Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהשגת מדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב חוסר במדי אימונים ביחידה של הבן שלי, אני מבקש מחברים שיש להם זוג או שניים, (או יותר), של מדי ב' צבאיים במידה ב/2 או ב/3, שהם יכולים לוותר עליהם, ליצור איתי קשר.

רונן - 0526688995

תודה מראש לעוזרים

ארז רונן

פורסם

מדהים,

לצה"ל יש כסף לפנסיות מנופחות, אנשי קבע מיותרים, שטחים מתים.

אבל למדים? מה פתאום!

(גילוי נאות: מסיים שירות קבע בקרוב)

בכל אופן,

מצטער אב את הספיירים שהיו לי כבר העברתי לחברים שנשארו ביחידה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הבן האמצעי השתחרר לפני שמונה חדשים ואת כל הספארים העברנו הלאה...

עכשיו הגיע זמנו של הצעיר בבנים...

כל מידה תתקבל בברכה

ארז רונן

פורסם
קריית גת,

אוכל לחפש אני כמעט בטוח שאמצע משהו טוב

רחוק, אבל...

במידה ולא אמצא קרוב יותר (מגידו - רעננה - בית דגן - יבנה), נתאם. תודה

ארז רונן

פורסם

מה זה השטויות האלה? איפה הבן שלך משרת?

בכל מקרה, לא מזמן קיבלתי 3 זוגות מדים שנלבשו פעם אחת ע"י המוסר (מידה ב') והם עדיין אצלי בבגאז'. אולי יהיה כתם שמן קטן או 2 כי הם של חימושניק ואם זה לא מפריע מוכן להעביר לך 2 זוגות, תשלח לי בפרטי כתובת מדוייקת שלך שאוכל לדעת לאיזה חייל\נגד להעביר אותם שגר הכי קרוב אלייך ואז אני אתאם בניכם כי אני מהדרום

פורסם
...תשלח לי בפרטי כתובת מדוייקת שלך שאוכל לדעת לאיזה חייל\נגד להעביר אותם שגר הכי קרוב אלייך ואז אני אתאם בניכם כי אני מהדרום

לא יכולתי לצפות להיענות והירתמות מהירה ויעילה כל כך.

מודה לך מקרב לב,

רונן

ארז רונן

• תוכן חדש...