Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נטבוק סמסונג NF110, כולל מעבד אטום N455, כבר עם 2 ג'יגה (המקסימום) ו-SSD.

כרגע אני מקליד הודעה זו באובונטו, וזה עובד לא רע (יחסית, יחסית). האם יש מערכת הפעלה מומלצת יותר? הצרכים: אינטרנט/אימייל בלבד.

תודה!

:turn-l:
פורסם

תתקין פאפי לינוקס על דיסק און קי ותנסה. ההתקנה קלה.

http://www.hometheater.co.il/vp2296407.html

יתרונות-

-הלינוקס קל וכולו נטען לזכרון כך שהנטבוק מגיב מידית. אצלי פאפי לינוקס פעל פעם על מחשב נייח שלוח האם שלו מסוף שנות ה90 .

- לפאפי לינוקס יש מספר "טעמים". העיקרי הוא פאפי מבוסס אובונטו, והמשמעות היא אפשרות שימוש במאגר האפליקציות הענק של אובונטו. עם זאת, יש פאפי'ס מבוססי הפצות אחרות.

- פורום תמיכה פעיל וטוב.

ההתקנה מאוד פשוטה. לאחר ההתקנה צריך להתחבר ידנית לwifi, לבחור "דריבר" מסך אחר מברירת המחדל (לא חובה), ולהתקין מדפסת. כל הפעולות האלה פשוטות. המדפסת שלי לא היתה ברשימה (הגדולה) והיה עלי לקרוא עוד בפורום כדי להתקין את המדפסת (אבל התעצלתי).

יהודה

פורסם

אני השארתי חלונות XP על נטבוק ישן (עם N270) כיון שכמה אתרים ממשלתיים לא מסתדרים עם מערכות ודפדפנים יותר מתקדמים, אפילו של ויסטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני השארתי חלונות XP על נטבוק ישן (עם N270) כיון שכמה אתרים ממשלתיים לא מסתדרים עם מערכות ודפדפנים יותר מתקדמים, אפילו של ויסטה.

בהרבה מקרים זה לא יעזור. יש כמה גופים ממשלתיים שדורשים גם גרסת דפדפן של אקספלורר מאד מסוימת, כמו שגילתי כשנזקקתי לאתר של אגף שוק ההון, הם דרשו דפדפן אקספלורר גרסה 5, הנייד העתיק שלי שהריץ גירסה 6 כבר לא היה טוב בשבילהם, וגירסה 5 אי אפשר היה למצא להורדה בשום מקום.

פורסם

ואו. אפילו אצלי בעבודה התקדמו לגרסה 7, ויש כמה מחשבים עם חלונות 7 ואקספלורר 8, שמתנהג בצורה מוזרה. כלומר, אם אתרים מסויימים נפתחים אבל מתנהגים בצורה לא צפויה, פותחים וסוגרים חלונות לפי הרצון שלהם ולפעמים אתרים בסיסיים לא עולים. אבל אתמול נתקלתי בשיא - איזה מחשב ישן (XP) שלא מסוגל לפתוח טמקא או אפילו גף חיפוש בגוגל. מפריע לי מאד כיון שאני זקוק לא מעט לשליפת מידע מהרשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...