Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול נתקעתי עם הרכב - לא מניע. איש שירות מטעם חברת הביטוח איתר כי הבעיה היא חוסר דלק ואכן אחרי תדלוק הרכב הניע.

לפני התדלוק המחוג הראה חצי מיכל ולא נדלקה כל נורה של חוסר דלק.

היכן הבעיה בדיוק? אני שואל מכיוון שגם המחוג זייף וגם לא נדלקה נורת אזהרה.

האם הטיפול הזה חייב להתבצע במוסך או שהכנופיה יכולה לעזור בטיפול?

מעבר לזה שמתי לב שגם נורת AIR BAG דלוקה - האם זה מחייב בדיקת מוסך או שגם פה הכנופיה יכולה לסייע?

תודה

פורסם (נערך)

איך האקסנט שלך נראית? כי 2006 זה בדיוק התפר בין הדורות. האם ככה?

hyundai-accent-2006-buyers-guide-hero.jpg

בכל מקרה צריך לפרק מושבים אחוריים ולשלוף את המצוף. לבדוק עליו התנגדות לאורך כל הקשת. מהיכן אתה בארץ ?

עריכה: האקסנט שלך מהדור הקודם, ואתה מרחובות. כבר מפנה אליך אדם מאזורך.

בינתיים תתחיל לפרק את המושבים. אני מצרף לך תמונות מהחלפת פילטר דלק ברכב זהה לשלך, תתעלם מהפילטר, אתה צריך את המכלול שלידו.

IMAG0092.jpgIMAG0098.jpgIMAG0117.jpgIMAG0120.jpg

אם המצוף מתפקד יפה וההתנגדות משתנה בהתאם לתזוזה, אז כנראה שיש בעיה בחיווט או בלוח השעונים עצמו.

המצוף המקורי עצמו עולה 90 שקל:

http://www.ebay.com/itm/ACCENT-02-06-GENUINE-FUEL-PUMP-SENDER-9446025010-/121357809972?hash=item1c417d3934:g:QWsAAMXQnFhTkcla&vxp=mtr

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

תודה על התגובה. אין לי ידע טכני כך שברגע שאפרק את המושבים שם בערך אני איעצר. לשם כך אצטרך אתכם.

אני רוצה לציין שהוחלפה משאבת דלק ומצוף לפני כשנה וחצי (במוסך).

העניין של חוסר הנורה שמתריעה על חוסר דלק - מה יכולה להיות הבעיה שהנורה לא התריעה?

פורסם

מעניין, ידוע לך אם המצוף מקורי?

בכל מקרה הנורה עובדת בתיאום למחוג ולמה שהיא מקבלת מהמצוף. היא לא נדלקה כי מבחינתה היה לך חצי מיכל.

אם כרגע אתה ניגש לתדלק מיכל מלא, לאן המחוג יצביע ?

Stay Dirty

פורסם

לפעמים זו בעיה שנפתרת אם אתה פותח את המשאבה ומשחק עם המצוף כשהוא מחובר תוך הסתכלות על המד...

רק אל תשכח בחוץ את האטם, זה פשוט יעלה ריחות של דלק שאתה כמעט תיחנק בכל נסיעה....

פורסם

אם אני זוכר נכון אמרו לי שזה מקורי (רק על המצוף לקחו לי לדעתי 400 ש"ח!!).

תדלקתי אתמול פול וזה מראה פול. פשוט שכנראה שזה מזייף בירידה. יש סטייה בין הכמות האמיתית שנצרכת למחוג

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

אז ככה, חיכיתי עד שהמצוף שהמליצו עליו יגיע מחו"ל והנה הוא הגיע.

איך הכנופיה יכולה לעזור לי לבדוק את הנוכחי ובמידת הצורך להחליף לחדש?

תודה מראש

• תוכן חדש...