Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג בתחום, אבל הבנתי כבר שגיטרות של 200-300 שקל הן פח ואני לא אהנה מהן באמת. מצד שני אני לא בטוח ב-100% כמה אני אשב על גיטרה.

חלק אמרו לי להסתפק בקלאסית פשוטה של 200-300

אשמח להמלצות, כיוונים, דעות, איזה דגמים כדאי, אקוסטית או קלאסית?חנויות שמומלץ לרכוש מהן ואיפה אפשר להשיג גיטרה טובה במחיר טוב או עם איזה הנחה (כמו של חבר מועדון לדוג'). חשבתי על זאת:

http://www.kley-zeme...p?product=11595

אני לא בטוח ב-100% כמה אכנס לזה חזק, אבל זה רצון שיש לי מגיל קטן (יחד עם תופים שאין לי איפה לתקוע בדירה).

פורסם

~

בגלל זה:

אין לי מושג בתחום,

אני לא בטוח ב-100% כמה אכנס לזה חזק.

הייתי ממליץ לבדוק בלוחות יד שניה בפורומים הרלוונטיים. אנשים תמיד משדרגים למשהו חדש ומוכרים את האקזמפלר הישן והמטופח שלהם. מכוניות, מצלמות או כלי נגינה - אותו רעיון. חבל להיכנס להוצאות גדולות כשעוד לא התגבשו אצלך העדפות ברורות ואתה לא בטוח עד כמה בכלל העיסוק הזה יתפוס.
פורסם

מציע לך לרכוש גיטרה פשוטה להתחלה, כך היה עם הבן שלי.

לראות אם זה מתאים? אם כן -להמשיך הלאה.

הגיטרה הראשונה אני רכשתי לו בפחות מ 400 ש"ח

לאחר מכן הוא רכש "מתקדמת" יותר. לאחר כמה חודשים עוד אחת (אחת קלסית שנייה אקוסטית)

לאחר שנה בערך רכש לבד (טוב עזרתי מעט) חשמלית של Fender + הגברה נחמדה.

תוסיף את הגיטרה הישנה והטובה שלי לפני כמה עשורים.

בקיצור זה היה תהליך של התפתחות.

לעומת זאת הבן השני שלי החזיק כמה פעמים את הגיטרה והניח אותה בצד. (כמוני אגב למרות הכישרון שלי במוזיקה)

בשורה התחתונה להתחיל בקטן.

בהצלחה.

• תוכן חדש...