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

אלה לא אורות מחוץ לטמבון זה בכלל בתוך הטמבון הקדמי גם פגיעה במדרכה לא תפגע בהם

ואני שאלתי בכלל על העניין החשמלי

לא החוקי או אם זה יפה או לא יפה!!

וזה עדין ולא ערסי

אני מכיר את העבריינים עם הכחול שאי אפשר לראות כלום בכביש חוץ מכדור כחול :)

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אתה יכול לחבר את זה בפשטות למצבר עם פיוז ומפסק ,אם תרצה תמקם אותו באיזור הריק אצלך "בדש".

חשוב שתידאג לאסטטיות של העינין ב"דש", שלא תיתחרט על העינין וישאר לך מפסק מכוער או חור שחור בפלסטיק.

אתה גם יכול לחבר רק ל+ במצבר ואת המינוס בישבילך ישמש גוף הרכב.

פיוז יהיה חשוב מאוד!!!!!! לא לישכוח לחבר אותו - ללא פיוז הגנה העינין עלול לקצר וליגרום לשריפת הרכב(הפיוז צריך לבא בין ה + לבין המכשיר החשמלי).

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

• תוכן חדש...