Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מזייף - אסטרה 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, חזרתי מנסיעה וכשהגעתי לחניה שמתי לב שהמנוע לא עובד עגול.

האוטו נוסע בסדר, לא מרגישים בעיות בנסיעה אבל יש קצת בעיות בהתנעה רק כשהמנוע חם, מניע מהפעם השנייה.

מדובר במנוע בנזין 1600 (קוד מנוע Z16XE).

מה יכול לגרום לבעיה?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

תודה מאור, אני אנקה את המצערת ברגע שיתפנה לי קצת זמן (תקופת מבחנים).

בינתיים נדלקה לי נורת תקלה, סרקתי את המחשב והופיע התקלה: P0400 - EGR flow malfunction

שסתום EGR תקול יכול לגרום לתופעות האלה?

כמובן אני אבצע ניקוי גם לשסתום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה קל להוציא את השסתום ולנקות אותו ברכב הזה. 2 ברגי כוכב וזה בחוץ. אם השסתום היה נתקע פתוח מהפיח, הרכב היה נכבה לך בעצירות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה אפשרי.

יש

סרטון שמסבירים איך מפרקים את השסתום הזה כדי לנקות. בסרטון הוא גם מבטל אותו לגמרי ע"י הוספת אטם מתכת אבל זה לא רלוונטי אליך.

אם אתה לא רוצה להסתכן ולהסתבך, גש למוסך. אם זה רק פירוק ניקוי והרכבה זה לא אמור להיות יקר בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז התפנה לי קצת זמן ועשיתי ניקוי טוב לשסתום והחלפתי את האטם.האוטו חזר לתפקד כרגיל, לא מזייף ואין בעיות התנעה כשהמנוע חם.

עשיתי נסיעת מבחן קצרה מחוץ לעיר במהירות שיוט לראות שבאמת השסתום נסגר/נפתח כמו שצריך.

ניקוי מצערת אני אבצע בכל זאת בשלב מאוחר יותר, יש איזה דגשים שצריך לדעת לפני שאני מפרק ומנקה מצערת אלקטרונית?

• תוכן חדש...