Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בתחילת שבוע הבא צריכה להגיע הטלוויזיה(LG 55LB6520 ), מעוניין כבר להכין לפרק ולסדר.

אז ככה:

יש טלוויזיה 37 שעוברת לחדר שינה ואת המסגרת גבס אני מפרק

בשביל להבין פרופורציות הרוחב של המסגרת גבס זה הרוחב של הטלוויזיה החדשה שצריכה להגיע.

מעוניין להסתיר את הכבלים וכמובן את השקע חשמל(שקע של 4 עם יציאה לטלפון וכבלים)

חבל שלא חשבתי בהתחלה איך למקם את החשמל כמו שצריך וזאת טעות.

הקיר הוא קיר גבס יש מקרר של האקווריום בצד שמאל, שאין אפשרות למקם אותו במקום אחר.

מה הפתרון האידיאלי לעשות?

אני יודע שהגובה שהיא כרגע תלויה ה 37 מאוד גבוה וחושב למקם את החדשה בגובה או 75 ולהסתיר 2 שקעי חשמל או בגובה בערך 83 בלי להסתיר ויתחיל מגובה השקעים או בכלל לרדת לגובה 60 מתחת לכל השקע של החשמל(המידות שרשומות הם הגובה +- עם סטייה קטנה).

האם יש סיכון התקנה מאחורי שקעי חשמל(אני זוכר שפעם היה דבר כזה שמהחשמל היה מתעוותת התמונה)

צירפתי גם תמונה

תודה רבה לעוזרים

ללחוץ על התמונה להגדלה

IMG_1549.jpg

פורסם

בדרך כלל מתקינים מרכז מסך בגובה 125 (+-5סמ).

אם זה קיר גבס כמו שאתה אומר הייתי מבטל לגמרי את הקופסא עם כל השקעים ומוריד למטה שקע קירי אחד שיהיה ואליו מחבר מפצל חיצוני

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...