Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר כפול של גי בי אל 75.4

יש לי גם רמקולים של מוראל קומפונט מקדימה

וגי בי אל 90 רמס מאחורה 6 וחצי

באיזה מצב אני אמור לכון במגבר את הרמקולים לפי דעתכם???

פורסם

במצב כזה שתשמע ברדיודיסק בעוצמה המתבקשת על ידך, בדרך כלל 80% מהווליום של המכשיר שברשותך.

ובאותו הזמן, לא יישמעו עיוותים או "אימוץ" יתר של האלמנטים שלך. (הן הקידמיים, והן האחוריים).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כל עוד לא תשמע עיוות מיותר בווליום המתבקש, מאף אחד מהאלמנטים שלך .. לא צריכה להיות בעיה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

:)

את הסאב כמובן יש לתחום עם הקרוס כדי שיקבל רק תדרים נמוכים, LOWPASS

ואת הרמקולים מומלץ לתחום בצורה שהכי "נשמעת" לך טוב .. בדרך כלל באיזור תדר 90-100 אך זה לא מחייב.

HIGHPASS

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לחתוך, זאת אומרת להפעיל את הקרוס.

באיזה מגבר מדובר ? ואיזה אופציות של לחצנים יש עליו בצידו ?

למגברים אין ווליום, לרדיודיסקים יש..

למגברים יש GAIN כדי להתאים אותם לרדיודיסק שלך

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

גבר הנושאים שאתה מדבר עליהם הוסברו בפורום יותר פעמים מהמספר שאני מסוגל לספור אליו .. (ואל תצחקו ..אני סופר כימעט עד 1 2 .... רגע..)

בכל אופן אני ממליץ לך לעבור על ה FAQ שנמצא בראש הרשימה של הנושאים.

הוא מסביר בצורה מפורטת לגבי כיול של המגבר, כיוון קרוסים, ושימוש ב GAIN - שמהווה ה"ווסת" "בורר" של המגברים שלנו.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...